Şimdi Ara

İlk Sahibinden Samsung Galaxy S8 (Samsung Türkiye Garantili)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy S8 Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 İlk Sahibinden Samsung Galaxy S8 (Samsung Türkiye Garantili)
    Kullanmaktan son derece keyif aldığım telefonumu S10+ satın aldığım satıyorum. Cihaz sadece şahsım tarafından büyük bir özen ve titizlikle kullanılmıştır. Cihazın Samsung Türkiye garantisi Ağustos ayına kadar devam etmektedir, faturasıyla birlikte teslim edilecektir.

    Fotoğraflardan da anlaşılacağı üzere; cihaz alındığı günden itibaren orjinal Alcantara kılıfıyla birlikte kullanıldığı için kesinlikle herhangi bir çiziği, kırığı vs bulunmamaktadır. Kutu içeriği olarak orjinal şarj aleti ve kablosuyla birlikte dönüştürücüler (usb-c/micro-usb) bulunmaktadır.

    Cihazın pili yaklaşık bir ay önce garanti kapsamında Bağdat Caddesi Samsung yetkili servisinde değiştirilmiştir. Pilin 6 ay garantisi mevcuttur, servis belgesiyle birlikte teslim edilecektir.

    İstanbul Ataşehir/Maltepe bölgesinde elden teslim edilebilir.

    2250 TL'den 2150 TL'ye indirdim.

    İlk Sahibinden Samsung Galaxy S8 (Samsung Türkiye Garantili)İlk Sahibinden Samsung Galaxy S8 (Samsung Türkiye Garantili)İlk Sahibinden Samsung Galaxy S8 (Samsung Türkiye Garantili)İlk Sahibinden Samsung Galaxy S8 (Samsung Türkiye Garantili)İlk Sahibinden Samsung Galaxy S8 (Samsung Türkiye Garantili)İlk Sahibinden Samsung Galaxy S8 (Samsung Türkiye Garantili)İlk Sahibinden Samsung Galaxy S8 (Samsung Türkiye Garantili)İlk Sahibinden Samsung Galaxy S8 (Samsung Türkiye Garantili)
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 2150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 23 Ağustos 2019 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.