Şimdi Ara

ilk minor komboyu kim yapmıştır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Çok saçma yorumlar gördüm.
    Hele MertFtCezanın yorumu...
    Hepsi silinip, gereken kişilerin cebine uyarı puanı konulmuştur.
  • Cenk pardon :)

tabi ki 0000000

1-) En azından Tanıtan o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltRider -- 6 Ağustos 2007; 22:48:21 >
  • oyunu yazanlar heralde

yani adamlar biliyordur boyle bişey yapılabilecegini...

her oyunu yapan oynar ilk
  • quote:

Orjinalden alıntı: Junger

oyunu yazanlar heralde

Mantıklı ^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: TechnicaL_TR

quote:

Orjinalden alıntı: TeKnOmC

quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Sıfırsıfırsıfırsıfır...:p saçma...
    USKO dan önce MYKO vardı myko da oynayan herhangi bir asas yapmış olabilir... Ama ilk ctrl+sağ tık minorunu parabola yapmıştır.

nedir bu parabola aşkı yaf
    adam gercekten ii oynuo parabola
    000000 icin nie herkes cok ii oynuo dio anlamıorum izledim videolarını oynayısında bi superlik goremedim ha yaptıgı isler desen tamam ama oynayıstan cok item o adam bi dalıo magelerin alasına tek spike digerine thrust+pierce zor durumda iken tak cs yi bole super olması normal

Hocam adam daha ne yapsın...

bnde onu diorum 0000000 iyi is yapıo ama itemleri super parabola o bakımdan daha iyi bi player bnce

• quote:

Orjinalden alıntı: Junger

oyunu yazanlar heralde

gayet doru
  • sacmaLamayın ne 000 i iLk minör comboyu ParaboLa yaptı bimeden yorum yapmayın
  • quote:

Sıfırsıfırsıfırsıfır...:p saçma...
    USKO dan önce MYKO vardı myko da oynayan herhangi bir asas yapmış olabilir... Ama ilk ctrl+sağ tık minorunu parabola yapmıştır.

Ewt uskodan önce myko da illaki yapmıştır birisi Ama L.J ninde dediği gibi ilk ctrl + sağ tık parabola
  • o deilde magelere ekmek kapısısı acan Storm daha cok sebap işlemiştir minoru bulandan. Kendisi Evil Wizardların toplu olarak kesilebileceğini ilk keşfedendir, önceden warriorlar dk döner gibi dönüyodu
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevenhill467

o deilde magelere ekmek kapısısı acan Storm daha cok sebap işlemiştir minoru bulandan. Kendisi Evil Wizardların toplu olarak kesilebileceğini ilk keşfedendir, önceden warriorlar dk döner gibi dönüyodu

Bu storm kim tanımıyorum ama eğer usko da ilk ew yi dönen mage ise oda ilk olmaz. Aslında hiçbir ilk usko da olmamıştır bence çünkü herşey sonradan ekleniyor:) JPKO da hiçmi aoe ew dönülmedi? MYKO da hiçmi minor combo yapılmadı? Bu sorulara cevap gelsin muhattap arkadaşlardan:)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sevenhill467

o deilde magelere ekmek kapısısı acan Storm daha cok sebap işlemiştir minoru bulandan. Kendisi Evil Wizardların toplu olarak kesilebileceğini ilk keşfedendir, önceden warriorlar dk döner gibi dönüyodu

Bu storm kim tanımıyorum ama eğer usko da ilk ew yi dönen mage ise oda ilk olmaz. Aslında hiçbir ilk usko da olmamıştır bence çünkü herşey sonradan ekleniyor:) JPKO da hiçmi aoe ew dönülmedi? MYKO da hiçmi minor combo yapılmadı? Bu sorulara cevap gelsin muhattap arkadaşlardan:)

dönülmüştür tabi canım ben sadece usko için konusuyorum :) diger arkadsı bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevenhill467 -- 7 Ağustos 2007; 4:04:36 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.