Şimdi Ara

İlk 30bin?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler hedef endüstri müh. İstanbulda.. Aslında yıldız teknikti ama yavaştan o inanç kaybolmaya başladı..
    Ygsden ortalama;
    Türkçe:33
    Sosyal:28
    Matematik:30
    Fen:25 yapan birisiyim..
    Lysden ise;
    Yazın ramazan ayında 10-11 mat bitmişti yani parabol-polinom trigonometriden tut logaritmaya kadar falan baya iyidim.. Ama ygs için biraz ara vermiştim küçük bi tekrarla hatırlayacağımı düşünüyorum..
    Geometride ygs/lys olduğu için şimdiden çalışıyorum..
    Biyoloji;ygs/lys olduğu için çalışıyorum. Zaten biyolojide sorunum yok yani.. 1-2 tekrarla hatırlayacağımı düşünüyorum temel var.
    Fizik-kimya lysde 0dan başlıyacam kötü gercekten :D ama lys fizik-kimya çalışan için kolay hep bilgi diyorlar..
    Bu saatten sonra ilk 30bin olur mu sizce,?
    Mesela ygs mantık işi kafama yatarsa çoook iyide yapabilirim.. O ortalama netler 3-4 net düşedebilir.. Ama lys öyle değil.. Olur mu :D ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mr.multicultural kullanıcısına yanıt
    mesajı gorunce şaşırdım benım durumla %90 aynı bende aynı sıralamayı ıstıyorum 30k yıldız elektrık muh ıcın :) veya ıstanbul unı bılgısayar muh. :) 7gun sonra tamamen lys calısmaya baslıyorum sende ole yap bırak ygsyı saten sorubak sıtesınden netlerı hesapla en dusugune gore, lysde ıse yapabılcegın seklı hesapla kurtarma olabılıyor .
  • Olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşkek ye 30 bin garanti.
  • Ytu endustriden vazgecme. Ygs potansiyelin var. 27 Gunun var netlerini artırmaya bak. Lys zaten calısıyorsun.
    Basarılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • upppppppppp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLK ARABAM
    11 ay önce açıldı
    YKS İLK 30.000
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.