Şimdi Ara

[ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.304
Cevap
146
Favori
473.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tv nin servis menüsü resimdeki gibi yani anladığım kadarıyla faz 2 ve http://www.vesteldriver.com/TV_MB9X_FAZ3_Yazılım_Yükleme.html deki tabloya göre 3.6.2j bana uymuyor değilmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qklavye -- 22 Eylül 2015; 12:31:20 >

• Yeni Güncel Yazılım gelmiş hevesiyle 3.6.5T den 3.6.2J ye yazılımı çıkarçıkmaz güncelledim.
    H versiyonuna göre açılışta tepkisiz kalma süresi kısalmış,
    T versiyonuna göre logodaki yeşil çizikler gitmiş.

Ancak HD kanallarda hızlı Zap yaparak geçişte TV nin kendini restart etme olayı devam ediyor.
    3.6.5T de bu sorun yoktu. ve ilk açılıştaki tepkime verme süresi yok denecek kadar azdı.
    Bu nedenler ile Kısa sürede yaniden 3.6.5T ye döneceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben suana kadar restart sorunu yasamadim. Tabi hdler arasinda zap yaparken goruntu geldikten sonra degistiriyorum kanali. Cok hizli zap denemedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rfve kullanıcısına yanıt
    Bu 3.6.5t faz 2 içinmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qklavye Q kullanıcısına yanıt
    hocam senin tv bilgileri ile benimki tamamen aynı. yokmu bu tvde yazılım yükseltmeyi beceren? Üstteki arkadaş gibi 3.6.2j sürümünü vestel driver sitesinden indirip yüklesek sorun olur mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 23 Eylül 2015; 15:39:45 >
  • Ben riske girmem açıkcası. Kıytırık bir kaç smart kanalı gelecek diye sıkıntıya girilmez. Ayrıca sanırım bu sürümde hd kanal geçişlerinde reset sorunu var. Tv yi modül ve dahili uydu alıcısı ile kullandığımdan benim için önemli.
    Velhasıl bizim donanıma uyan Update yok.
    Demekki neymiş vestel pişmanlıktır V. 2.0 yükleyebiliriz.

• Ders oldu bize artık vestelden çöp bile almam global üreticilerden şaşmayacaksın arkadaş.
  • arkadaşlar pvr ile kaydedilen dosyaları pcde oynatmanın yöntemi bulunmadı mı hala?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

arkadaşlar pvr ile kaydedilen dosyaları pcde oynatmanın yöntemi bulunmadı mı hala?

pvr ı açarken pvr crypte gibi birşey vardı onuda şifresiz olarak ayarlamak gerekiyor.
    sonrasından bilgisayarda oynatılabiliyor diye biliyorum. Ben açtığım halde hemen hiç kullanmadığımdan denemedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uydudan digital kaydı oynatan bir player vardı bir zamanlar,
    o ts dosyalarını açıyordu,
    ama yeni nesil tv lerde sanırım bu mümkün değil,
    kendi sıkıştırma ve şifreleme kodlarını kullanıyorlar.

• iyi akşamlar arkadaslar

bende 47PF9060 Kullanısıyım son zamanlarda 3D fılm merakı sardı ama pek tatmın oldugum keyif aldıgım söylenemez bı arkadasta lg var ekranı benden küçük olmasına ragmen cok daha ıyı

acaba 3d ayarları değiştirilebiliyor mu yani bi ayarı var mı hiç kurcalamadım pekte sevmem kurcalamayı bı yardımcı olabılırmısınız acaba

• Aynı tv bende de var,
    3D için ayar yok,
    samsung 3D lerde ince ayar vardı.
    Bence izlediğin filmin kalitesi ve 3D olarak çekilip çekilmediği önem kazanıyor.

Malum bir filmi 3D olarak çekmek özel kameralar yanısıra, yönetmeninde özel sahneler tasarlaması lazım.
    Düz bir film, digital ortamda 3D yapılırsa pek keyif alınmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

Aynı tv bende de var,
    3D için ayar yok,
    samsung 3D lerde ince ayar vardı.
    Bence izlediğin filmin kalitesi ve 3D olarak çekilip çekilmediği önem kazanıyor.

Malum bir filmi 3D olarak çekmek özel kameralar yanısıra, yönetmeninde özel sahneler tasarlaması lazım.
    Düz bir film, digital ortamda 3D yapılırsa pek keyif alınmıyor.

yok hocam fılmler kalıtelı hatta en 10 - 20 gb arası boyutu ilginç olan baska markalarda daha ıyı daha gercekcı belkı ayarı vardır dıye sordum neyse saglık olsun bı an sogudum tvden
  • anlamamışsın yazdıklarımı,
    filmin boyutu o filmin kalitesini vermez,
    daha doğrusu 3D filmin belirleyici özelliklerinden sadece birisidir.

neyse,
    iyi seyirler...

• Bu tv için yazılım varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tvgozde -- 10 Kasım 2015; 20:06:51 >
  • turksat güncel kanal listesi lazım vesteldriver sitesindeki liste eski. rica etsem güncel türksat kanal listesi verebilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacit

turksat güncel kanal listesi lazım vesteldriver sitesindeki liste eski. rica etsem güncel türksat kanal listesi verebilirmisiniz.

Buyur hocam

yadi.sk
    Bir şey bulunamadı — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/0Agncj4okxGyz

• eyvallah sağolasın..
  • arkadaşlar elimde vestel 32ha5110 uydualıcılı televizyon var içinde V.0.8.4 yazılımı yüklü PVR özelliği Devredışı bırakılmış nasıl aktif edebilirim? menü 4725 tuşlayıp servis menüsüne girdiğimde PVR disable görünüyor değiştiremiyorum.eski yazılımı varmıyüklesem PVR özelliği acılırmı??
  • Ben de 42pf9060 tv mi nasıl güncellerim var mı anlatacak kimse

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.