Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.309
Cevap
146
Favori
465.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynısı benım başıma geldi. garanti bitimine 1 ay kala. servis çağırdım geldi. Panel değişecek dedi. paneli sorguladı yedek parça olarak görünmüyor dedi. servisi aradı onlarda görünmüyor dedi. Değişim talebi açtı. Daha sonra vestel müşteri hizmetleri beni aradı. bikaç televizyon modeli söyledi. ben finlux 40fx615f modelini seçtim 2 gün sonra getirdiler. eskiyi alıp gittiler. özetle garantisi varsa yeni tvniz hayırlı olsun.
  • vestel pf9090 modeli tv için PVR kayıt özelliğini açmak istiyorum. İlk mesajdaki her şeyi mi yapmam gerekiyor? Yoksa sadece full yazılım yüklemek yeterli olur mu?
  • sadece tv izlemek amaçlı geçici olarak kullanmak üzere Hİ LEVEL 43HL500 VEYA 50HL510 tv almak istiyorum kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirmi alınırmı görüntü kalitesi nasıldır. hangi anakart kullanılmış bu iki tv de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: askn78

tamam ben gönderdim

Hocam benimde faz2 vestel pf9060 vardı arkadaş gibi bende 3.2.6j yükleyeyim dedim widi veya wireles display destekler belki diye.. çünkü vestelin wifi dongle sini almıştım. Ama arkadaş gibi vestel logosunda kaldı full yükleme için elinizdeyse paylaşırmısınız 2.2.4t var demişsinizde ondan sordum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Key

askın78 hocamın yolladıgı dosya oldu cok teşşkurler yardimcı olanlardan Allah razı olsun...şimdi bu yaziilim elimde olduguna gore bilmiyorum gerci bu akın kardeşimin yolladıgı full yazilimmi yani hangi yazilimi atayim şimdi buna mademki bu full ise baska guncel bir yazilim atayim diyorum yardimci olurmusunuz son kez?

Hocam aynı durum benimde başıma geldi VESTEL logosunda kaldı rica etsem yazılım elinizde ise benle paylaşabilir misiniz yada ask78 arkadaşın attığı link duruyorsa oradan da indirebilirim ?
  • way_big W kullanıcısına yanıt
    Mail.adresini bildir.. Yardımcı olayım..
    iyalnizoglu@hotmail.com
  • Merhabalar efendim. Benim TV'm Seg 55SC7600 modeli ancak benim de Flash player sorunu var. Ne yazık ki film izleme sitelerinden film vs izleyemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyalniz İ kullanıcısına yanıt
    yardımcı olursanız sevinirim mail adresim
    m.trkdmr@gmail.com
  • gultekin05 kullanıcısına yanıt
    Bu olayın çözümü yok. TV'nin flash player desteği olmadığı gibi, karmaşık web sitelerini açmak için tasarlanmamış bir web tarayıcısı var.

Bazı arkadaşlar sitelerin mobil sürümlerini denemenin daha iyi sonuçlar verdiğini söylüyordu.
  • puhu tv ne zaman gelir...
  • EXcom_Zkko kullanıcısına yanıt
    Merhaba, peki tv için servisten yüklenebilecek bir güncelleme vb mevcut mudur?

• şuan için herhangi bir çözümü yok.
    Tvden izlemek için ilk mesajın sonunda verdiğim uygulama oldukça işe yarıyor.
    filmi bulup tv ye atıyorsunuz o kadar.
    Filmi aramak için bulmak için hiç kumanda ile uğraşmanıza gerek kalmıyor.

Web Video Cast ;http://gg.gg/415az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 22 Mayıs 2017; 10:13:22 >
  • arkadaşlar @iyalniz arkadaşımızın sayesinde pvr olayını hallettim şifresiz kanalları kaydedebiliyorum durdurup ileri geri sarabiliyorum fakat filbox modül kanallarını kaydedemiyorum ve durduramıyorum. Şöyle bir uyarı veriyorum bu problemi nasıl aşabilirim? [ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi
  • SEG 42SD6100 modeli için neler yapılarbilir arkadaşlar

şuandaki derdim wifi aparatı arıyorum. fiyat olarak uygun hangi model marka olabilir
  • Arkadaşlar pc'yi Hi Level tv'ye hdmi ile bağlıyorum fakat tv'yi kapatıp açtığımda hdmi 1 seçiyorum sinyal yok diyor. kabloyu çıkarıp takıyorum görüntü geliyor.. her tv kapandığında kablo mu söküp takıcam görüntü alabilmek için çok saçma. Bir ayar vardır diye düşünüyorum.
  • Merhaba. Yadıma ihtiyacım var. Vestel 49ub8300 tv yi amfiye bağlıyorum . Kulaklık çıkışını kullanıyorum. Kumanda ile ses açtığımda sadece tv nin kendi hoparlörler açılıyor. Menüden kulaklık ayarından açıp kapamak gerekiyor. Orda bir ayar var kulaklığı hoparlör yapıyorum bu sefer tam son ses açıyor ve bu sefer sesi kumandadan kıstığımda sadece tv nin hoparlörleri kısılıyor. bu kumandadaki ses tuşu ile amfinin sesini nasıl kısacağım ben? Başka bir ses çıkışı filan yokmu bunda ? Bilgisi olan varsa çok rica edicem.
  • Arkadaşlar 50 pf 7055 TV kullanıyorum YouTube uyarı verdi bu versiyon artık desteklenmemektedir diye 2.2.4t. yazılım kullanıyorum

Bu yazılım olayında hangi yazılım yüklemek gerekli bazı arkadaşlar 3.6.2j demiş birde nasıl yükleyeceğim televizyonu kapatıp ok tuşuna basarak mı yoksa 1155 kodlayarakmi tskler

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi

• fatihertekin159 kullanıcısına yanıt
    TV kumandasının haricinde amfinin kendi kumandasını da kullanmanız gerekiyor, başka türlü zaten olmaz.. Öncelikle ayarlar kısmından (ayarlar + daha fazla) hoparlörleri TV konumuna getirmelisiniz.. Daha sonra ses menüsünden kulaklık ayarlarını da orta seviyenin biraz üstünde ayarlamalısınız.. Ben 40-41 seviyesine ayarladığım için hiçbir problem yaşamadan oldukça etkili olarak kullanıyorum.. Bu durumda full DTS ses almak da mümkün olmaktadır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkn40 -- 7 Haziran 2017; 14:11:55 >
  • Selam.

Hi Level 48UHL950 sahibiyim. Hafta sonu 2 günlüğüne evden ayrıldım, geri döndüm televizyon açılmıyor. Kumandayı hiç görmüyor bile, arkadaki tuşlardan açtım. HDMI portuna bağlanan cihazları da görmüyor.

Televizyonu fişte de bırakmadım. Ne oldu bu televizyona yahu?

Aklıma bir tek teledünya'nın neta 8800 cihazı geliyor suçlayabileceğim ama bakalım.

(Servis istedim bakalım ne olacak.)
  • robotica R kullanıcısına yanıt
    Belkide çok saçma bir soru olacak ama yine de sorayım.

Kumandanın pili bitmiş olabilirmi ? Kontrol ettiniz mi acaba ?

TV nin arkadaki tuştan açılıyor olması beni bu şekilde düşündürdü.

Benim Vestel TV kumanda da GP Recyko Şarjlı Kullanmama rağmen takriben 1,5-2 ay gibi algılama sorunu başlıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.