Şimdi Ara

İLK BMW'MİZ ve AİLEMİZ ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
8.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Land Rover Experience center hakkında bir bilgin var mı ? Bizim arkadaş eğitim almak istiyorda, aracı kosifler çıkışlı Freelander 2...
  • Hayırlı olsun genç arkadaşım,

Mesajındaki profesyonel kurgu gözümden kaçmadı (giriş-tanıtım-gelişme-sıralama-özet-sonuç-selamlama). Bu yaklaşımın ilerideki kariyerinde çok işe yarayacak, yazdıkça ve okudukça da sözcüklerdeki saklı güç, ahenk ve etkiyi daha iyi ve daha ustaca kavrayacak ve kullanacaksın.

Hayatta herşeyin bir başarı ile başlasın ve bir başarı ile bitsin.

Saygılarımla,

Taner Göde
  • var tabiiki.. onun için kendi aracı olmasına gerek yok.. randevu alıyorsunuz, ücretini karşıladıktan sonra Land Rover araç temin ediyor zaten (sadece Freelander ve Discovery... Range Rover yok!).. en detaylı bilgi için:

www.landroverexperience.com.tr

fiyatlar için telefon ile irtibata geçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 30 Aralık 2010; 23:02:24 >
  • hayırlı olsun
  • Çözümleme:
    Test sürüşü:
    1
    Viraja gaz ile girebilmesinin nedeni ağırlık dağılımı değil. Araçtaki ESP sistemi.
    Aracı tanıtan kişi ESP yi devre dışı bırakarak bunu yapabilir mi sormak lazım.
    2
    Sağlıklı fren disk ve balataları, rot-balans ayarları, lastik basınçlarının eşitliği, lastiklerin yeniliği,
    ABS, BAS ya da EBA , EBD ve ESP gibi teknolojiler sayesinde,
    direksiyonu tutmadan frene yüklenseniz araç çizgiyi kaybetmez.

Aile üzerindeki etkiler.
    Babanızın direksiyonda daha dikkatli olması tamamen duygusal.
    Belli bir zamandan sonra tekrar tek elle sürmeye başlayacaktır.

Annenizin sportif sürüşe geçmesi, aracın verdiği güven duygusunun eseri.
    (aman dikkat hiç bir araçta tam güvenlik yoktur)

Sizin sevinciniz ise. Markanın ve yeni aracın heyecanı.

Allah kaza bela vermesin ailecek güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

var tabiiki.. onun için kendi aracı olmasına gerek yok.. randevu alıyorsunuz, ücretini karşıladıktan sonra Land Rover temin ediyor zaten.. en detaylı bilgi için:

Yalnız arkadaşım ben oraya gidersem kendi arabamı kullanırım vurur kırarım diyor, zaten 2. freelander 2 aracı ilki pert oldu, tr'ye ilk giren araçlardan birisini almıştı.Böyle bir şansı olur mu ? Ben olmaz diyorumda...

Konu da dağıldı kusura bakmayın...

• quote:

Orijinalden alıntı: A.E

quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

var tabiiki.. onun için kendi aracı olmasına gerek yok.. randevu alıyorsunuz, ücretini karşıladıktan sonra Land Rover temin ediyor zaten.. en detaylı bilgi için:

Yalnız arkadaşım ben oraya gidersem kendi arabamı kullanırım vurur kırarım diyor, zaten 2. freelander 2 aracı ilki pert oldu, tr'ye ilk giren araçlardan birisini almıştı.Böyle bir şansı olur mu ? Ben olmaz diyorumda...

Konu da dağıldı kusura bakmayın...

ewt ewt konu dağıldı.. ben bu son sorunuza da cwp vereyim sonra detaylı bilgi almak isterseniz verdiğim internet sitesindeki numaradan ya da mail ile ulaşıp aranarak detaylı bilgi alabilirsiniz...

size verilecek olan araçların hepsi sigortalı ve siz aracın başına geçmeden önce eğitime katıldığınız için bir form dolduruyorsunuz ve imza atıyorsunuz.. bu formda "Borusan Oto - Land Rover Türkiye tarafından müşteriye tahsis edilen aracın başına bir şey gelmesi durumunda tüm hasarı Borusan Oto'nun karşılayacağı" gibilerinden bir madde var.. aynı şekilde BMW Performance School TR içinde aynı şey geçerli... o yönden sıkıntınız olmasın...

• Ben 2008 senesinde 0 km opel astra sedan almıştım , servis görevlisi ile bindik araca , oda 100 km ile giderken frene basıp elini direksyondan çekmişti ve araba düzgün bir şekilde sapmadan durdu yani öle şaşılacak bir olay değil o km BMW bu boru değil Bmw nin DSC si ile benim arabamdaki ESP arasındaki dağlar kadar fark nasıl oluyor anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Ben 2008 senesinde 0 km opel astra sedan almıştım , servis görevlisi ile bindik araca , oda 100 km ile giderken frene basıp elini direksyondan çekmişti ve araba düzgün bir şekilde sapmadan durdu yani öle şaşılacak bir olay değil o km BMW bu boru değil Bmw nin DSC si ile benim arabamdaki ESP arasındaki dağlar kadar fark nasıl oluyor anlamadım

sizin arabanıza gelmeden önce daha farklı marka ve sistemlerle arasında şu farklar var:

• tebrik ederim kardeşim....
  • hayırlı olsun güle güle kullanın aracı o kada çok sevmiş ve etkilenmişsiniz ki

sizin yerinize kendimi koydum bir an hayali bile çok hoştu gerçekten.

herşey gönlünüzce olsun başarılar hayatta
  • Hayırlı olsun genç kardeşim.
    Kazasız belasız binin.
  • hayırlı uğurlu olsn kardeşim kazasz belasız bnmenz dileğyle iyi seçim yapmışınız..
  • Hayırlı ugurlu olsun aracınız.
    Yalnız pazarlama görevlisi şahıs görevinin gerektirdiği şeyleri yapmış.Sanki Bmw erişilemez çok uzak bir noktada gibi göstermeye calışmış.Yıl 2011 arabalar arasında yol tutuşta uçurum farklar yok eskisi gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Hayırlı olsun genç arkadaşım,

Mesajındaki profesyonel kurgu gözümden kaçmadı (giriş-tanıtım-gelişme-sıralama-özet-sonuç-selamlama). Bu yaklaşımın ilerideki kariyerinde çok işe yarayacak, yazdıkça ve okudukça da sözcüklerdeki saklı güç, ahenk ve etkiyi daha iyi ve daha ustaca kavrayacak ve kullanacaksın.

Hayatta herşeyin bir başarı ile başlasın ve bir başarı ile bitsin.

Saygılarımla,

Taner Göde

Öncelikle hayırlı olsun dileğin için çok teşekkür ederim Taner Abi

Bu forumda düzenli olarak takip ettiğim, mesajlarını zevk alarak okuduğum, kendime örnek almaya çalıştığım nadir kişilerden birisin. Senin gibi bir üstadın beni övmesi gururlandırıcı doğrusu.

İnşallah dediğin gibi olur Taner Abi, herşeyim bir başarı ile başlar ve bir başarı ile biter.

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekozim123 -- 31 Aralık 2010; 19:41:39 >

• Öncelikle hayırlı olsun kardeşim. İnşallah daha da iyileri senin olur. Yazını okuduğumda aklıma direk pazarlama stratejisi geldi. Gerçekten sevgili Taner Göde'nin de bu bilgilendirici yazınısı okuduktan sonra BMW'yi tebrik etmemek elde değil.

Ancaakkkk; (kesinlikle yanlış anlamayın amacım aracınızı kötülemek değil nitekim 1.16 benim de çok hoşuma gider) 1 serisi böyleyse ben 3'ü 5'i hele hele m paketleri hayal edemiyorum
  • @drkayzer

Hayırlı olsun dileğiniz için teşekkürler. Umarım daha iyileri sizlerin olur.

@dellino

Düşüncelerinize sonsuz saygım var. Hayırlı olsun dileğiniz için teşekkürler. Umarım daha iyileri sizin olur

@smg05

Teşekkürler...

@TEPEE PREMİUM PACK

Öncelikle hayırlı olsun dileğiniz için çok teşekkürler. Gerçekten araçtan çok etkilendik, sevdik. Umarım daha iyileri daha güzelleri sizin olur. Sizede hayatta başarılar

@/Bulut\

Hayırlı olsun dileğiniz için çok teşekkürler. İnşallah kazasız belasız bineceğiz. Umarım daha iyileri sizin olur

@cvc_vtec

Hayırlı olsun dileğiniz için teşekkürler. İnşallah daha iyileri sizin olur.

@bianconera

Öncelikle hayırlı olsun dileğiniz için çok teşekkürler. Diğer dediklerinize gelecek olursak; satış görevlisi BMW'yi ulaşılmazdan çok BMW'nin farklı olduğunu hissettirdi bize. Bir diğer hissettirdiği ise verdiğimiz parayı sonuna kadar hakenden bir araç olduğu. Açıkçası çok sevdik ve bağlandık arabaya. Diğer markalarında aynı yol tutuşa, fren mesafesine sahip olduğunu en azından yakın değerlerde olduğunu söylüyorsunuz. Buna katılıyorum. Sonuçta teknoloji çok gelişti. Her marka kendini geliştiriyor, her gün başka bir ürün üretiliyor. Ancak önemli olan bunu sunabilmek. BMW yetkiliside bunu başardı. Gerçekten bizi etkiledi, arabayı sevdirdi. Aradaki farkda bu sanırım

Saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: hlmdsl

Öncelikle hayırlı olsun kardeşim. İnşallah daha da iyileri senin olur. Yazını okuduğumda aklıma direk pazarlama stratejisi geldi. Gerçekten sevgili Taner Göde'nin de bu bilgilendirici yazınısı okuduktan sonra BMW'yi tebrik etmemek elde değil.

Ancaakkkk; (kesinlikle yanlış anlamayın amacım aracınızı kötülemek değil nitekim 1.16 benim de çok hoşuma gider) 1 serisi böyleyse ben 3'ü 5'i hele hele m paketleri hayal edemiyorum

Öncelikle hayırlı olsun dileğiniz için çok teşekkür ederim. Dediğinize katılıyorum. 1 serisi bizi bu denli etkilemeyi başardı(ha beğenen olur beğenmeyen olur orası ayrı herkesin düşüncesine sonsuz saygım var). 1 serisi böyleyse dediğiniz gibi 3 serisi 5 serisi özellikle hayalim olan X6 nasıldır kim bilir. Umarım herkes sevdiği istediği arabaya biner. Hayırlı olsun dileğiniz için tekrar teşekkürler.

Saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: odrin34

benzin tükeitmi nedir aracın?

hayırlı olsun bu arada...

Ben söyleyeyim.Arkadaşımda '08 116i otomatik var.Sürekli ş.içi biniyor araca.Hatta geçen yaz sürekli beraber gezdik;dolaştık vs. ve bir depo benzin ile en fazla 430-440 km gittiğini gördüm ş.içi'nde aracın.Kesinlikle az yakmıyor..
  • hayırlı olsun darsı başıma inşallah
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.