Şimdi Ara

İlk binle İzu Hukuk mu Yoksa İstanbul Hukuk mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet ilk bindeyim ve Ankarada yasiyorum.Hangi universiteyi tercih etmemi onerirsiniz?(Bu arada izu 3bin tl burs veriyor)

• Tabiki izu
  • İzu ne
    Edit: bazı ünilerin burslarıyla ve yurt olanaklarıyla sizin aklınızı çelmesine izin vermeyin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karabasmaizolur -- 8 Ağustos 2018; 17:48:35 >
  • karabasmaizolur K kullanıcısına yanıt
    Sabahattin zaim uni
  • anonimini kullanıcısına yanıt
    Neden??
  • izü yaz 10k maaş garanti
  • Zaten ikiside her turlu kaliteli ben olsam izu ye giderdim
  • Saçmalamayın beyler tabi ki ankara
    Bende oyle dusunuyorum da okul hakkinda kotu yorum yapanlarda var cok tereddut ettim
    Ankarada okumak istemem ya İstanbul cok daha iyi ogrenci icin
  • İki universite hakkinda da bilgisi olanlar yazarsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birkardesiniz

Ankarada okumak istemem ya İstanbul cok daha iyi ogrenci icin
    O zaman istanbul hukuk? Beyler bi örnek vericem. Yeditepe hukuk full burslu 18 kişi almış. Paralı 110 kişi ve son kişinin sıralaması 116bin! Ankara veya ist hukuk ise 600 küsur adam alıyor ve bunlar ciddi adamlar. İlk 10kda falan yani. Şimdi yeditepe ve ist hukukta kurabileceğin saadet zincirini düşün. Yeditepe sırf üni okumak için gelen adamlarla dolu. Eğer ekip ruhuna inanıyorsanız ne izu ne yeditepe. Devlette okuycan baba!
    İzü gecen sene en kötü 46 k ile kapatmis
  • Simdi baktimda bana da 1000 tl fala veriyor ya ben de mi gitsem znxnxnnx
  • Birkardesiniz kullanıcısına yanıt
    İlk bindesin bilader! Tamam egonu kas demiyorum ama puanının da değerini bil
    Olum imkanlar gercekten cok iyi okuyanlarla konustum cok iyi diyen de var kotu diyen de
    Anladim ama 3000 tl be aga
  • Birkardesiniz kullanıcısına yanıt
    Aga alacağın en fazla 6 sene sonra onu da kesiyorlar. Ankara hukukta son sene okuyan bi abim neredeyse 3 büyük partiden de milletvekili tanıyor. Proflarla arası çok iyi ve yüksek lisans için de referansı hazır. Bu adam üniyi bitirdikten sonra mesleğini garantiledi. Ama bu deneyimi muhtemelen o ünide yakalayamazdı. Kıt kanaat geçin 4 sene ne olcak? Emin ol 4 senede alacağın bursu -eğer devlet ünisinde çok çalışırsan- mesleğe atıldığında 1 ayda kazanacaksın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.