Şimdi Ara

İlk Mod güncellendi led renk seçimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
4.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     İlk Mod güncellendi  led renk seçimi
  • power ve hdd ledlerin olduğu yerde biraz oynama

daha sonra hava giriş yerlerinde biraz oynama

• güzel oluyor hocam kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

güzel oluyor hocam kolay gelsin

EYWALLAH SAĞOLASIN DEVAMI GELECEK İNŞ. (BOŞ WAKTİM OLURSA)
  • Hadi bakalım yeni renginide bekliyoruz kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35BLacKmAn35

Hadi bakalım yeni renginide bekliyoruz kolay gelsin

İZMİRLİ SAOLASIN ÇİFT RENK YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA ÖNERİ GELİRSE DEĞERLENDİRİRİM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35BLacKmAn35

Hadi bakalım yeni renginide bekliyoruz kolay gelsin

İZMİRLİ SAOLASIN ÇİFT RENK YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA ÖNERİ GELİRSE DEĞERLENDİRİRİM.
  • hocam öncellkle süper gidiyor :) ama kasanın ön panlini biraz daha değiştir o usb ve kart girişlerini saklamalı veya kapaklı yaparsan güzel durur :) başarılar tekrardan.
  • usta zaten kapağı var alttaki resimde bakarsan siyahken ben zımparaladım simdi oyüzden kapağı yok resimde

• güzel ama o kapada birşey ekleyebilrisin plexi ile yazı vb. ama güzel çalışma :)
  • BAKALIM ŞU LED LER Bİ GELSİNDE ONDAN SONRA BAKARIZ ASLINDA ÇOK FİKRİM VAR AMA ZAMANLA HALLEDECEM İNŞ.
  • Evet herkesin çok fikri oluyor fakat maddi ve manevi yönler kısıtlı olur genelde :) inş. halledersin :)
  • Ön Panaldeki deliklere led işi güzel düşünce eğer uydurabilirseniz kara şimşek tarzı bi yürüyen devrede güzel olur
  • ön panelede el atman iyi olmuş ,ama biraz daha eksikleri var sanki , gayet hoş duruyo devam devam
  •  İlk Mod güncellendi  led renk seçimi

Bunu merak ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Bunu merak ediyorum...

BEN DE SABIRLA BEKLİYORUM LED LER GELSE BASLAYACAM YAPIMADA AMA GÜZEL OLACAK
  • insanların yaptığı işten zevk alması kadar güzel birşey yok sanırım severek yapmak bir işi daha da güzel olması için yeterli kolay gelsin güzel gidiyor
  • arkadaşım aydınlatma pannelleri nereleri aydınlatıyor yoksa fanlaramı taklılı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçıksinoplu

arkadaşım aydınlatma pannelleri nereleri aydınlatıyor yoksa fanlaramı taklılı ?

HAYIR SADECE ÖN PANELE YERLEŞTİRECEĞİM LEDLERE VE KASA İÇİN LEDLERE BAĞIL OLACAK
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagan34

insanların yaptığı işten zevk alması kadar güzel birşey yok sanırım severek yapmak bir işi daha da güzel olması için yeterli kolay gelsin güzel gidiyor

SAĞOLASIN TESEKKÜRLER DEDİĞİN GİBİ İNSANIN YAPTIĞI İŞTEN GERCEKTEN ZEVK ALMASI GÜZEL BİR DUYGU

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.