arkadaşlar bahsettiğiniz gibi öyle 6 saat çalışmalar,11 saat test çözmelerle olacak iş değil bu. arkadaşım 142. ea'lıkta 4 sene normal çalıştı. okul derslerini de ihmal etmedi. günde 150-200 soru çözerdi. en önemli özelliği konulara çok hakim olmasıydı. NOT: akdeniz bölgesinin sayılı anadolu liselerinden birinde okuyordu, okul birincisiydi.
4 sene normal çalışmak sadece okul puanını düzeltir. öss'yi düzeltecek olan son senede ki çalışmadır.
ben de onu diyorum. arkadaşım 6-7 saat çalışmadı. 2-3 saat düzenli çalıştı.ama hiç eksik bırakmadı.yapamadığı ne varsa bir bilene danıştı.
Sözelde ilk bine giren biri olarak işin öncelikli tarafının sabır olduğunu düşünüyorum. Düzenli hiçbir zaman çalışamadım. Program filan uyamadım ama saatler vardı. Oturduğumda inatlaşırdım kendimle. Birde konu çalışmayı pek sevmezdim genelde test üzerinden konuyu öğrendim. Geldim gördüm ve yendim :) Sınava girecek tüm kardeşlerimize şimdiden başarılar. Allah zihin açıklığı versin...!
Fizikten bir günde 900'dne fazla soru çözen arkadaşım var(1 kere yaptı sadece.),şu an Ege Tıp'ta..
quote:
Orijinalden alıntı: onurnesvat
quote:
Orijinalden alıntı: alperen_ikbal
quote:
Orijinalden alıntı: MadMan272
quote:
Orijinalden alıntı: Devoure
11. sınıfın yazında başladım çalışmaya günde 6 saat test, 4 saat konu çalışıyordum okullar açılınca günde 2 saat konu 6 saat teste indirdim. günde 1 kitap bitiyordu nerdeyse hatta aynı kitapları 2-3 kere çözmüşlüğüm vardır.
haha ha gül gül öldüm günde 1 kitap dediğin 100-250 sayfa arasımı saçmalama günde 1 kitap 3 ayda 90 kitap
gülme arkadaşım kolay değil ilk 1000.. günde bir kitap biter, adam akıllı oturursan tabii..
Günde bir kitap mı şaka mı yapıyorsun sen :D Ben haftada bile bitiremiyordum sen gün mü diyorsun ?
şu ana kadar soru bankası babında bir kitap bitiremediğimden ve bitirmek istemediğimden, günde bir kitap bitiren arkadaşlara sadece ''yuh'' diyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme