Şimdi Ara

İlk sevişme anı nasıl bir duygudur?? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
60
Cevap
2
Favori
38.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben hiç bir şey hissetmedim hoşuma gitmedi nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehmistan -- 5 Ağustos 2017; 23:28:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 yasındayken öpüşmüştüm yaşıtım bir kızdı ikimizde sarhoştuk hiç bir şey hissetmedim. Birbirimize bağlılığımız yoktu o yüzden olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 5 Ağustos 2017; 23:29:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronaldo1Numara

Kardesim bende 19 yasındayım istersen kafama kese kağıdı geçirip tecrübe edebilirsin

• kerhaneye git.

ilk seferler genelde başarısız olur ama diğer seferlerde durum düzelir.

hep bu ülkenin gençleri acı çekiyor yıllarca. yabancı ülkelerin gençleri 14 yaşında başlıyor yaşamaya. bizimkiler 30a kadar kendini sıka sıka perişan oluyor.

cinsel açlığın afrikasında yaşıyoruz resmen.

Tanrı'ya şükür ki atamız Atatürk halkın bu konuda bulunduğu geriliği görmüş ve genelevleri açtırmıştır.
    genelevler sosyal devletlerin temel gereksinimidir.
    çünki cinsellik bir temel ihtiyaçtır.

Bu ülkenin gençleri bu ülkede kafayı yemeden yaşamayı gerçekten de ona ve onun yaptığı bu gibi iyiliklere borçlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5966A6FE1 -- 6 Ağustos 2017; 18:55:42 >
  • Üniversitede şey üstünde şey bırakazsın. Yaşamadım aa gördüm. Az sabret.

• Forumda iyice kızlarsoruyora döndü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iki tane süngerin arasına doktor eldiveni koydum onun içinde azıcık sabun koydum sonra bardağın içine yerleştirdim ama zevkli değildi. gerçekte de böyleyse ooooo boşuna yaşıoz xD
  • Oo harun abi hoşgeldin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun niye bu tarz konular acılıyor

• Nereden bilelim. Asosyallerin cirit attığı forumda sevişme nasıl bir şeydir diye sormak, inşaatda çalışan birisine miami nasıl bir yerdir diye sormaya eş değerdir.

• Kahkaha attım lan gece gece

• SerkanHur kullanıcısına yanıt
    yokluk insana neler yaptırıyo .d alt tarafa 250 grama ihtiyacımız var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzeyinkrali

adliyenin önünden geçsem tipten müebbet yerim kanka.ünide hiçbir kız bakmaz bana.belki şişmanlarla bir umudum olabilir

qnq çirkin ve obezlerle şansın olur. Bunlar her konuştuğu erkeğe ilgi gösteriyorlar aşık oluyorlar.Bazıları da kendini güzel sanıyor ondan havalı olurlar sen gerçeği yüzlerine söyle hepsi cebte.

• Şehmistan kullanıcısına yanıt
    bekleyin beni çirkin kızlar.sizi mutlu etmeye geliyorum
  • Eczacı arkadaş yaşıyormuş foruma girdiğine göre.Ama 33 yıldır hayatını yaşamıyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klakson Çalan Adam

Kahkaha attım lan gece gece

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronaldo1Numara

quote:

Orijinalden alıntı: kuzeyinkrali

hayatımda ilk defa birinden cinsel ilişki teklifi alıyorum.bu beni gururlandırdı

Bro merak etme universite baslasın bol bol sevisicez zaten

tarihin en büyük yalanlarından biri

kızlar teklif etmiyor dostum.Büyük bir değişim yaşamadığın sürece lisede neysen nasılsan üni ye de öyle girip bitiriyorsun
  • ilk öpüşme sevişme vs millet anlatmış çizmiş de yalan yanlış biliyorlar demek ki yaşamamışlar.

ben sana anlatayım bak ama daha birleşme yaşayacak kadar cesaretim olmadı, evlenmeden olmaz diye düşünüyorum kız başımıza kalmasın.
    bak hocam sen öyle öpüşür koklaşırsın falan bunlar güzel aşk oyunları tabi ama sen bunları yaparken beynin ve malum bölge de boş durmuyor birleşmenin ön hazırlığı olduğu için bu iş vücut aha s*ks yapacağım diye harıl harıl hormon salıp sperm ve zevk suyu salgın arttıkça artar malum organnın haznesinde yer kalmaz artık malzeme boyunu uzatarak ekstra hacim açmaya çalışır sen devam ettikçe salgın devam eder. sonra kızla vedalaşırsın ama ilk zamanlar anlam veremediğin bi ağrıyla evine dönersin işersin ama yine geçmez böyle 1 adım atmayı bırak bacağını oynatsan yerde kıvrandırır seni bu ağrı. çözümü de çok basittir malafat-ül şakşak'ye

kısacası zevkli olduğu kadar acı dolu bir deneyim. duruma alıştıkça çok sorun yaşamazsın ama 19 yıl bekleyip 1 hafta da alışmayı bekleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.polis

kerhaneye git.

ilk seferler genelde başarısız olur ama diğer seferlerde durum düzelir.

hep bu ülkenin gençleri acı çekiyor yıllarca. yabancı ülkelerin gençleri 14 yaşında başlıyor yaşamaya. bizimkiler 30a kadar kendini sıka sıka perişan oluyor.

cinsel açlığın afrikasında yaşıyoruz resmen.

Tanrı'ya şükür ki atamız Atatürk halkın bu konuda bulunduğu geriliği görmüş ve genelevleri açtırmıştır.

Bu ülkenin gençleri bu ülkede kafayı yemeden yaşamayı gerçekten de ona borçlu.

Şu yorumunda art niyet sezdim sanki.. İlk genelevler 1890 lı yıllarda Osmanlıda kuruldu. Yani 2. Abdulhamit döneminde. Bu yorumun ile Atatürk düşmanı cahil insanlara prim veriyorsun resmen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gürcüstanda hiç vurmadınmı şakacı seni

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.