Şimdi Ara

İlk Sahibinden Temiz Playstation 4 Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Burdur İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 İlk Sahibinden Temiz Playstation 4 Pro

Cihaz sıfır Teknosa'dan aldım. İlk üretilen modeldir (7016 sanırım) ve garantisi bitti. Evde ve tertemiz kullanıldı. Hiç tamir görmedi. Resimlerde gördüğünüz gibi kumandalar bile kılıfla kullanıldı, cihaz tertemiz durumda.

Yanında gelen orjinal tek kol, kutu ve kutu içeriği, faturası ile birlikte eksiksiz şekilde verilecektir.

Ödeme; gelip alacaksanız bile sadece banka ile yapılacaktır. Elden ödeme kabul etmiyorum.

İsteyen bir kişi gelmek koşuluyla deneyip alabilirsiniz. (Burdur merkezdeyim.)

Fyat 2500TL.

Alışveriş yaptığım bazı kullanıcılar: oytunjo, Myworld3434, jamie35, kfat, Oxygen1777, Lenasso, merkingtr, e.salvador, Cngzhn20, forcsf, Cngzhn20, Alfred Kantorowicz, Cpt.Apollo, FoxHound, Dnzksy84, agent82, O.S.N, egonschiele, nopnog, tsavran, xreaLy...

Düzenleme: Alışveriş yaptıklarımı ekledim.

Düzenleme2: Kol adedi tek yapıldı ve fiyat revize edildi.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Burdur Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Alışveriş yaptığım bazı kullanıcılar: oytunjo, Myworld3434, jamie35, kfat, Oxygen1777, Lenasso, merkingtr, e.salvador, forcsf, Cngzhn20, Alfred Kantorowicz, Cpt.Apollo, FoxHound, Dnzksy84, agent82, O.S.N, egonschiele, nopnog, tsavran, xreaLy...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.