Şimdi Ara

İlk 30 binde kaç kişi mezun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar soru başlıkta. İlk 30k da tercih yapmayacak, ya da mezuna kalması muhtemel kaç kişi vardır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben varım 21k dan.

İyi olmasına rağmen sınavı kötü geçen kişilerin fazla olduğunu hesaba katarsak ilk 10k da bile vardır tekrar hazırlanacak.

Önemi yok ama mezuna kaldığında ne kadar birikimin tecrüben olsa da baştan başlamış oluyorsun sonuçta. Farkı sene boyu düzen disiplin edinmek yaratıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9C04F1B8 -- 1 Ağustos 2018; 1:18:45 >
  • kanka o mantıkla düşünme her sene mezuna kaln oluyor.Tecrübeli bir abin olarak oraya umut bağlama ama inş istediğin yer gelir
  • lazeraqua L kullanıcısına yanıt
    Yok kanka önümde kaç kişi var diye hesap yapıyorum. Umut bağlama yok yani, mesela 20bin tıp+diş kontenjanını önümde olarak hesapladım, 859 bilgisayar müh, 780ee müh var önümde vsvs. gibi

• Hocam toplam kaç k kişi vardır peki ilk 30kda?

• Hocam toplam kaç k kişi vardır peki ilk 30kda?

• o konuda net bir şey diyemem benim 7-8 k larda 15 k larda bırakan arkadaşlarım oldu.Millet iyi yapsa da istediği üni gelmeyice bırakabiliyor.Bu arada 20000 tıp diş diye bakma.Kaç kontenjanları var ona bak.Bazı özellerin 30 k dan bile düşük oluyor.İyi bilen birine sorman lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence bi 7k vardır
  • Hurl4y H kullanıcısına yanıt
    harbiden mi hocam
  • Fazla mı olmuş ben 26k oldum seneye mezunum tıp diş isteyip gelmeyenlerin çoğu tekrar dener

• Hurl4y H kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman geçen sene mf4 26900lük bölüme bu sene 30100 ile girebilirim dimi?

• Kesin değil ama yine de ihtimal var inşallah yerleşirsin

• Up

• Up

• Acaba ben 42k ile kaç klık bölümlere yerleşirim. Çok merak ettim. Tanıdıklar var 20-30 arasında onlar da mezun diyor. Demek ki sadece benim çevre değil geneli bırakacak. Desenizeni seneye mezun patlaması var

• Hocam aynen ya ben de çok merak ediyorum. Şu rehberevi falan gibi sitelere göre sıralamayı 0,89la çarpmak lazım sanki.

• Up

• Ben ve yakın arkadaşım 30klardayız ikimiz de tıp istiyorduk hadi bi nebze diş tutsa yazacaktık ancak eczacılar ne yapar eder iş bulur mu bilmiyoruz o nedenle de istemediğimizden de eczacılık ve de genetik,mühendislik de yazmak istemiyoruz sonuç düşünüyoruz ve tek cevap var o da mezuna kalmak yapacak hiçbir şey yok bir de dershaneden birinden duydum 21k mezuna kalmayı düşünüyormuş olacaktır bence çok fazla mezuna kalma olayı ama unutmayın bu adamların hepsi ben de dahil tercih yapacağız hiçbir yerin olmadığını gözümüzle görüp öyle kalacağız mezuna

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.