Şimdi Ara

İlk Gelen Alır!! Olay Fiyat! SIFIR, 2 YIL GARANTİli 49 ekran sunny HDMI'lı lcd tv /monitör 300 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÜRÜN SIFIRDIR. DAHA BUGÜN ALDIM. (KAMPANYADAN) SADECE ÖLÜ PİKSEL OLUP OLMADIĞINA VE RESİM ÇEKMEK İÇİN 5 DAKİKALIĞINA AÇTIM. Hemen KUTUSUNA KOYDUM.

Çok acil para lazım, Aradığım laptopu aldım sonunda ve borcumu ödemek için acilen satmam lazım. ALDIĞIM FİYATTAN VERİYORUM: BUNDAN UCUZA BULURSANIZ KAFAMI KESERİM.
    . KESİNLİKLE SIFIRDIR. İLK GÜNDEN BU YANA KUTUSUNDA

KESİNLİKLE ÖLÜ PİKSEL YOKTUR. BULDUĞUM EN UCUZ LİNKİ ;

Sadece İSTANBUL içi düşünüyorum. PAZARLIK YOKTUR. Teşekkür ettim.

ÖZELLİKLER

49 EKRAN PIANO BLACK LCD TV

GÖRÜNTÜ FORMATI 16:9

GÖRÜNTÜ AÇISI 80Y/80D

GÖRÜNTÜ ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1440 X 900

KONTRAST ORANI 1000:1

TEPKİ SÜRESİ 3.7ms

SES ÇIKIŞLARI SURROUND SES EFEKTİ MONO/STERO/DUAL1/DUAL2

SES ÇIKIŞ GÜCÜ 2X3.6 WATT

DİJİTAL GÜRÜLTÜ ÖNLEYİCİ VAR

RESİM SEÇİM MODU VAR

DİNAMİK RENK ARTTIRIMI VAR

GİRİŞ - ÇIKIŞ ÜNİTELERİ TUNER, SCART, S-VIDEO, RCA, VGA (PC), HDMI, KULAKLIK ÇIKIŞI

PROGRAM HAFIZASI 200

KANAL HAFIZA TELETEXT DESTEĞİ 100 SAYFA

DVB-T VAR

CI VAR

ÇOKLU DİL SEÇENEĞİ

fiyat : 300 tl

İlk Gelen Alır!! Olay Fiyat! SIFIR, 2 YIL GARANTİli 49 ekran sunny HDMI'lı lcd tv /monitör 300 tl

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zazian_12 -- 28 Ekim 2009; 23:02:07 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam resim çekmek için açtım diyosunuz ama kendi çektiğiniz resimi neden eklemediniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpertas

hocam resim çekmek için açtım diyosunuz ama kendi çektiğiniz resimi neden eklemediniz?

al benden de o kadar..hocam benden fazla yaşıcan ilanı okurken bende aynı şeyi diyordum ki sen yazmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaamobe

quote:

Orijinalden alıntı: sarpertas

hocam resim çekmek için açtım diyosunuz ama kendi çektiğiniz resimi neden eklemediniz?

al benden de o kadar..hocam benden fazla yaşıcan ilanı okurken bende aynı şeyi diyordum ki sen yazmışsın

Çünkü artık sıkıldım bu ürün için hep ilan yazmaktan. İlan güncellemeyi bilmiyorum. Sordum yardımcı olmadı kimse. (yardım bölümünden) Her seferinde ilana resimleri koydum ama bu son sefere koymadım. Öyle komik teklifler geldi ki ara sıra... Bu teklifi verenler kendi malı olsa n'aparlar acaba? ZATEN ÜRÜN SATILDI FORUM DIŞINA.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.