ilk aşkımı sevmiyorum.. sadece bazen karşılaştığımız zaman beni kıskandırmak için yaptığı saçma şeylere gülüyorum o kadar!... yanındaki erkeğe sarılmak veya elini tutmak... komik
Neredeyse aynı şeyler.
quote:
Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz
quote:
Orjinalden alıntı: Baba Naber
ilk aşkımı sevmiyorum.. sadece bazen karşılaştığımız zaman beni kıskandırmak için yaptığı saçma şeylere gülüyorum o kadar!... yanındaki erkeğe sarılmak veya elini tutmak... komik
Neredeyse aynı şeyler.
Hayatın gerçeğide bu kızlar konusunda... kızların bir bölümü bunu hep yapar
ben çok aşık oldum galiba
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz
quote:
Neredeyse aynı şeyler.
Hayatın gerçeğide bu kızlar konusunda... kızların bir bölümü bunu hep yapar
Bunu bana mı söylüyosun.
İlk sevgilimle (tabiri caizse ilk aşkımla) aynı yönde oturuyorduk. Aramızda 1 KM mesafe var. Arada bir otobüste karşılaşıyoruz. Yanında bi erkek oluyo hep aynı. Beni farkedince biraz yanaşıyo gibi.
1.5 sene önceki gereksiz kişilikle de aynı tarafta oturuyorduk. Gözümün önünde beni aldattığını mı söyleyim. Yoksa aldatıldığım çocukla tanıştığımı mı?
Ben bugüne kadar yaşadıklarımın aşk olmadığını anlamış vaziyetteyim gercek aşkı yeni anladım ama anlamaz olaydım.
Merak ettim birşey sorucam. İlk aşkınız sizden büyükmüydü ? Çokca kişi çıktı karşıma erkeklerde yaygın bi durum galiba, bende de böyleydi durum. Yaş ilerleyince de tam tersi oluyor galiba
Son aşkıma aşık olmayı tercih ederim. o nedemekse?
quote:
Orjinalden alıntı: Darcyn
Merak ettim birşey sorucam. İlk aşkınız sizden büyükmüydü ? Çokca kişi çıktı karşıma erkeklerde yaygın bi durum galiba, bende de böyleydi durum. Yaş ilerleyince de tam tersi oluyor galiba
Ben Mart o Eylül 89 doğumluydu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme