Şimdi Ara

İlk milli keskin nişancı tüfeği 'Bora 12' özel video (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
4
Favori
6.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zamanınızı daha değerli şeylere harcayın sevgili editörlerimiz.

böyle boş şeyler teknoloji konulu bir sayfada yer alamamalı diye düşünüyorum.aman ne güzel silah teknolojimiz gelişiyor çocuklar gençler özeniyor ve halk silahlanmaya doğru gidiyor diye sevinelimmi? milli duygularımız mı kabarsın? tuvalet tası üretmek benim milli duygularımı daha çok kabartır.bilmem anlatabildim mi...

• Reyhanlı'da kaç kişi kaybettik belli değil, ne yapayım keskini, nisanciyi..ülke bölündü silah yapsanız ne yazar

• Geç kaldık abi geç ... Yinede elbette geçde olsa yapıyoruz artık .

Orijinalden alıntı: gogo316

Reyhanlıda kaç kişi kaybettik belli değil, ne yapayım keskini, nisanciyi..ülke bölündü silah yapsanız ne yazar

bidaha reyhanlılar olması diye kendi savunma sanayimizi geliştirmek dışa bağımlılığımızı bitirmek zorundayız bugün yunanistanın dışa bağımlık yüzünden ne hale geldiği ortada. Bu silahda tamamen kendi kendine yetebilien ülke olma yolunda atılan adımlardan biridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend3017 -- 13 Mayıs 2013; 0:44:57 >
  • donanımhaber sektör değiştirmeye kara verdi galiba...

• İlk yerli keskin nişancı tüfeğimiz kalekalıp'ın Avunya'sıdır. Accuracy mühendislerinin katkısıyla geliştirilmişti ama serin üretime geçemedi. Nedenini yazmıştım daha önce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Erdi Bey en sayif noktamdan yakaladiniz Keskin nisanci tüfeklerine Hastayim.Acaba bu silahi deneye bilecek bir ortam varmi en azindan deneyim sahibi olmak icin askerlik disinda. icim gitti ya.
    bir tane alsamda kendime dag bayir veya bos alanda atis talimi yapsam :(

• Ne boş yorumlar var . Doğruya dünyada barış , mutluluk hakim bizde nedense silah üretiyoruz . İnsan bi gurur duyar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "%100 Türk Malı" denince çok gururlandım... İnşallah üreten neslimiz git gide çoğalır.

• MKE= palavra
    Kaç yıldır ısıtıp ısıtıp önümüze getirdikler aynı ıvır zıvır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesincır -- 13 Mayıs 2013; 1:16:50 >

Orijinalden alıntı: SystemApps

zamanınızı daha değerli şeylere harcayın sevgili editörlerimiz.böyle boş şeyler teknoloji konulu bir sayfada yer alamamalı diye düşünüyorum.aman ne güzel silah teknolojimiz gelişiyor çocuklar gençler özeniyor ve halk silahlanmaya doğru gidiyor diye sevinelimmi? milli duygularımız mı kabarsın? tuvalet tası üretmek benim milli duygularımı daha çok kabartır.bilmem anlatabildim mi...

İstemiyosan girme kardeşim. Benim çok ilgimi çekiyor böyle haberler. Sadece senin için yapılmadı bu site. Mesela bende fotoğraf haberleriyle ilgilenmiyorum o yüzden onlara girmiyorum. Bu kadar basit.

• Tebrik ederim.

Orijinalden alıntı: furkant1

quote:

Orijinalden alıntı: SystemAppszamanınızı daha değerli şeylere harcayın sevgili editörlerimiz.böyle boş şeyler teknoloji konulu bir sayfada yer alamamalı diye düşünüyorum.aman ne güzel silah teknolojimiz gelişiyor çocuklar gençler özeniyor ve halk silahlanmaya doğru gidiyor diye sevinelimmi? milli duygularımız mı kabarsın? tuvalet tası üretmek benim milli duygularımı daha çok kabartır.bilmem anlatabildim mi...
    İstemiyosan girme kardeşim. Benim çok ilgimi çekiyor böyle haberler. Sadece senin için yapılmadı bu site. Mesela bende fotoğraf haberleriyle ilgilenmiyorum o yüzden onlara girmiyorum. Bu kadar basit.

Furkant1 kardeşim hadi onu geç Türk olduğu için gurur duyması gereken yerde dediklerine bak. Yazık..

• Taklit te olsa taklit olmazsa daha iyi olur tabiki önemli olan bu silahları üretip askere vermektir yoksa yapboz gibi oyna sonra seri üretime geçme hiç bir anlamı olmaz .elin alamani veya amekerikalisi o silahları kullanma bidi bidi desin dursun sen yeter ki uret ver askere o silahları askerde görmek isteyoruz nokta . Birde su yapılan silahları dışarı satmakta bu kadar hevesli olmayın adamlar bizi okadar ugrastiriyor yok sole yap bole yap .siz de şartları koyun sanki silahı alın herseyini vercez der gibi hava var (üstüne parada verelim der gibi)(lisans) her kese silah satmayin sanki biz amerikadan vs. Diğer ülkelerden son teknoloji silahları alabiliyor muyuz ?.onlar için kiytirik modeller ayırın lütfen ( tabi azerbeycan gibi kardeş ülkelere son sürümü verilebilir )

Yeni nesil atasozu

tank binenin silah kusanindir .

• "MİLİTARİSTHABER.COM !" mesajım neden siliniyor? Yaptığınız bu değil mi ? Neden başka görüşlere saygı yok ? Şimdi size yakışanı yapıp bu mesajımı da silersiniz!

Orijinalden alıntı: z0rr0nur

MİLİTARİSTHABER.COM ! mesajım neden siliniyor? Yaptığınız bu değil mi ? Neden başka görüşlere saygı yok ? Şimdi size yakışanı yapıp bu mesajımı da silersiniz!

+1000
    Sürekli Silah haberleri çıkmaya başladı. Burdaki çoluk çocuğa iyi geliyor olabilir ama ben 44 yaşında bilinçli bir vatandaş olarak çok itici buluyorum bu silah haberlerinin DH de çıkmasını.
    Lütfen konusu ASKERİYE olmayan bilimsel çalışmalarımızdan haber yapın yapacaksanız.

• Sonunda beklediğm video geldi Bora 12 %100 Türk üretimi

• Böyle haberlerden rahatsız olan arkadaşları anlayamıyorum madem hoşunuza gitmiyor neden girip izliyorsunuz

• YA silah fuari biter bitmes sizin bu silah düsmanligi gözderdiginiz haberler son bulur merak etmeyin sonsuza kadar sürmicek.
    yorum yazip bari kendinisi baskalarina öyle böyle yorumlar yüzünden rencide edirmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digimon52 -- 13 Mayıs 2013; 1:41:10 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.