Şimdi Ara

ilk 100 zorlasam olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sirasiyla siralamalarim, tmden ya da dulden ilk 100 olur mu?(son 2 haneyi yuvarladim 18->20 gibi)

Ilk 100 icin kacar net yapmam lazim?

Bide lys basvurulari ne zamandi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizin gibi çok zeki insanlara ülkenin ihtiyacı var hocam,bilim adamı olmayı düşündünüz mü ?
    Gerçekten ciddi söylüyorum,bu ülkeye bilim adına çok şeyler katarsınız,2k ya girmek yüksek zeka belirtisidir,bence zekanızı bilim adına kullanın hocam,bizler ortalama zekayız,ama sizlerin bilim adına yapacak çok şeyleri var,bizim yerimize sizler yapabilirsiniz
    Gerçi bir çok profesör sürünüyor o da var,bizim devlet pek destek vermiyor orası öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 27 Mart 2015; 3:33:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksygen

Sizin gibi çok zeki insanlara ülkenin ihtiyacı var hocam,bilim adamı olmayı düşündünüz mü ?
    Gerçekten ciddi söylüyorum,bu ülkeye bilim adına çok şeyler katarsınız,2k ya girmek yüksek zeka belirtisidir,bence zekanızı bilim adına kullanın hocam,bizler ortalama zekayız,ama sizlerin bilim adına yapacak çok şeyleri var,bizim yerimize sizler yapabilirsiniz
    Gerçi bir çok profesör sürünüyor o da var,bizim devlet pek destek vermiyor orası öyle

Zeka Türkiye´de yapılan hiç bir sınavla ölçülmüyor. Bahsettiğin arkadaş sınavda başarı sağladı diye zeki demek aptalca. şöyle bir durum var hem sınavda başarılı olup hem gerçekten zeki de olabilir. ona lafım yok. tek lafım ygs/lys insanların zekasını ölçmez. üzerinde biraz düşün derim hadi iyi geceler

• quote:

Orijinalden alıntı: Tavuklumakarna

quote:

Sizin gibi çok zeki insanlara ülkenin ihtiyacı var hocam,bilim adamı olmayı düşündünüz mü ?

Zeka Türkiye´de yapılan hiç bir sınavla ölçülmüyor. Bahsettiğin arkadaş sınavda başarı sağladı diye zeki demek aptalca. şöyle bir durum var hem sınavda başarılı olup hem gerçekten zeki de olabilir. ona lafım yok. tek lafım ygs/lys insanların zekasını ölçmez. üzerinde biraz düşün derim hadi iyi geceler

Evet sınavın belirleyiciliği tartışılır ama bu sıralamadaki adam da zekidir net. SBS de saçma sapandı ama 1000 2000 dekiler Zeki kişilerdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Çekilir

• Benimde sıralamalar benzer ts tm deneyeceğim. Tm den keşke zamanında edebiyat derslerini dinleseydim iyi olucaktı ihtimalim olurdu ama şimdi malesef biraz zor

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem.2

quote:

quote:

Evet sınavın belirleyiciliği tartışılır ama bu sıralamadaki adam da zekidir net. SBS de saçma sapandı ama 1000 2000 dekiler Zeki kişilerdi.

zekadan kastın ne ? gir youtube yaz birincileri tiplere ve hareketlerine bak. flash tv oyunculuğuyla iş yapan insanlar. günün birinde aliağaoglu gibi lise mezunu bir adamın yanında çalışacak hepsi özel sektörde. ygs sınavında birinci olmak zeka işi değildir.

ayrıca yaşın benden küçük al su

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Dolar 10 TL Ne Zaman Olur ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar sakin olun😁 zaten universitedeyim oylesine girdim bu yil, bi donem hazirlik okudum bu yuzden sansimi denemek istiyorum

Kac ney lazim olur acaba?

Zeka konusunda bu sinavi zeka da belirlemez calisma da

Sadece ilkogretimde aldiginiz egitimin saglamligini olcer, zeka ve calisma da isinizi kolaylastirir

• Tavuklumakarna T kullanıcısına yanıt
    Zekiyse zeki işte sana ne be. Heralde zekayı ölçüyo, gerizekalıları birinci yapıp en aptal insanları en iyi okullara sokma sınavı değil bu ne saçmalıyosun burda. Birincinin kuş beyinli olduğunu bile söylersin sen şimdi. Kıskanıyo musun napıyosan yapma. İlk bine girmek hem emek hem akıl ister her türlü. Ne dahiler derece yapacak diye bir şey var ne de kapasitesi olmamasına rağmen günde 20 saat çalışacam yapacak diye bişey var. Sen de az bunları düşün. Zeki olmak demek para makinesi olmak mı demek soruyorum sana. Gelmiş birisinin altında çalışacak diyosun. Adam sadece zeki demiş nerden buna getiriyosun? Anladık çok param var git şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: awesom-o

Arkadaslar sakin olun😁 zaten universitedeyim oylesine girdim bu yil, bi donem hazirlik okudum bu yuzden sansimi denemek istiyorum

Sadece ilkogretimde aldiginiz egitimin saglamligini olcer, zeka ve calisma da isinizi kolaylastirir

İşte tam olarak aradığım cevap buydu. yoksa amacım kimseyle tartışmak değil. herkesin sahip olduğu belirli bi zeka kapasitesi var. ilk okulda aldığın eğitimle sınavda derece etmen mümkün türkiye gibi bir yerde. bunu demeye çalışmıştım ama olayları farklı yere çekmiş ergen 1997 ler. tanrı gözüyle bakıyorlar ilk 2000 e girene bile ben bu durumdan muzdariptim. gerekli cevabı vermişsin

• Tavuklumakarna T kullanıcısına yanıt
    Başksının başarısından bana ne napiyim herkes bişey yapar beni hiç ilgilendirmiyo, övünmem de. Alfa malfa bilmem valla. Nasıl bi anda analiz yaptıysan öyle yok kralcısın vs. Her şeye yorum yapmasan olmuyo heralde. Yaşınla mı konuşuyosun burada sen ayrıca. Hooo, o zaman herkes sussun bilmem neredeki dünyanın en yaşlı insanı, 120 yaşındaki ... amca konuşacak. Gelmiş yaşınla artislik yapmaya, büyüklük taslamaya çalışıyosun. Aklınla beyninle konuşacan. Ben sizden büyüğüm diye bi mantık yok. Birincisi yaş ne alaka, ikincisi yaşımı bilmiyosun

• quote:

Arkadaslar sakin olun😁 zaten universitedeyim oylesine girdim bu yil, bi donem hazirlik okudum bu yuzden sansimi denemek istiyorum

Tam olarak emin değilim ama okuldan puan gelmeyecek sanırım size o yüzden ilk 100 imkansız gibi.

• awesom-o kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım geçen sene ygs'de 4-5k civarındaydı. Dilden sınava girdi 140. olmuştu. Sen 2k'dan rahat 50'ye çekersin gibi geliyor bana güzel netlerle.
  • Zenginin mali zugurdun cenesini yorar hesabi, milletin derecesi de bizimkilerinkini yormus

• Adam ne sormuş yorumlara bak. Olum size ne milletin parasından, zekasından size faydası var sanki. Adam ilk yüze girer miyim diye sormuş. Evet zorlasan girersin. Nete gelince eğer ilk yüzü istiyorsan kaç net yapacağına değil elinden gelene bakacaksın. Hayır onu geçtim 2k yapmışsın bize soruyorsun napacağını belli ki egonu tatmin etmeye çalışıyorsun ya da Fake konu çünkü resim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThreeArrow -- 27 Mart 2015; 13:34:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3_ok

Adam ne sormuş yorumlara bak. Olum size ne milletin parasından, zekasından size faydası var sanki. Adam ilk yüze girer miyim diye sormuş. Evet zorlasan girersin. Nete gelince eğer ilk yüzü istiyorsan kaç net yapacağına değil elinden gelene bakacaksın. Hayır onu geçtim 2k yapmışsın bize soruyorsun napacağını belli ki egonu tatmin etmeye çalışıyorsun ya da Fake konu çünkü resim yok.

Hocam oncelikle fake demissiniz anonimligimi korumak icin bu, 2.si eger fakesem resimsen degistirebilirin

Ego tatminine gelince emin olun ygs siralamasiyla ego tatmini yapandan cok bir sey beklenmez ve oyle yapacak olsaysim sonuclar aciklanir aciklanmaz yapardım

Benim bilmem gerekecegibi soylediniz, ben sayisal cikisliyim gecen sene 462 ile 2600 civari gelmisti(ygs 2) simsi ayni puan turu cok daha dusuk puabla(440li bi sey acip bakmam lazim emin degilim) yine asagi yukari ayni geldi
    Sayisal hakkinda az cok kafamda kurabilirken dil ile ilgili hic bir fikrim yok o yuzdeb buraya sormak istedim gecen senenin standart sapmasindan cok degistigi icin puanza vsden de hesaplayamadim

Umarim tatmin olmussunuzdur

• quote:

Orijinalden alıntı: Paul Scholes

quote:

Tam olarak emin değilim ama okuldan puan gelmeyecek sanırım size o yüzden ilk 100 imkansız gibi.

Yok hocam burs icin giricem de ham puana bakiliyor obp onemli degil benim icin

@orancanoren
    Hocam kac net yapmis soyler misiniz acaba yapip yapamayagimi bi gormek istiyorum da 60/80 kesin gelir de daha iyisini istiyorsam en azindan deneme falan cozmem gerekecek ve su yogunlugumda ailemi aramaya vaktim kalmiyor

• quote:

quote:

İşte tam olarak aradığım cevap buydu. yoksa amacım kimseyle tartışmak değil. herkesin sahip olduğu belirli bi zeka kapasitesi var. ilk okulda aldığın eğitimle sınavda derece etmen mümkün türkiye gibi bir yerde. bunu demeye çalışmıştım ama olayları farklı yere çekmiş ergen 1997 ler. tanrı gözüyle bakıyorlar ilk 2000 e girene bile ben bu durumdan muzdariptim. gerekli cevabı vermişsin

İlkokulda aldığın bilgiyle mümkün mü :D Türkiye gibi bir yerde demişsin nesi var acaba ülkenin seni ilk 10.000 e sokamadı diye herhalde. Biz zaten kimyadaki karışım ayırmalarını,biyolojideki hücre bölünmelerini boşuna çalıştık. SBS si 300lerde olup derece yapanlar var. Arkadaşa beta erkeği muhabbeti yapmışsın bu da senin istediğin tip olamadığını öyle olmak için uğraştığını(bunu nerden anlıyorum başkalarını küçük düşürmenenden) gösterir. Düşüncelerinin tamamen karşısındayım.
    Bi örnek daha vereyim bizim sınıfta(herkes yakın sbs puanı ile girdi) erkeklerin %80i ilk 10.000 e girdi kızların ise %10-15 i girdi. Halbuki kızlar çok daha fazla çalışıyordu. Burdan da anlaşılıyor ki ygs zekaya yorum yeteneğine bakıyor. Ama lys de de kızlar gömecek çünkü lys daha fazla çalışmaya bakıyo. Neyse uzatmıyım daha fazla cevabında aşağışayıcı bi Üslüp kullanacaksın biliyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Girmenin imkanı yok. Yarıya düşen okul puanından dolayı. Zorlama boşuna.

• quote:

quote:

Ygs-Lys insanların zekasını ölçmese de çalışkanlığını ölçmekte kimse kendisini zekalıyım ama çalışmıyorum diye kandırmasın önemli olan zeka değil kararlılık ve çalışmaktır.
    Çalışkan olmak insanın zeki olmasından daha büyük bir nitelik.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.