Şimdi Ara

İlk evim konut kredisi hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üzerime kayıtlı bir eski evim mevcut. Ancak yeni bir eve taşınmak istiyorum. Bunun için kredi çekeceğim fakat eski evimden dolayı ilk evim kredilerine başvuramıyorum. İlk evimi de satamıyorum. 3'e 5'e bakmayacağım ama fiyat olarak teklif dahi alamadım doğru dürüst.

Bu durumda üzerimdeki evi bir akrabama devretsem ve devir ettikten sonra krediye başvursam ilk evim kredisinden faydalanabilir miyim? Zira şartlara baktığımda başvuru esnasında evim olmadığından başvuru şartlarını sağlıyorum diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vittorioo -- 16 Temmuz 2025; 1:32:49 >

• Son 1 yil kosulu koyabilirler. Gecmisveya mevcut kampanya sartlarina bakin. Muhtemelen olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devir ettikten sonra başvuru yapabilirsin.

• vittorioo V kullanıcısına yanıt
    Webtapu üzerinden tam olarak net bilgiler girerek istediğiniz kişiye satış başvurusunda bulunabilirsiniz. Başvuru esnasında girdiğiniz değerlere göre size tapu masrafı ve döner sermaye ücreti ödeme linkiyle beraber randevu gün-saatini sms olarak gönderiyorlar. Yani giriğiniz rayiç bedel ve satış fiyatı tutarsız veya dengesiz olursa sorun olabilir. Satış sonrası webtapudan tapu bilgileriniz anında siliniyor ve üzerime kayıtlı taşınmaz yoktur yazısı alabiliyorsunuz. Banka çalışanı arkadaşlarımın söylediğine göre de 24 saat veya en geç 2 iş günü içinde bankalar da güncel bilginizi görebiliyor. Bankaya gidip sorarsanız kimisi; on güne sistemimize belki düşer, kimisi de bir hafta vb şeyler söyleyebiliyor. Bu konular malesef banka çalışanlarının güncel bilgileri takip edip etmemesiyle alakalı. İşini iyi yapan ve takip eden bankacılar net cevap verebiliyor. Satışınızı yapıp başvurabilirsiniz. Uzman değilim, deneyim ve araştırmalarıma göre yazdım. Bilginize.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• satıp satışı yapıldıktan sonra üzerinizden düşür. Bunu web tapudan kontrol ettikten sonra hemen başvuru yapabilirsiz.

Bir tanıdık, satış yaptıktan ertesi gün krediye başvurdu.

• İşyerinde çalışan bir arkadaşın kardeşi mirasçısı olduğu evi abisinin üstüne yaptırdı. Üstüne devletin depremzedeler için yaptığı krediye başvurdu ve çıktı. Aylık ödemesi 10 bin.

• Teşekkür ederim cevaplar için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konut Kredisi ve Birkaç Soru
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.