Şimdi Ara

İlk defa istanbula gidiyorum İstanbullular Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 18 yaşındayım hayatımda ilk defa istanbula gidicem bi toplantı var 2 gün kalıcam izmirliyim . Otel Şişli de uçaklamı gelsem daha avantajlı olurum yoksa otobüslemi ?
    Şişli gayrettepe de olucam buraların yakınlarında gezebilcegim nereleri var taksiyle gidip gelebilcegim fazla uzak olmayan ?
    buralarda alışveriş merkezeleri nereleri var ?

yardımcı olursanız sevinirim.

• Atla bir taksiye Ortakoy e git hacim. İstanbul zaten 1 gunde gezilebilecek bir sehir degil. Bari bogazin tadini alirsin. Ortakoy
    Camii nin orda bir kafeye otur kumpirini ye, ordan karsiya gec uskudar a, kiz kulesinin karsisinda otur cayini yudumlarken bir sigara yak, mukemmeldir. Sabah namazina Eyup Sultan ya da Sultanahmet camii ne git mesela..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevahir alisveris m. var sislide tek otobusle besiktasa inebilirsin yada metroyla taksime gecip istedigin yere gidebilirsin ayrica ataturke inmek en mantiklisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o toplantı karaköy zürafa sokaktaydı dimi benide çağırdalarda gidemedim
  • Uçak ya da otobüs sana kalmış. Uçakla gelirsen havataşla(11tl) taksime ordan taksiye de 12-13 lira verirsin 25 liraya gayrettepeye gelirsin. Otobüsle gelirsen servisi olduğundan bedavaya gelirsin ama toplamda 9-10 saat yol çekersin.(Gerçi Atatürk havalimanı da rezalet ya neyse). Akbilin var ise Atatürk'ten meto+metrobüsle 4 liraya gelirsin oda ayrı. Gelelim gezme yerlerine; Astoria, Profilo, Cevahir burada. Ama ben avm pek sevmem çünkü hepsi aynı zaten, önerim ortaköy civarlarına ya da taksime gitmen. İkisi de taksiyle maksimum 15 lira gayrettepeden. Beşiktaş'a gidip Dolmabahçeyi de gezebilrisin, öğrenciysen gezmek 1 lira.
  • metro city, kanyon, sapphire, cevahir, profilo bu alış-veriş merkezlerini gezebilirsin sonra tek vasiyetten istinye parka da gidersin ama benim tavsiyem sapphire'i gezmek olur üst kata çıkıp manzarayı izler, kahve falan içersin
  • ortaköy e git temiz bir boğaz havası al boğaz turu yap. vapurda çay iç martılara simit at. sonra taksime git nasıl bir şehire geldiğini anla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

quote:

Orijinalden alıntı: MK*

metro city, kanyon, sapphire, cevahir, profilo bu alış-veriş merkezlerini gezebilirsin sonra tek vasiyetten istinye parka da gidersin ama benim tavsiyem sapphire'i gezmek olur üst kata çıkıp manzarayı izler, kahve falan içersin

Vasiyet değil "vesait" denir.

herneyse
  • Eyüp'ede gelmeyi unutma
  • Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler not aldım hepsini taksimde filan önerdiğiniz bi mekan filan varsa isim alabilirim yada gayrettepeye yakın mekanlarda olabilir .
  • Merakımdan soruyorum 18 yaşında ne toplantısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: arnc

Merakımdan soruyorum 18 yaşında ne toplantısı

brisa bayi toplantısı aslında babamın ama ben gidiyorum

Bide raina ya gitmeyi düşünüyorum 18 i doldurmadım ve damsız gidicem sıkıntı olurmu ? giriş ücreti ne kadardır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S35

quote:

Bide raina ya gitmeyi düşünüyorum 18 i doldurmadım ve damsız gidicem sıkıntı olurmu ? giriş ücreti ne kadardır ?

20 yaşında olsanda reinaya almazlar malesef. hatta şöyle söyliyim 20 yaşında ve yanında dam olsada almazlar.
    zaten damsız gidicem sıkıntı olurmu diye sorundan belli reinayı pek araştırmadığın orasını taksimdeki clublerle karıştırma. rencide etmek için söylemedim sadece açıklama yaptım sakın yanlış anlama. bu arada dibime geliyorsun bende şişli profilo alışveriş merkezinin orda oturuyorum yakınız baya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Créw -- 6 Haziran 2012; 18:27:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MERTKN

quote:

quote:

20 yaşında olsanda reinaya almazlar malesef. hatta şöyle söyliyim 20 yaşında ve yanında dam olsada almazlar.
    zaten damsız gidicem sıkıntı olurmu diye sorundan belli reinayı pek araştırmadığın orasını taksimdeki clublerle karıştırma. rencide etmek için söylemedim sadece açıklama yaptım sakın yanlış anlama. bu arada dibime geliyorsun bende şişli profilo alışveriş merkezinin orda oturuyorum yakınız baya

Yok sorun değil araştırdım ama internetten bukadar oluyor neden 20 yaş ve sevgilimle gitsem almasınlar ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok sorun değil araştırdım ama internetten bukadar oluyor neden 20 yaş ve sevgilimle gitsem almasınlar ?

kapıda 5-6 kişi bekliyor 2 si güvenlikse diğer 4ü sırf giyim kuşam olsun , ünlümü , işadamı veya sosyetedenmi diye bakıyorlar. giriş ücreti falan yok ama içerde localar olsun içkiler olsun çok pahalı. zaten giren adam ortalama 500-1000 arası (veya çok daha fazla ödüyor.) tanıdık falan olması lazım ve belli biyerlerde olman lazım. girmen imkansız. cebinde para olsada parayla bitmiyor malesef. anlatılmaz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kapıda 5-6 kişi bekliyor 2 si güvenlikse diğer 4ü sırf giyim kuşam olsun , ünlümü , işadamı veya sosyetedenmi diye bakıyorlar. giriş ücreti falan yok ama içerde localar olsun içkiler olsun çok pahalı. zaten giren adam ortalama 500-1000 arası (veya çok daha fazla ödüyor.) tanıdık falan olması lazım ve belli biyerlerde olman lazım. girmen imkansız. cebinde para olsada parayla bitmiyor malesef. anlatılmaz

pm attım

• arkadaşların dediği gibi avm olarak baya bi seçenek var ama beşiktaş ortaköy karşıya geçme durumun olursa kanlıcaya gitmeni tavsiye ederim ama İstanbul u gezmek için 2 gün az
  • hocam şişli de cevahir alış-veriş merkezi var. oldukça büyük bir yer. oranın içinde atlantis eğlence merkezi var. oraya mutlaka gitmenizi tavsiye ederim. yaşınız ne olursa olsun eğleneceğiniz bir yer
  • Cevahire git.ordan dümdüz aşağıya 30 dk yürü taksim.meydanda polislerin sağından devam et tarlabaşı.ordan devam et galata,eminönü falan heralde. biz öğrenci olduğumuzdan böyle takılıyoruz.
  • Sağolun arkadaşlar geziceğim yerler şimdilik
    İstinye Park
    Cevahir
    ortaköy
    taksim .

Şimdi Akşam takılmak için bi mekan arıyorum 18 i doldurmadım damım yok . Sortie , Reina gibi ünlü bi mekana gitmek istiyorum önerileriniz neler ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.