Şimdi Ara

İlk Görüşte Aşka İnanır Mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kampüste şöyle uzaktan gördüm ve vuruldum. Bir hafta boyunca daha da görmedim. Sonra okula giden otobüste gördüm ve heyecan ölüyordum az kalsa. İlk görüşte aşk falan dedim kendime ama bir insanı tanımadan uzaktan görmeyle aşk olur mu sizce yoksa geçici bir heyecan mıdır bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sadece heyecan... o heyecanin sebebi de gercekten ilk goruste ask var mi sorusuna o anlik yanit verdigini dusunmenden kaynakli bir heyecan...
  • Geçicidir banada çok oldu. Ayrıca aşk beynimizin bize oynadığı bir oyundur yani bize en çok yakıştırdığı kişiyi seviyoz.
  • Sendeki his sadece uzağa, bilinmeyene duyulan merak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Bayraktar -- 1 Kasım 2011; 21:31:00 >
  • bir hafta boyunca onu düşündün görünce de heyecan yaptın olablir mi? Bence insan birisini düşündükçe aşık oluyor o kişinin eksikliklerini bile görmezden gelmeye başlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

Kampüste şöyle uzaktan gördüm ve vuruldum. Bir hafta boyunca daha da görmedim. Sonra okula giden otobüste gördüm ve heyecan ölüyordum az kalsa. İlk görüşte aşk falan dedim kendime ama bir insanı tanımadan uzaktan görmeyle aşk olur mu sizce yoksa geçici bir heyecan mıdır bu?

Hee geçen bana da oldu, kampüsün yani fakültenin kantininde gördüm falan, ama 2-3 gün geçince anladım ki sadece hoşlantıymış, bir defa daha gördüm, iş atıcam yalnız.
  • Gazdır o, gaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • inanıyorum ilk görüşte aşık oldum bir daha göremem dedim bir daha gördüm bir daha bir daha artık beni görmek istemiyo
  • bence aşk tamamen heyecandır zaten ilk görüşte aşkta aynı şekilde heyecandır gelir geçer merak etme ayrıca onu çok sık görürsen sevilecek biri olmadığınıda anlayamaya başlarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.