Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 İLK GÜNKÜ KADAR TEMİZ HTC TOUCH HD ŞOK FİYAT Satın Al 10 Haziran 2012 14:46 1 1 İLK GÜNKÜ KADAR TEMİZ HTC TOUCH HD ŞOK FİYAT - 27.04.2009 tarihinde 1.465 TL ye VATAN COMPUTER dan alınmıştır. - Faturası Vardır. - Toplam 3 Adet batarya yollancaktır. -2 adet kılıf -Bir tanesi deri diğeri ise slikon kılıftır. - Çok temiz ve titiz kullanılmıştır. Cihazın REsimlerinden Anlayabilirsiniz. - Orjinal Kutusu ve İçindeki Herşey Gönderilecektir. - SBP YAZILIMI YÜKLÜDÜR. FULL PAKETİ $200 DOLAR DEĞERİNDE(SERİALLERİ İLE BİRLİKTE GÖNDERİLECEKTİR..) - Ben bu cihazı hiç satmak içimden gelmiyor sıkıntıda olduğum için satıyorum, hayatımda kullandığım en güzel cihazlardan bir tanesi.......... Cihaz hakkında detaylı bilgi Ek bilgi : * Cihaz hiç bir nedenden dolayı servise gitmemiş ve açılmamıştır. * Cihaz üzerinde kılcal çizikler dışında ciddi bir çizik yoktur (resimlerden görülebilir) * Üzerindeki orjinal rom'a müdahale edilmemiştir. * Resimlerde de görüldüğü gibi ilk alındığı gün kutusundan çıkan herşey satın alacak olan müşteriye gönderilecektir. Dikkat !: * Ürün iadesi kabul edilmeyecektir. HİÇBİR PROBLEMİ OLMAYIP İHTİYAÇ FAZLASI OLDĞUNDAN DOLAYI SATILIKTIR:... Htc Touch HD 8282 Resimleri Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün (SAT)Samsung Galaxy Gear SAHİBİNDEN TEMİZ AZ KULLANILMIŞ SONY XPERİA SP AKILLI TELEFON SİYAH SIFIR TURKCELLDE ALINMA [SATILIK] SAMSUNG NOTE 3 FULL PAKET SAHİBİNDEN SATILIK İPHONE 4 TEMİZ!!
Hayırlı satışlar. Garanti konusunu anlayamadım. Garantisi 2 yıl değilmi cihazın alındığı tarihimi yanlış yazdınız acaba.
hocam garantisi bitti. yanlış olmuş tşkler uyarı için;) ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün (SAT)Samsung Galaxy Gear SAHİBİNDEN TEMİZ AZ KULLANILMIŞ SONY XPERİA SP AKILLI TELEFON SİYAH SIFIR TURKCELLDE ALINMA [SATILIK] SAMSUNG NOTE 3 FULL PAKET SAHİBİNDEN SATILIK İPHONE 4 TEMİZ!!