Bildirim
ilk şarj süresi ne kadar olmalı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
??? _____________________________ >< Satanist Kesen Psikopat Kedi ><
@@@FB@@@@FENERBAHÇEM@@@FB@@@@ -
şuan telefonun sarjı biraz vardır.sarjı tamamen bitir sonra telefon kapalı halde 12 saat sarj et
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliass -- 22 Temmuz 2010; 18:57:48 >_____________________________ Her Hakkım Saklıdır®™ |l|lllll|lll||ll||lll ²¹°¹³²¹³ °¹²¹³¹³ -
evet şarjı bitirdim ve kapalı bir şekilde şarjı taktım...
bir kere mi yapacağız 12 saatlik şarj işini acabaa???_____________________________ >< Satanist Kesen Psikopat Kedi ><
samsungun sitesinde gerek yok diyor kafam karıştı arkadaş yaaaww... _____________________________ >< Satanist Kesen Psikopat Kedi ><
?????????????? _____________________________ >< Satanist Kesen Psikopat Kedi ><
Bu konu çok defa cevaplandı. Yeni nesil telefonların pillerinde şarj süresinin önemi yok artık. O eskindendi bir 5-10 sene kadar öncesi...
Şarj tam dolduktan sonra isteseniz 1 hafta tutun bir şey değişmez. Tam şarj sonrası zaten telefon otomatik olarak şarj etmeyi kesecektir._____________________________ OnePlus 7t Pro -
quote:
Orijinalden alıntı: mcsekocan
samsungun sitesinde gerek yok diyor kafam karıştı arkadaş yaaaww...
Lityum iyon ve lityum polimer bataryaların yaygınlaşmasıyla beraber 9-16 saat arası ilk şarj olayı tarihe karışmıştır. Sadece ilk 3-5 şarjı bataryayı tam bitirip yapmanı tavsiye ederim._____________________________ 
-
Sadece 3-5 değil bence özellikle lityum pillerde tüm şarzları bataryayı tam bitirip yapılmalı. _____________________________ -
12 saat şarjın matığı nedir çözemedim bence gerek yok sonuçta max. 2 saat sonra pil dolduktan sonra kesiyor şarjı alet kalan 10 saatte boşboş duruyor bence..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler