Şimdi Ara

İlk Aşkı Tatmam Ve 2 Ayda 15 Kilo Vermem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar size hayatımın bir parçasını anlatacağım.Kesinlikle CSB ve zebani yok..Ayrıca 2 Ayda nasıl 15 kilo verdim onuda PM isteyenlere anlatırım.

ÖNCEDEN NASIL BİRİYDİM ?

Arkadaşlar önceden kilolu,göbekli, kendime çeki düzen vermeyen,öle bi amacı olmayan bir kişiydim.Evden okula,Okuldan eve günüm böyle geçerdi.O zamanlar 17 Yaşındaydım.(Şuan 19)Aşkı bilmezdim.Kızlar ile aram 0 dereceydi.Sınıfta hiç konuşmazdım.Hiç kafama takmazdım.Kızlardan utangaç birisiydim.

AŞK BELİRTİLERİ-----(AŞK, NEFRET İLE BAŞLAR)

Benimle aynı sınıfı paylaşan bi kız vardı.3 Yıldır aynı sınıftaydık.Bu sınıfın en güzelleri arasındaydı.Biraz açık birisiydi.O yüzden ben buna hep tiskinerek bakınıyordum.Bunun anası babası yokmu felan düşünce hakimdi.Hiç muhabbetimiz yoktu.

Son sınıfa geldik hala muhabbetim yok.Sonra İlk dönemde ikimizde sorumluluk sınavlarına kalmışız.İşte sınav günü geldi.Bunu gördüm "Aa naber yoksa sende mi sınavlara kaldın?" dedim.Kızda "Evet ya.inşallah geçeriz" dedi.Öyle böyle sınava girdik.Benim sınavım bitti kağıdı vermeye gittim bıraktım masaya.Çıkarken "İyi Akşamlar" dedim ve baktığımda bana içten bi gülümsüyordu(O gülümseme aklıma gelince hüzünlenirim ).Sonra ne olduysa o günden sonra oldu.Hep aklımdaydı,Morelim bozulduğu zaman aklıma geliyor ve birden mutlu oluyordum.Dedim "allah allah ne oluyor ya? Acaba yıllardan beri merak ettiğim aşk bu muydu? " diye kendime soruyordum.Sonra 1 gün geçti Faceden mesaj atmış " Sınav nasıl geçti?". Bende " Valla hiç umutum yok :D " Yazdım ve kızda " Eyvaah .d.d" yazdı.

AŞIK OLMUŞUM...

Günler geçiyor bn hep onu düşünüyorum.O zamanlar annem ile babam ayrılmıştı evde bazen aile içi kavgalar oluyordu benim hep morelim bozuluyodu.Sonra aklıma o gelince birden morelim düzeliyor ve mutlu oluyordum.Sonra arkadaşıma anlattım böyle böyle aşk bu mudur diye.Arkadaş evet dedi aşık olmuşsun.

TECRÜBESİZ BİR AŞK

Aşk ve ben ? Ben ve kız Hiç bilmediğim konulardı.Belki de bu aşkı ben berbat etmiştim.(Belkide kızda beni seviyor ama sanmam.)Okulda görünce heyecanlanırdım.Benim bu kızlar ile aşk ile aram olmadığı için ne yaptığımı bimezdim.Kıza nasıl davranılır felan hiç bilmezdim.Sabah görüyordum kızı göz göze geliyordum, bi "Günaydın,naber" bile demiyordumÇünkü o işleri bilmiyorum.Birazda utangaçlık var tabi.Onu görüyorum önümden geçiyor hiç konuşmuyorum,tınlamıyorum ama onu seviyordum.

BİRŞEYLER YAPMAM LAZIM.

Günden güne sevgisi içimde büyüyordu.Hele ki o gözleri...Ben şöyle düşündüm" Ya şu halime bak.Göbekli,çeki düzen yok,Kız nasıl beğensin?" dedim.Sonra dedim ki en iyisi zayıflamak ama nasıl?Hem bunu düşünüyor,Hem keşke buna aşık olmasaydım diyor,Hemde Müslüm Gürses sevdalısı olmuş nereye gittiğim belli olmayan bir hale gelmiştim.Aşıkken Müslüm dinlemek ayrı bi zevk,ayrı bi delilik.Her neyse zayıflamaya karar verdim.

ZAMANSIZ AŞK.

Arkadaşlar öyle bir zamanda aşık olmuşum ki Mezun olmamıza 4 ay kalmış 4 ay sonra Okul bitecek ve ben aşık oluyorum nasıl bi zamanlamadır bu...

ZAYIFLAMA DÜŞÜNCELERİ...

Nasıl zayıflarım?Hep aklımda.Son sınıf olduğumuz için Staja gidiyorduk.Orda bi arkaşa muhabbeti açtım nasıl zayıflayabilirim diye.Arkadaş zayıftı biraz kıskanıyordum.Herneyse bana ara sıra öğüt veriyor şöyle yap zayıflarsın,böyle yap zayıflarsın yapıyorum olmuyor ? Yemekhaneye gidiyorum arkadaş patlayana kadar yiyor,ben bi çorba ve ana yemek yiyorum.Her neyse aradan 1 ay geçti ben aynı ben.Arkadaş artık dalga geçmeye başladı diyor ki " Ben patlayana kadar yiyorum zayıfım,sen yemiyorsun kilolusun".Bu bende psikilojik çöküntüye uğrattı.Bir yandan aşkımla yanarken bir yandan bunla uğraşıyordum.Sonra artık ağır bir düşünceler sardı.Arkadaş habire öğüt veriyor.Ekmek yiyorum, "Dur ekmek yersen kilo alırsın".Bulgur pilavı yiyorum, "Dur, bulgur kilo yapar." O onu yapar bu bunu yapar benim kafa iyice uçtu.En sonunda artık dayanamayacağım bi noktaya geldi ve Kendi kendime dedim ki" One ya bu kilo yapar şu kilo yapar.Sadece düşün oğlum, Az yemek, çok spor.İşte bu kadar basit.Bunu denemekte fayda var" dedim ve kararımı verdim.Tartıldım 103 kiloyum.

YOKSA ? ZAYIFLIYORUMM..

Aradan 3 hafta geçti kendime yaptığım programı uyguladım ve Stajda bi abla "Sen zayıfladın mı?" deyince havalara uçtum..Gerçekten mi dedim inanmak zor geliyordu.Sonra tartıldım ve 98 kiloyum.Yani 3 haftada 5 kilo vermişim.Umut verici gelişme.

ZAMAN DARALIYOR...

Okullarn kapanmasına 2 ay kaldı ve ben hala kıza sevdiğimi söyleyemedim.Onu uzaktan kesiyorum o gözleri beni bitiriyordu..Ahh nasıl birşeydi bu aşk..Bir yandan onu severken mutlu oluyor bir yandan da beraber olamayacağımı anladıktan sonra o mutsuzluk ve hüzün beni kahrediyordu..Unut diyordum unutamıyordum Sınıfa madara olmaktan korkuyordum..En kısa zamanda söylemeliydim.

SÖYLEMEYE KARAR VERDİM...

Gün geçtikçe daha kötü oluyordum.Hele ki Müslüm baba bağımlısı olduğunda başka şeydi.Müslüm dinlerken o aklıma geliyor ağlayasım geliyordu.. En sonunda her şeyi göze aldım ve söylemeye karar verdim.Ne olursa olsun söyleyeceğim.Yarın oldu nasıl veya hangi zaman uygun olur düşünüyorum.Sonra öğle arası bi tören oldu.Ama hatırlamıyorum ne töreni? Aşağı indik müdür konuşma yapıyor felan.Kızı gördüm ilerde duruyor.Dedim ben gidiyorum ilk önce naber sonra ben seni çok seviyorum diyecem başka çaresi yok.Cesaretimi toplamaya çalışıyorum hadi yapabilirsin o an kalbim iice hızlandı ve harekete geçtim.Şuan bunları yazarken bile heyecanlandım valla..Herneyse hareket ettim 2 adım attım ki hoca bağırdı "Açılın bakıyım açılın" Şaşkınlıkla izlerken Meğer Mehter takımı çağırmışlar, bahçe kapısından 15 yaş çokcuklar ile oluşan mehter korosu geliyor...Hay dedim şansıma beO an herkes bi tarafa dağıldı bende sinirlendim başlarım gösterinize dedim ve sınıfa çıktım.Yine söyleyemedik emi..Bu arada bazen rüyalarıma giriyordu kız.Şuana kadar toplam da 11 kere rüyamda gördüm

OKULLAR BİTTİ, MEZUN OLDUK....

Mezun olduk ben hala söyleyemedim...Okulun son gününde şöyle birşey yaptık, Herkes birbirinin hakkında düşüncelerini yazıp isteyen arkadaşlara verecekti.Bende gittim kıza buyur yaz dedim.Kızda bunları yazdı" Sen gerçekten çok iyi birisin.Sınavlarıda geçtik ne iyi oldu dimi :) Kendine iyi bak yolun açık olsun( Unutma Beni) ". Acaba parantez açıp,"(Unutma beni)" ile ne demek istedi?Sevdiğimi öğrenmişmiydi hala merak konusu..

2 AYDA 15 KİLO VERDİM..

Evet kendim yaptığım program ile 15 kilo verdim.İsteyenlere PM ile atarım.

ŞUAN NE YAPIYOR , NE EDİYOR FİKRİM YOK....

Mezun olduktan 2 ay sonra sınıfça iftar yapalım dedik.Twitterden konuşmamız

-Ben : "Ya sınıfça buluşsak ne iyi olur dimi"
    +Kız : "Evet ya.Özledin mi len beni :) "
    -Ben : " Özlemez olur muyum gözümde tütüyorsun.."
    +Kız : " Biliyordum :) "

ŞUAN..

Acaba benim sevdiğimi biliyormudur hala fikrim yok.Aradan tam 1Yıl 3 ay geçti ve onu eskisi gibi değilde Çok samimi arkadaşça seviyorum.Ne Twetteri var artık nede Facesi.Kapatmış.Geçen yine rüyamda gördüm değişik oldum.Onu eskisi gibi olmasada hala seviyorum galiba.....Şuanda 85 Kiloyum,Kendime çeki düzen verdim,Saçlarımın stilini değiştirim,hergün parfüm sıkarak çıkarım evden ve traş olurum.Ama onun kadar şuana kadar kimseyi sevmedim..Belki beni görünce "Sen ne kadarda değişmissin" diye şaşırır ama geç mi bilmiyorum..

• özet geç bu kadar yazıyı kim okuyacak
  • tamam
  • Önlerden alalım yerimizi. Sabah okuycam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokbaska

özet geç bu kadar yazıyı kim okuyacak

Özet:Kızı sevmiş ama açılamamış.

Çok geç
  • başarılı bir yazı sıkılmadan okudum inş söylersin bir gün sevdiğini :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper08 -- 26 Temmuz 2013; 2:47:44 >
  • Bende 4 ayda 20 kilo vermiştim. Ama tam spora yeniden başladığım zamana da denk gelmişti onun da etkisi olmuştur.

90'idim 70 olmuştum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper08

başarılı bir yazı sıkılmadan okudum inş söylersin bir gün sevdiğini :)

Teşekkürler hocam
  • Gecenin bu vakti o kadar yazmış adam ben olsam erinirdim yazmaya. Kilo vermek kolay yahu
  • Okumadım kardeş durumumuz yoktu.
  • Sonuna kadar okudum. En azından değişmene neden olmuş bide bu yönden bak. Bende sevdim ama söyleyemedim.
  • aşk nelere kadir ben aşık olsam daha çok yiyorum kilo 94
  •  İlk Aşkı Tatmam Ve 2 Ayda 15 Kilo Vermem
  • program pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokbaska

özet geç bu kadar yazıyı kim okuyacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Afet-i Azam

Sonuna kadar okudum. En azından değişmene neden olmuş bide bu yönden bak. Bende sevdim ama söyleyemedim.

Olumlu düşünüyorum zaten
  • Nasıl söyleyemiyorsunuz inanamıyorum . Bu kız bir insan tanrı değil.

Git seviyorum kız seni de derinlere inme kafana takma hayat kısa ama yaşamaya değer acı çekmeye değil .
    Tek eksiğin özgüven kilo ver , body yap gerekirse bir dövüş sanatıyla uğraş rahatla zihnini boşalt mutlu ol biraz piç ol ağır olmayın bu kadar bu yaşta her yaşın kendine göre ağırlıgı vardı biizm yaşlarımız oldukça hafif yaşlar .

Allah yardımcın olsun azmine hayran kaldım .
  • Üşenmeden okudum. +Kız : "Evet ya.Özledin mi len beni :) " bunu gördükten sonra bir güzel sövdüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam özel mesaj attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üstü Kalsın

Nasıl söyleyemiyorsunuz inanamıyorum . Bu kız bir insan tanrı değil.

Git seviyorum kız seni de derinlere inme kafana takma hayat kısa ama yaşamaya değer acı çekmeye değil .
    Tek eksiğin özgüven kilo ver , body yap gerekirse bir dövüş sanatıyla uğraş rahatla zihnini boşalt mutlu ol biraz piç ol ağır olmayın bu kadar bu yaşta her yaşın kendine göre ağırlıgı vardı biizm yaşlarımız oldukça hafif yaşlar .

Allah yardımcın olsun azmine hayran kaldım .

Haklısın.İlk aşkı tadıyoruz napalım söyleyemedim Azmin çoktu hani bayağı şeyi gözden çıkarmıştım sabrımın tükendiğini hissettim.Şimdi olsa söylerim.Çünkü az çok tecrübem oldu bu konularda

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.