Şimdi Ara

İlk denemem moralim bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dershane açılalı 4.haftadayız bu hafta oldu daha pek bişey görmedik örneğin matta polinomlor coğrafyada yerel saat hesaplamaları türkçede sözcük yapısı [kökler] tarih mezopotomya uygarlıklarındayız evde deneme yaptım türkçe 27 dogru 6 yanlış sosyal 21 doğru 4 yanlış çıktı mat 8 doğru keyfım kaçtı beyler ilke ve çok konuya hakim olmamama göre normalmi örneğin sosyal bilimlerde 15 boşum var coğrafya konumlar saat hesapları vs görmedik diye işin ilginci son 10 yılın ygs sırularını çözdüm türkçe 31 doğru 4 yanlış sosyal 10 sorudan 9 doğru 1 yanlış çıktı sizce hangisini baz alıyım hedef 10 mat 30 türkçe 30 sosyal. Tarih öğretmenliği istıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya tamam dershanede işlemedinizde hiç 9 10 11 ders dinlemedin kardeşim hiç mi yapacağın soru yoktu hele sosyalde bizim arkadaş çalışmadan 28 30 fix yapıyor sayısal yani bilemedim bide ts sin sen daha öttürmen lazım
    Gerçi tarih öğretmenliği için çok kasmana gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SummerBreeze -- 28 Ekim 2015; 21:35:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SummerBreeze

Ya tamam dershanede işlemedinizde hiç 9 10 11 ders dinlemedin kardeşim hiç mi yapacağın soru yoktu hele sosyalde bizim arkadaş çalışmadan 28 30 fix yapıyor sayısal yani bilemedim bide ts sin sen daha öttürmen lazım
    Gerçi tarih öğretmenliği için çok kasmana gerek yok

hocam neyi yapmamı bekliyosun ki ben tüm eski bilgileri.sıfırlayarak yeniden çalışmaya başladım bu sene ygsde edebıyattan 44 net yaptım 2 aylık çalışmayla şuan sorsan bısey hatırlamıyorum ama konularla ilgili ayrıca denemede yorumla yapılacak soru yoktu bak ne diyoruö evdeki denemede az yapıyorum ama ygs sorularını çözdüğümde daha çok yapıyorum düzgün oku.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.