Bildirim
İlk Mod güncellendi led renk seçimi (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
güzel oluyor hocam kolay gelsin -
quote:
Orijinalden alıntı: Jakoß
güzel oluyor hocam kolay gelsin
EYWALLAH SAĞOLASIN DEVAMI GELECEK İNŞ. (BOŞ WAKTİM OLURSA) -
Hadi bakalım yeni renginide bekliyoruz kolay gelsin -
quote:
Orijinalden alıntı: 35BLacKmAn35
Hadi bakalım yeni renginide bekliyoruz kolay gelsin
İZMİRLİ SAOLASIN ÇİFT RENK YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA ÖNERİ GELİRSE DEĞERLENDİRİRİM. -
quote:
Orijinalden alıntı: 35BLacKmAn35
Hadi bakalım yeni renginide bekliyoruz kolay gelsin
İZMİRLİ SAOLASIN ÇİFT RENK YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA ÖNERİ GELİRSE DEĞERLENDİRİRİM. -
hocam öncellkle süper gidiyor :) ama kasanın ön panlini biraz daha değiştir o usb ve kart girişlerini saklamalı veya kapaklı yaparsan güzel durur :) başarılar tekrardan. -
-
güzel ama o kapada birşey ekleyebilrisin plexi ile yazı vb. ama güzel çalışma :) -
BAKALIM ŞU LED LER Bİ GELSİNDE ONDAN SONRA BAKARIZ ASLINDA ÇOK FİKRİM VAR AMA ZAMANLA HALLEDECEM İNŞ. -
Evet herkesin çok fikri oluyor fakat maddi ve manevi yönler kısıtlı olur genelde :) inş. halledersin :) -
Ön Panaldeki deliklere led işi güzel düşünce eğer uydurabilirseniz kara şimşek tarzı bi yürüyen devrede güzel olur -
ön panelede el atman iyi olmuş ,ama biraz daha eksikleri var sanki , gayet hoş duruyo devam devam
-
Bunu merak ediyorum... -
quote:
Orijinalden alıntı: Aazam
Bunu merak ediyorum...
BEN DE SABIRLA BEKLİYORUM LED LER GELSE BASLAYACAM YAPIMADA AMA GÜZEL OLACAK -
insanların yaptığı işten zevk alması kadar güzel birşey yok sanırım severek yapmak bir işi daha da güzel olması için yeterli kolay gelsin güzel gidiyor -
arkadaşım aydınlatma pannelleri nereleri aydınlatıyor yoksa fanlaramı taklılı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Kaçıksinoplu
arkadaşım aydınlatma pannelleri nereleri aydınlatıyor yoksa fanlaramı taklılı ?
HAYIR SADECE ÖN PANELE YERLEŞTİRECEĞİM LEDLERE VE KASA İÇİN LEDLERE BAĞIL OLACAK -
quote:
Orijinalden alıntı: cagan34
insanların yaptığı işten zevk alması kadar güzel birşey yok sanırım severek yapmak bir işi daha da güzel olması için yeterli kolay gelsin güzel gidiyor
SAĞOLASIN TESEKKÜRLER DEDİĞİN GİBİ İNSANIN YAPTIĞI İŞTEN GERCEKTEN ZEVK ALMASI GÜZEL BİR DUYGU
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X