Şimdi Ara

İLK BOMBA PATLADI : Vodafone’dan Akıllı Telefonda Fiyat Devrimi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
5.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

RED TARİFESİ + 11 TL = NOKIA C6-01, SAMSUNG WAWE2, HTC HD MİNİ, HTC DESİRE
    RED+ TARİFESİ + 11 TL = HTC HD DESİRE

Son günlerin en teknolojik ve en popüler cihazlarını Vodafone Red tarifeleriyle beraber ayda sadece 11 TL’ye abonelerimize sunuyoruz. Üstelik abonelerimiz Vodafone Red ve Red+ tarifelerine üye olmaları ile Vodafone Red tarife ayrıcalıklarından da yararlanabilecekler!

Vodafone Red tarifesini 11 TL aylık cihaz ödemesi ile beraber 24 ay boyunca kullanmayı taahhüt eden aboneler pazarda büyük ilgi gören Nokia N8, Samsung Wave 2 ve HTC HD Mini modellerinden birisine sahip olabilecekler.

Vodafone Red+ tarifesini 11 TL aylık cihaz ödemesi ile beraber 24 ay boyunca kullanmayı taahhüt eden abonelerimiz ise pazarda büyük ilgi ile beklenen HTC Desire HD modeline sahip olabileceklerdir. Üstelik pazarda büyük ilgi ile beklenen HTC Desire HD modeli ilk olarak sadece Vodafone Cep Merkezleri’nde!

Abonelerimiz bu kampanya kapsamında son kullanıcı fiyatları 899 TL- 1399 TL arasında değişen bu cihazlar için, 24 ay boyunca ayda sadece 11 TL cihaz taksit bedeli alarak, abonelerimizi toplamda 264’ye telefon akıllı sahibi yapıyoruz !

02 MART İTİBARİYLE

Vodafone Red Tarifelerine Özel Cihaz Kampanyası" kapsamında artık abonelerimiz HTC Desire modeline sahip olabilecekler !

Vodafone Red (95 TL) tarifesini 11 TL aylık cihaz ödemesi ile beraber 24 ay boyunca kullanmayı taahhüt eden aboneler pazarda büyük ilgi gören HTC Desire modeline sahip olabilecekler.

10 MART İTİBARİYLE

Vodafone Red tarifesini 11 TL aylık cihaz ödemesi ile beraber 24 ay boyunca kullanmayı taahhüt eden aboneler sadece Vodafone kanalına özel olan Nokia C6-01 modeline sahip olabilecekler. .

REKLAM BURADA

http://www.facebook.com/video/video.php?v=166066363440471&oid=159231554095101&comments&ref=mf

11 MART İTİBARİYLE TARİFELERDE DEĞİŞİKLİK

VODAFONE RED 99 TL
    VODAFONE SINIRSIZ
    SABİT HAT SINIRSIZ
    DİĞER YÖNLER 3000 DK
    HER YÖNE SMS 3000 AD
    İNTERNET 3 GB
    HER YÖNE YURTDIŞI 180 DK

VODAFONE RED 149 TL
    VODAFONE SINIRSIZ
    SABİT HAT SINIRSIZ
    DİĞER YÖNLER 4000 DK
    HER YÖNE SMS 4000 AD
    İNTERNET 4 GB
    HER YÖNE YURTDIŞI 240 DK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDanielSD -- 9 Mart 2011; 17:04:17 >

• 95+11 veya 145+11 oluyor

yani 2500 tl en az

bana hitap etmiyor almam alana mani olmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo
    95+11 veya 145+11 oluyor

yani 2500 tl en az

Öyle düşünme inexo..

Adam turkcell gold plus kullanıyor 95 tl tahhhütle..

Bunda o fiyata 10 tl daha koy, n8 kap
  • vodafone red tarifelerinin fiyatlarını ilk defa görüyorum 145 tl lik tarifeye geçene acaba altın sim kart falan mı veriyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

quote:

Orijinalden alıntı: inexo
    95+11 veya 145+11 oluyor

yani 2500 tl en az

Öyle düşünme inexo..

Adam turkcell gold plus kullanıyor 95 tl tahhhütle..

Bunda o fiyata 10 tl daha koy, n8 kap

pekala telefonu düşelim 60-70 tl küçük paket
    90 tl civarı da büyük paket
    hesabı tam olmayabilir ama yaklaşık böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 8 Şubat 2011; 17:31:14 >
  • n8 ne ya
  • Red Tarifesi Esasları

* Abone her ay KDV ve OİV dahil 95 TL ücret karşılığında yurtiçinden kullanmak şartıyla sınırsız yurtiçi Vodafone abonelerine yönüne, sınırsız yurtiçi sabit hatlar yönüne ve 1500 dk yurtiçi her yöne, belirtilen ülkelerdeki sabit hatlar ve Vodafone Operatörleri yönüne sadece sesli telefon ve görüntülü görüşme (özel servisler, faks, data, WAP hariç) aramaları yapabilir; yurtiçi Vodafone abonelerine 1500 SMS gönderebilir.

Ücretlendirmede her yöne, açıklamalarda şebeke içi diyor sms için?

Kopyala yapıştır yapmışlar heralde, red+ açıklamalarında da aynı şekilde...

Red+ Tarife Esasları

* Abone her ay KDV ve OİV dahil 145 TL ücret karşılığında yurtiçinden kullanmak şartıyla sınırsız yurtiçi Vodafone abonelerine yönüne, sınırsız yurtiçi sabit hatlar yönüne ve 3000 dk yurtiçi her yöne, belirtilen ülkelerdeki sabit hatlar ve Vodafone Operatörleri yönüne sadece sesli telefon ve görüntülü görüşme (özel servisler, faks, data, WAP hariç) aramaları yapabilir; yurtiçi Vodafone abonelerine 3000 adet SMS gönderebilir.

444'lü numaralar pakete dahil midir acaba, açıklamalarda birşey yazmıyor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendi adıma konuşmam gerekirse öyle fazla konuşan mesajlaşan birisi değilim ayda en fazla 30 sms+1 saat kadar konuşmaktayım bazen bu rakamlara bile ulaşamıyorum :) Kampanya mantıklı ama tek tarife üzerinden satılacaksa pek iyi olmıyacak gibi benim gibi bekliyenler için herzaman Vodafone nezaman yurt dışındaki kampanyaları Türkiyeye getiri diye düşünmüştüm ama böyle değil tabi :D
  • Yüksek mebla para ödeyenler için çok iyi. Çok iyi ne ya süper.
  • Çok iyi satacaktır.

Tarife ücretine ek olarak üstüne cihaz taksidi ödenen htc, blackberry, ıphone gibi kampanyalar çatır çatır satarken bunun talep görmemesi imkansız.

Tabiki hitap ettiği kesim telefonla çok haşır neşir ve yüksek fatura üreten kesim. Ama diğer aboneler de unutulmadı + 1 tl Vodafone 840 + 845 kampanyası yapıldı bildiğiniz gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: greentooth

Red Tarifesi Esasları

* Abone her ay KDV ve OİV dahil 95 TL ücret karşılığında yurtiçinden kullanmak şartıyla sınırsız yurtiçi Vodafone abonelerine yönüne, sınırsız yurtiçi sabit hatlar yönüne ve 1500 dk yurtiçi her yöne, belirtilen ülkelerdeki sabit hatlar ve Vodafone Operatörleri yönüne sadece sesli telefon ve görüntülü görüşme (özel servisler, faks, data, WAP hariç) aramaları yapabilir; yurtiçi Vodafone abonelerine 1500 SMS gönderebilir.

Ücretlendirmede her yöne, açıklamalarda şebeke içi diyor sms için?

Kopyala yapıştır yapmışlar heralde, red+ açıklamalarında da aynı şekilde...

Red+ Tarife Esasları

* Abone her ay KDV ve OİV dahil 145 TL ücret karşılığında yurtiçinden kullanmak şartıyla sınırsız yurtiçi Vodafone abonelerine yönüne, sınırsız yurtiçi sabit hatlar yönüne ve 3000 dk yurtiçi her yöne, belirtilen ülkelerdeki sabit hatlar ve Vodafone Operatörleri yönüne sadece sesli telefon ve görüntülü görüşme (özel servisler, faks, data, WAP hariç) aramaları yapabilir; yurtiçi Vodafone abonelerine 3000 adet SMS gönderebilir.

444'lü numaralar pakete dahil midir acaba, açıklamalarda birşey yazmıyor...

cep avantaj 56 tl ye 1500 dk her yöne + sms paketi 9 tl 65 tl ye red paket 95 liği sildi
    yalnız cihazı ayrı alacaksınız cihaz kampanyasıyla birleşmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 8 Şubat 2011; 18:21:17 >

• İnexo bu dediğini acaba vodafone görmüyor mu :D Şahsen ben 95 verene kadar 1 yıl imza atar +8 lira cepnetide katar 73 lira öderim 22*12=262 lira kar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible
    İnexo bu dediğini acaba vodafone görmüyor mu :D Şahsen ben 95 verene kadar 1 yıl imza atar +8 lira cepnetide katar 73 lira öderim 22*12=262 lira kar.

Taaahhütle ama bu fiyat sonuçta..

Ayrıca 1 gb internet az bir rakam değil..

Ve bence yine ayrıca toplam 264 tl karşılığında 1000 tl lik telefon hediye ediliyor..
  • s.volkan ben kötülemedim kampanyayı hemde tebrik ettim. Adam 1 liralık telefonu 250 le bırakıyor. Sadece konuşma için kullanılan 95 lik red i ve cihaz alamadıktan sonra boşa vermiş gibi oluyor. 95 lik redi küçük bir ayarla kurtarabilirler. 2000 dk gibi. Yoksa zaten cihaz için ilk mesajda övdüğümü göreceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible
    s.volkan ben kötülemedim kampanyayı hemde tebrik ettim. Adam 1 liralık telefonu 250 le bırakıyor. Sadece konuşma için kullanılan 95 lik red i ve cihaz alamadıktan sonra boşa vermiş gibi oluyor. 95 lik redi küçük bir ayarla kurtarabilirler. 2000 dk gibi. Yoksa zaten cihaz için ilk mesajda övdüğümü göreceksin.

Red tarifelerinin daha agresif olması gerektiği konusunda hem fikirim bende yanlış anlaşılmak istemem..

Hatta Redler hem telefon alabilmeli hemde ikiye katlayabilmeli..

Sadece dakikaları değil İnternetleride..
  • Taahüt süresi ,bu kadar yüksek rekabetli ortam için ÇOK UZUN.2 sene boyunca baglı kalacagım bu fiyatlardan, buna karşılık toplamda 800 TL avantajım olacak.
    Ödeyeceğim paranın 1/3 ü kadar bir paraya denk gelir ki,bence taahütte bulunmamaktan dolayı ,bu 2 sene içinde çok daha fazla indirim almış oluruz.Üstelik başa operatöre geçme özgürlüğü de var ,tarife değiştirebilme şansıma ilave olarak.Hesabınızı iyi yapın,dönün bir daha yapın.Taahhüt bu dönemde çok kayba neden olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incele -- 8 Şubat 2011; 19:24:29 >
  • ben vodafonedan garantili desire hd almak için bekliyordum.
    desire ı 53tl x 24ay gibi bir imkanla sunarken, desire hd yi 156 x 24 gibi neredeyse 3 katı maliyetle sunmak biraz insafsızlık olmuş.
    desire hd alanlar için 1500 dk kouşma hakkı olması güzel ama maliyet çok yüksek.
    red için cayma bedeli belli değil. DHD'yi belki red dışında bir imkanla sunarlar diye ümit ediyorum.
    kendi adıma büyük hayal kırıklığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazzeus

ben vodafonedan garantili desire hd almak için bekliyordum.
    desire ı 53tl x 24ay gibi bir imkanla sunarken, desire hd yi 156 x 24 gibi neredeyse 3 katı maliyetle sunmak biraz insafsızlık olmuş.
    desire hd alanlar için 1500 dk kouşma hakkı olması güzel ama maliyet çok yüksek.
    red için cayma bedeli belli değil. DHD'yi belki red dışında bir imkanla sunarlar diye ümit ediyorum.

Boşver üstat ses çıkarma aman diyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazzeus
    ben vodafonedan garantili desire hd almak için bekliyordum.

Daha açıklanan bişey yok..

Belki onuda 70-75 tl fiyatla sunarlar..

Beklemek lazım..
  • bende hüsrana uğradım gözümü karartıp desire alıcaktım ama bir tarifeye dahil olsaydı. örneğin red içine dahil olsa alınırda red+ biraz bizi bozar .
    Desire hd için bir şey söyleyemem telefon çok iyi ama red+ adamı kasar birde 2 yıl olayı var
    vodafona sesleniyorum red içine desire dahil ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin (red+ değil yanlış olmasın )
    insafsızlık edip desire hd red içine de koymadım ona göre :))))))
    duyun sesimiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.