Şimdi Ara

İlk Defa İddaa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fb 3 maçtır galibiyet alamıyor bu sefer maça saldırır diye dün oynasak mı muhabbeti geçti, 300 liram vardı oynasam 510 lira alacakmışım. İddaa'dan bu tarz paralşar kazanmak uç bir şey midir ? 1.70 düşük bir oran mıdır, bu oranda maçın geme ihtimali nedir ?

Mesela bir haftasonu 100 lira yatırıp 150-200 arası bir para alabileceğim kupon tuturmak basit midir ?

• Kuponu yatırmak en basiti, çoğu takım yatırmaya oynuyor genelde,

tutması mucizelere kalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan.ka

Kuponu yatırmak en basiti, çoğu takım yatırmaya oynuyor genelde,

tutması mucizelere kalıyor

Riskli iş diyosun yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok nadir normal bittiği maçların.

daha yeni olay inter juveyi devirdi.

psv feyenoorda yenildi (ben feyonoorda vermiştim ama çoğu kişi psvye basmıştı)

manu zaten tamamen rezil oynuyor gelenden geçenden tokat yiyor falan filan

böyle çok takım var yani.
  • Ben yaparim takimlari taniyorum diyosan yapabilirsin belki.
    Basimdan geçen olayi anlatiyim A. Madrid Alavesle oynuyor bu sezon ki ilk maçı madridın neyse maç basladi atletico bastiriyo ama öyle böle degil 25 civari şut isabet 10 2direk ama ne hikmetse Alaves yemiyor. Dk 90oldu hakem 3 dk uzatma verdi. 90+3 şak diye penalti oldu aha atletico yendi dedim. Attilar penaltiyi ben 10bin gelcek diye ucuyorum. Mac bitsinde çekiyim dedim. Alaves baslama vurusunu yapti ve 90+5de alaves mactaki 2.ci şutunu cekip golünü attı hemde 4 tane oyuncu arasindan ve kaleciye antreman sutu ceker gibi cekmesine ragmen kaleci yedi. Ben yattim ve bu oyundaki şikeye şahit oldum. Demem o ki maclar kontrol ediliyor barçaya bile güvenme. Her zaman normal takimlara yönel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bulaşma kardeşim. 200 kazanırsın 400 kaybedersin bir bakmışsın bağımlısı olmuşsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.