Şimdi Ara

İlk Kursun Namnuda... Suriye Iran VS Israel ABD...Turkiye nerede? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce Turkiye ne tarafta olmalı ne gibi sonuclar getirilebilri

Sanki Nisan aylarında olacakmıs gibi geldi bana...
  • türkliye suriyeyi desteklemeli bizim bi kültür bağımız var ve komşuyuz.
  • hehe dalgamı geciorsun adamlar Hatayı daha 2 hafta once tanıdı

Kultur bagımız war ama amerika ile farklı bi bag kurarız ozmn...
  • Flash flash flash Suriye Lübnandan çekiliyor. Ntvyi açın
  • hatayı tanıdı çünkü hatay gerçekten arapların. nüfüsün %75 i arap. bende arabım suriye gömeniyim ama ne mutlu türküm diyorum. ve türkleri kendi ırkımdan daha çok seviyorum. bizler hatayın türkiyenin şehri olmasını kabul ettik. neden MUSTAFA KEMAL VE TÜRK HALKINA GÜVNDİĞİMİZ İÇİN. BENDEN KİMSE SOYUMU UNUTMAMI BEKLEYEMEZ HANGİ ÜLKE BAĞIMSISLIĞI İÇİN MÜCADELE ETMEZ BİZ TÜRKLER NEDEN SAVAŞTIK CİHANA KARŞI. ARAPLARINDA OSMALIDAN AYRILMASI DOĞAL. HATAYI YENİ TANIMASI DA DOĞAL NASIL KIBRIS RUM KESMİNİ TANIMIYORUZ. BENCE BİRAZ OBJEKTİF OLMAK LAZIM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Flash flash flash Suriye Lübnandan çekiliyor. Ntvyi açın

quote:

-Suriye Tum Guclerini Topluyor ve buyuk tehdit Varsayımı olarak Turkiye uzerinden Gelen ucakları ve Irak taraıfından kara saldırısnı dusunuor

Burada Bunu kastetmiştim Biraz erken olmus ama...

• quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

hatayı tanıdı çünkü hatay gerçekten arapların. nüfüsün %75 i arap. bende arabım suriye gömeniyim ama ne mutlu türküm diyorum. ve türkleri kendi ırkımdan daha çok seviyorum. bizler hatayın türkiyenin şehri olmasını kabul ettik. neden MUSTAFA KEMAL VE TÜRK HALKINA GÜVNDİĞİMİZ İÇİN. BENDEN KİMSE SOYUMU UNUTMAMI BEKLEYEMEZ HANGİ ÜLKE BAĞIMSISLIĞI İÇİN MÜCADELE ETMEZ BİZ TÜRKLER NEDEN SAVAŞTIK CİHANA KARŞI. ARAPLARINDA OSMALIDAN AYRILMASI DOĞAL. HATAYI YENİ TANIMASI DA DOĞAL NASIL KIBRIS RUM KESMİNİ TANIMIYORUZ. BENCE BİRAZ OBJEKTİF OLMAK LAZIM.

Aman Aman Turkiye de Turkum De Canımı ye

Arapların (zamanında Sozum emclisten dısarı) Ne karaktersiz insanlar olduklarını cogu politaklarından Gorduk(yonetimi kastediorum)

• güzel kardeşim sudi arabistan ve suriye iki ayrı ülke biri sünnilerin elinde diğeri şii lerin elinde korkma suriye den zarar gelmez. türkiye sünni taraftarı olduğu için suriyeyi sevmezdi. yönetim ne yapar onu bilmem. ama türkiyede az değil. en basiti medya bugün avusuryada asıla türk bayraklarına doğan tepkileri eleştiriyorlardı. aynısı türkiyede olsa kıyamet kopardı. kimse kimseye nasihat vermesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cck_ylmzzz -- 3 Mart 2005, 21:08:23 >
  • Ya beyler görmüyormusunuz, Abd Irak la başa çıkamadı, koskoca köklü tarihi olan Pers lerin torunlarını mı yenecek bunlar, Şeyh Şamil in, Osmanlı bile İran ı fethedememiş, ABD de kim olii, İran medeniyetin, kültürün beşiği dir her zaman için, bakmayın şimdi geri kafalılar yönetiyor ama, bu böyle , adamlar çok güçlü, nüfusu kalabalık, ülkesine milletine bağlı , milli hissiyatı olmayanlar zaten köle olmaya mahkumdur, netekim Irak ta gördük, K.Kıbrıstaki dallamaları görüyoruz, Türk duşmanı Türkler vs. vs. Ben dua ediyorum öyle bir şey yapsın ABD de dalsın İrana çıkamasın sonra... Ama bir sürü insan ölecek bu yanı kötü... ABD kendi sonunun geldiğini görüyor, çareyi oraya buraya dalmakta buldu, son çırpınışları, ilginç şeylere gebe....
  • orta doğuda karışlmayacak ülkerin başında türkiye iran ve suriye var. hadi suriyeyi geçelim türkiyeye ve irana sataşmak g.. ister
  • Ama O kadar Kolay degil Amerika Tek basına dalamaz Israel De yardım edecek Sessiz kalmamız Tamamen caresizlik Gostergesi olacak ve imaj sarsıntısı olacak

Turkiye den Bir taratan Kara salıdrısı istenecek ama Kimin adına Vuracaz bilmioyrum...
  • bence türkiye ırağa girmemekle hata yaptı amerikanın eline bırakmayacaktık. zaten amerika suriye ya da irana bi müdahale yapamaz inanmıyorum ama israilin ağzına bi güzel sıç..k lazım
  • Kendi adıma ; artık bu konularda konuşmaktan bıktım.
    Ve umarım sizlerde aynı şeyi düşünüyorsunuzdur...

NE DE OLSA,BİR GÜN ÜLKEMİZ(ALLAH GÖSTERMESİN AMA) HERHANGİ BİR ZOR DURUM KARŞISINA SOKULURSA;GEREĞİNİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPACAĞIMIZA İNANIYORUM.VE İŞTE O ZAMAN KONUŞMAMIZ LAZIM...

...SİYASET MEYDANI(POLİTİKACILARIN),ER MEYDANI(SAVAŞÇILARIN)...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLLyC

Ama O kadar Kolay degil Amerika Tek basına dalamaz Israel De yardım edecek Sessiz kalmamız Tamamen caresizlik Gostergesi olacak ve imaj sarsıntısı olacak

Turkiye den Bir taratan Kara salıdrısı istenecek ama Kimin adına Vuracaz bilmioyrum...

iSRAİL ne ki abi İsrail ABD nin ortadoğudaki sopası...
    Bakmayın siz, dinci kesimin İsrail de İsrail diye abartmalarına....
    İSrail ABd nin kuklası...
    Herkes sağdan soldan duyma yorumlarla, böyle İsraili bir abarıyor, yok babam , adamlar üç beş kişi dünyayı yönetiyor ,gidin üst seviye bir askere İsrail neymiş anlatsın size, ABD de lobileri çok güçlü, basını kontrol edebiliyorlar bu doğru ama, ABD de İsrailoğlunun sözü değil Hristiyanın sözü geçiyor bunu unutmayın... İsraili de, bir sorun oldumu kullanıyorlar işte, İsrail böyle bir durum var, buraya gir, İsrail şuraya gir... Halbuk, ABD ile İSrail birbirini de pek sevmiyor, bizim çuval geçirme muhabbetinin on katı ABD ile İsrail arasında geçmiş, uçak düşürmeler vesaire ama iki tarafta yemiyor, düşman olamıyor birbirlerine....
    SAvaş olursa zaten ABD ilk İSraili sokar heralde Suriyeye falan, kızıştırır yakında

• bence savaş olursa türkiye karışmamalı karışırsa kendmiz açımızdan daha kötü sonuçlar doğurabilr ve katılmayız bundanda eminim çünkü Türkiye de toplam 90 tane Nükleer silah var ne tür odlugu hakkında bilgim yok ama 60 i ABD nin 30 u bizim galiba bir yerde okumuştum fazla emin dğeilim zaten başımızdaki yönetimdekiler ( şuanki değil) Atatürkü kaybettikten sonra gelen herkes devleti sömürdü.Yani Atatürk varken 10. cu noktadaysak şuan 5 deyiz geriliyoruz gittikçe IMF nin avucunun içine giricez ...
    zaten şuan devletin iç işlerine IMF karşıor yani Türkiye de olan madenleri kullanamıyacak kadar aptalmyız o kadar petrol var onları işleyemiyomuz (yine yanlış hatırlamıosam karadenizde petrol bulunmuş) elimizde o kadr Bor madeni var onları işlesek...

Yine bişi anlatım babam anlatmıştı

Ankarada babamın arkadaşınn arkadaşı orduda tamirci gibi bir görevde çalışıouş (80 li yıllar galiba babam eskiden ankaradymış)(tanklarla ilgili) o zamn bi parçanın değişmesi gerekiyormuş somun gibi onun benzeri ... ve biz bunları 10 $dan alıoymşuz bir gün bu herif bunun nesi zorki deyip aynısını yapmış ve ertesi gün herifi kapı dışı etmişler bu oaly gerçek yani yıllardır başkaları tarafından kontrol edildiğimz göstergesi ( not şuanki yönetimide sevmiyorum böle gidersek sonumuz kötü olcak bu heriflerle)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GobliN -- 3 Mart 2005, 22:21:49 >

• İran,Irak değil,Afganistan hiç degil.ABD elini kolunu sallayarak Perslerden toprak alamaz.İran güclü bir ülke.Ordusuyla az cok ilgilenenler bilir.İran kendi tankını ve ucagını yapailen bir ulke.Fakat en onemlisi kendi balistik füzelerini yapabiliyor.Ayrıca biyolojik ve nükleer gücü de var.Bunun yanında cesur bir insanı var İran'ın.

Bunların yanında İran ABD ve İsrail'i siyasi olarak tanımayan bir ulke.Dunyanın en buyuk 2. petrol ve dogal gaz rezervine sahip.Savaş teknolojisi Rusya ve Çin tarafından kuvvetli bir biçimde destekleniyor.Amerika'nın casus ucagı predator gibi ucakları bile var.

Ordaki kardeşlerime guveniyor ve Allah'tan olası bir savaşta zaferle ayrılmalarını diliyorum.İran'ın Irak gibi olmayacagını İran'ın gucune inanarak soyluyorum.Umarım beni yanıltmazlar ve o kendinin bilmezleri,3000 yıldır barbarlıkla yaşayan o insan bozmalarını medeniyetin dogdugu bu topraklarda bozguna ugratırlar.

Allah tüm iyi insanları savaştan ve yıkımdan korusun.

• Savaşın ucu bize dokunmasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GobliN -- 3 Mart 2005, 22:49:38 >
  • .....::::: Fazla düşünmeye gerek yoq şimdiden. İşimiz neyse onu bi yapalaım önce.. Allah kerimdir..
  • quote:

hatayı tanıdı çünkü hatay gerçekten arapların. nüfüsün %75 i arap. bende arabım suriye gömeniyim ama ne mutlu türküm diyorum. ve türkleri kendi ırkımdan daha çok seviyorum. bizler hatayın türkiyenin şehri olmasını kabul ettik. neden MUSTAFA KEMAL VE TÜRK HALKINA GÜVNDİĞİMİZ İÇİN. BENDEN KİMSE SOYUMU UNUTMAMI BEKLEYEMEZ HANGİ ÜLKE BAĞIMSISLIĞI İÇİN MÜCADELE ETMEZ BİZ TÜRKLER NEDEN SAVAŞTIK CİHANA KARŞI. ARAPLARINDA OSMALIDAN AYRILMASI DOĞAL. HATAYI YENİ TANIMASI DA DOĞAL NASIL KIBRIS RUM KESMİNİ TANIMIYORUZ. BENCE BİRAZ OBJEKTİF OLMAK LAZIM

hatayda nüfusun % 65 i türk % 31 i arap % 3 ü kürt...
    ayrıca suriyeliler bir bağımsızlık savaşına girmedi... zaten tarihte hiçbir zaman ne bir suriye devleti nede bir suriye milleti olmadı...
    suriye bir halkın yada devletin değil bir bölgenin adıdır... suriye halkı hiçbir zaman türkler yada iranlılar gibi bir uluslaşma sürecinden geçmedi... her zaman başka devletlerce yönetildi.. sanki biz işgalciymişiz gibi konuşuyorsun...
    bugün kabul edilen kriter geçmişte devlet olmamış halkların self-determinasyon hakkı isteyemeyeceği şeklindedir..
    köklü bir tarihi geçmişi olan mısır dışında hiçbir arap ülkesi ulus-devlet değil...
    sınırlarıda bütün kurumlarıda cetvelle çizilmiş uyduruk devletler o arap devletleri... mesela suriye-ırak sınırında yaşayan bir arabın ne farkı var sınırın iki tarafında yaşayan insanlardan... hangi devletin uyruğu olmuş ne farkeder...

araplar suçlu biz onları ve onların dinini korumak için aptallık edip 1.000 yıl boyunca hristiyanlarla savaştık
    ama ne oldu biz güçsüz düşünce arapların aşağılık komplexi depreşti... fırsatı bulunca utanmadan
    hristiyanlarla birlik olup türklere karşı savaştılar.... biz türkler 1.000 yıl boyunca araplarla hristiyanların arasında durup arapların dinini korumak için hristiyanlarla savaşmış olmamıza rağmen...
    1.000 yılda en az 100.000.000 şehit... ne oldu bunlar arapların umurundamı şimdi.. biz türkler bu salaklığı yapmasak hristiyanlar şimdi kabenin olduğu yere katedral dikmişti bile...
    suç bizde ki aptallık ettik... arap isyanları sırp-bulgar isyanları gibi eski toprağına sahip çıkma hakkıyla yapılmış ulusal ve haklı savaşlar değil... biz güçlüyken aptalca büyüklük gösterdik bizden güçsüz olanları bizimle eşit saydık. o zamanlar kimsenin sesi çıkmadı... asırlarca türk-arap farkı hiçde önemli değildi.
    ama biz güçsüz düşünce arapların aşağılık komplexi yeniden canlandı...
    suç bizde sizde değil...

sen kendin de mertçe söylemişsin türk değilim diye..

peki o zaman ne cüretle türkler hakkında biz diye konuşuyorsun

şimdi ben türk kökenliyim gidip suriyeye yerleşsem sonrada

biz suriyeliler golan tepelerindeki israil işgal ve ilhakını tanımalıyız desem

siz bunu kabul edecekmisiniz acaba... ve benim suriyeliler adına konuşma hakkım olabilirmi...?

biz ile siz arasındaki farka dikkat et...

• quote:

Orjinalden alıntı: goblin

Savaşın ucu bize dokunmasında

Sen buna inanıyormusun?

Bu arada Israil Sopa fln degil baslı basına bir guctur Cunku Kimse İstihbarat olmadan bişi yapamaz burada 1071 yılındaki savastan degil 21yy savasından bahsedioruz artık bilgisayar basında yapılıor savaslar Istihbarat olmadan Afganıstandaki gibi Dagları bombalar ancak MOSAD dunyanıın sayılı İstihbarat Kuruluslarıdan biri CIA ise Hic birsey
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.