Şimdi Ara

İlk İzlenim: Batman Arkham Origins

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkham Asylum ve şehrin sokaklarındaki kargaşadan öncesine gidiyor ve genç Batman'in Black Mask ile olan mücadelesine İlk İzlenim videosuyla merhaba diyoruz.

• Bende yeni başladım dövüş sahneleri mükemmel hızlandırmasa daha iyi ama makina gibi yumruk atıyoruz süper

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence oyunda çoğu açıdan yenilik var yeni dövüş haraketleride var karakterler senaryo harita multiplayer grafikte gözle görülür bi yenilik var aslında çok fazla dil ama beli oluyo ben arkham city den daha çok sevdim özelikle multiplayer çok yenilikci ve çok güzel.

Orijinalden alıntı: gageracer

O oynayan kimse bıraksın oyun incelemeyi.Bir saniye de 30 kere kareye basarak oynuyoranız diğer oyunları nasıl incelemeyi başardınız acaba?
    25dk incelemesi olsa daha kolay olurdu

kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur.
  • ben daha iyi olmasını isterdim arkham origins daha iyiydi keşke rockstudey yapsaydı ama bu oyun da iyi

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

abi sözde batmanin toy halini görmeyecekmiydik bütün gadgetlar açık başladık bu oyun geçmişe dönmüş izlenimi veremiyor hiç yada ben batman begins beklediğimden böyle hissettim
    Hernekadar ilk 2 oyuna göre daha düşük puanlar alsada yinede adı yeter ve hertürlü oynanır. Dövüş dinamikleri gene müthiş olmuş.
  • Daha ilk dakikadan Batman ölmeyecek Joker ölmeyecek diyerek videodan soğuttunuz zaten.. Batman tarihini son çıkan 3 film ve 2 oyun sanan insanlar video çekmesin inceleme yapmasın lütfen...

Orijinalden alıntı: skywalkerhan

Daha ilk dakikadan Batman ölmeyecek Joker ölmeyecek diyerek videodan soğuttunuz zaten.. Batman tarihini son çıkan 3 film ve 2 oyun sanan insanlar video çekmesin inceleme yapmasın lütfen...

Orada anlatılan şey bir devam oyunu değil, hikaye öncesini anlatıyor olmasının senaryoyu olumsuz etkilediği. Filmlerde de bu böyledir. Mesela başarılı bir üçleme olur, "hadi bi de kökenine inelim" diye herşeyin başını konu alan bi film yaparlar ve her zaman için de bu tarz hikaye anlatıları esas senaryodan daha zayıf olur. Nerden anladın adamların 3 film 2 oyunla video çektiğini? Bu yorumdan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --MichaeL-- -- 4 Kasım 2013; 10:49:13 >

Orijinalden alıntı: @-_-@

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: skywalkerhan<br><br>Daha ilk dakikadan Batman ölmeyecek Joker ölmeyecek diyerek videodan soğuttunuz zaten.. Batman tarihini son çıkan 3 film ve 2 oyun sanan insanlar video çekmesin inceleme yapmasın lütfen...</blockquote><br><br>Orada anlatılan şey bir devam oyunu değil, hikaye öncesini anlatıyor olmasının senaryoyu olumsuz etkilediği. Filmlerde de bu böyledir. Mesela başarılı bir üçleme olur, "hadi bi de kökenine inelim" diye herşeyin başını konu alan bi film yaparlar ve her zaman için de bu tarz hikaye anlatıları esas senaryodan daha zayıf olur. Nerden anladın adamların 3 film 2 oyunla video çektiğini? Bu yorumdan mı?

Şak Şak Şak.......

• quote:

Orijinalden alıntı: skywalkerhan

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: @-_-@<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: skywalkerhan<br><br>Daha ilk dakikadan Batman ölmeyecek Joker ölmeyecek diyerek videodan soğuttunuz zaten.. Batman tarihini son çıkan 3 film ve 2 oyun sanan insanlar video çekmesin inceleme yapmasın lütfen...</blockquote><br><br>Orada anlatılan şey bir devam oyunu değil, hikaye öncesini anlatıyor olmasının senaryoyu olumsuz etkilediği. Filmlerde de bu böyledir. Mesela başarılı bir üçleme olur, "hadi bi de kökenine inelim" diye herşeyin başını konu alan bi film yaparlar ve her zaman için de bu tarz hikaye anlatıları esas senaryodan daha zayıf olur. Nerden anladın adamların 3 film 2 oyunla video çektiğini? Bu yorumdan mı?</blockquote><br><br>Şak Şak Şak.......

Hayırdır tuvaletten mi yazıyorsun? Rahatladın mı?

Skywalker yazmışsın, Star Wars prequel'lerinin ne kadar başarısız olduğunu söylemeye gerek var mı? Tabii ki başarılı hikaye öncesi yapımlar da var. Mesela Aliens serisinin öncesini anlatan Prometheus gayet başarılıydı. Yani senaryoda sürpizler yapmak, genişletmek ve oyuncuyu/seyirciyi şaşırtmak adına pek bir şey yapamazsınız bu tarz hikaye öncesi anlatılarda.Mesela oyunlardan örnek verecek olsa Gears of War: Judgment'da prequel olarak bana çok sıkıcı gelmişti.

• ilk 2 oyunun öncesini anlattıgı için editörlerin söyledikleri çok dogru ve rahatsız edici değil ama hikaye akışı hikayeye başlama jokerle yeni yeni tanışmaya başlamamız çok iyiydi.. hikaye akışı çok hoşuma gidiyor...ve ara sahneler insanı havaya sokuyor

Orijinalden alıntı: stun

ilk 2 oyunun öncesini anlattıgı için editörlerin söyledikleri çok dogru ve rahatsız edici değil ama hikaye akışı hikayeye başlama jokerle yeni yeni tanışmaya başlamamız çok iyiydi.. hikaye akışı çok hoşuma gidiyor...ve ara sahneler insanı havaya sokuyor
    Skywalkerhan,

İyi, güzel, hoş demişsin ama sen de sanırım ilk iki oyunu oynamadın. Bu hikaye ayrı, yani ne filmlerdeki gibi ne de çizgi romandaki gibi bir işleyişe sahip. Hikayenin orjinali tabi ki çizgi romanda yatıyor ve ölüm kalım olayları (spoiler vermeyelim) orada zaten işlenmiş durumda. Oyun ordaki olaylardan baz alsaydı zaten 60-70 oyunluk bir seri olması lazımdı ki senin dediğin ölümlere gelebilsin değil mi?

Her anlatıcının bu tarz çizgi roman ve hikayeleri anlatımı farklıdır. Nasıl ki Tim Burton ya da C.Nolan bu hikayeleri farklı ve kendi tarzlarına göre anlatmışlarsa, Rocksteady ve WB games'te o şekilde anlatmıştır. Eee sonuçta bu oyun, Rocksteady imzalı ilk iki oyunun öncesini anlatıyor. Yani ne filmlere, ne de çizgi romanlara bağlı. ilk iki oyunu oynayanlar da hikayenin nasıl işlediğini zaten biliyor.

Sonuç olarak eleştiri yapılabilir, her zaman açığız fakat lütfen mantık çerçevesi dahilinde yapalım bu eleştirileri ki bizde bu eleştirilerden ders alabilelim.

Sevgiler,

• nasıl bi yenilik bekliyonuzki herşey olması gerektiği zaten güzel olanı değiştirip risk almaya değer mi illa bi çamur atıcaksınız ya sizin sayenizde burdaki insanlar hiçbişeyi beğenmez oldular her oyuna bi kusur bulmuya başladılar

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.