Şimdi Ara

İlk Oyunum Yayında - 'Ride your Dragon'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Flappy bird furyası başladıktan sonra bende bir oyun çıkartsam fena olmaz dedim aslında biraz pişmanım ama ilk oyunumu yayınlamış olmanında sevinci var...

İşte oyunum: Ride Your Dragon

Kendimi geliştirmek için fikirlerinize ve yorumlarınıza ihtiyacım var..

Teşekkürler..

• oyun gayet basarili hangi yazilim ile gelistirdin birde o arkaplan temasini ben begenmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer gerçekten bir oyun yapımcıysan ve kendini geliştirmek istiyorsan kendi fikrinle bir oyun yapmalısın. Başka oyunlara bakıp aynısını yapmamalısın. Adam bi oyun yaptı 1 hafta içerisnde yüzlerce çakması çıktı ve senin yaptıgının sadece farklı temalısı var neden yüzlercesi varken senin ki oynansın ? Ayrıca kendini geliştirmek istiyorsan kendin bir düşün kafanda nasıl bir oyun yapabilirim diye ? Kullanıcılar ne tür oyunları seviyor bir araştır en çok indirilen oyunlara bak markette . Ordan yola çıkarak bir proje çıkar :) Bir tavsiye yapacagın oyun yüksek grafikli olmasına gerek yok . İnsanların 30 saniye içerisnde açabileceği ve heryerde(otobüs,metro vb) oynayabileceği sıkıntısı giderecek bir oyun olmalı. Bende bir oyun yapımcısıyım. 6 aydır bir proje üzerinde çalışıyorum ve tamamen kendi fikrim ama tabiki bazı oyunlardan esinlenme oldu. Şunuda söyliyim bu yaptıgın oyun 2000 indirmeyi geçmez. İleride yapacağın oyunlarda başarılar

• quote:

Orijinalden alıntı: PC_Bros2000

oyun gayet basarili hangi yazilim ile gelistirdin birde o arkaplan temasini ben begenmedim

Unity
  • aceloq kullanıcısına yanıt
    Haklısın bir çok konuda ama ben bu oyuna başlamadan önce unityde daha rigidbody nin ne olduğunu bilmiyordum, bu oyunu yazdığımda bir çok şey öğrendim.. yukarıda dediğim gibi benim için iyi bir başlangıç oyunu oldu.. İnsanlar kısa sürede oynayıp kapatabileceği eğlenceli oyunlar istiyor haklısın, görüşlerin için saol.
  • Android bir cihazı olan tüm arkadaşlarıma yüklettireceğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.