Şimdi Ara

ilk 100 için hazırlananlar toplanıyoruz! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
3
Favori
5.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu sene sinava girdim ygs 1140 lys 6090 derecem var, lysde batirinca istedigim yer gelmedi haliyle ben de sinava tekrar girecem. İlk 100 olmasa bile ilk 500 bilkent akar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathan

quote:

Orijinalden alıntı: Kimyacı61

Beyler kusura bakmayın ama ilk 100e hatta ilk bine girecek olan adam 18 yıllık ömrünün 50 yılını çalışmayla geçirmiştir.Bunlar boş laf.Bırakın ilk 100ü burda konuşupda 5 k ya girecek adam zor bulunur

saf saf konuşma. 2012 lys de mf de 1808. tm de 531. ts de 864. yüm. ne boş konuşuyorsunuz yahu? ilk 1000 oluyorsa ilk 100 de olur. güvenin yoksa kendine yok.

inanmıyorsanhttp://a1209.hizliresim.com/11/1/cjumv.jpg

mf iyiymiş inşallah bu sene de ilk 100 olur.(merak ettiğim için soruyorum) yanlış hatırlamıyorsam koç ekonomi okuyordun ilk 100 olursa nereyi tercih edicen.bir de senden kaynak tavsiyesi istiyorum ama baba kitaplar olsun.arada sırada kafama takılan şeyler olursa sana pm atabilir miyim?cevap yazıcaksan yani....

• quote:

quote:

Beyler kusura bakmayın ama ilk 100e hatta ilk bine girecek olan adam 18 yıllık ömrünün 50 yılını çalışmayla geçirmiştir.Bunlar boş laf.Bırakın ilk 100ü burda konuşupda 5 k ya girecek adam zor bulunur

saf saf konuşma. 2012 lys de mf de 1808. tm de 531. ts de 864. yüm. ne boş konuşuyorsunuz yahu? ilk 1000 oluyorsa ilk 100 de olur. güvenin yoksa kendine yok.

Hocam ygs netlerini de yazar mısın? hedeflediğim sıraya yakın yapmışsın merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yeryüzü doktoru

quote:

quote:

mf iyiymiş inşallah bu sene de ilk 100 olur.(merak ettiğim için soruyorum) yanlış hatırlamıyorsam koç ekonomi okuyordun ilk 100 olursa nereyi tercih edicen.bir de senden kaynak tavsiyesi istiyorum ama baba kitaplar olsun.arada sırada kafama takılan şeyler olursa sana pm atabilir miyim?cevap yazıcaksan yani....

tercih yapmayacağım dostum. kitap olarak güvender-fem-pianalitik-fbm-zafer sırasında gitmiştim ben her branşta. özellikle sayısal dersler için.

• Ya arkadaşlar hevesinizi kırmak istemiyorum ama gerçek şu ODTÜ İŞLETME de okuyan abiniz olarak söylüyorum bunu ilk 100 için hazırlanmak diye bişey yoktur zaten 100. olan la 1. olan arasındada öyle bi bilgi uçurumu yoktur tüm olay gününde olmak ve şansının yaver gitmesidir. İstedigin kadar bilgin tam olsun herşeyi bil yinede yapamassın ilk 100 böyle bişey örnek vereyim sizi 2010 ygs 1 veya 2. cisi 2011 dede girdi bu seferinde 423. cü oldu böyle bi olay ilk 100 şansa kalmış bi iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantrt

Ya arkadaşlar hevesinizi kırmak istemiyorum ama gerçek şu ODTÜ İŞLETME de okuyan abiniz olarak söylüyorum bunu ilk 100 için hazırlanmak diye bişey yoktur zaten 100. olan la 1. olan arasındada öyle bi bilgi uçurumu yoktur tüm olay gününde olmak ve şansının yaver gitmesidir. İstedigin kadar bilgin tam olsun herşeyi bil yinede yapamassın ilk 100 böyle bişey örnek vereyim sizi 2010 ygs 1 veya 2. cisi 2011 dede girdi bu seferinde 423. cü oldu böyle bi olay ilk 100 şansa kalmış bi iş

ben de ilk 1000 e girmiş biri olarak söylüyorum dostum, biz de şansımızı deniyoruz. ama unutma ki insanlar şanslarını kendileri yaratırlar. ilk 1000 ifadesini neden söyledim? hava atmak için değil. ODTÜ'de okusan da okumasan da sözünü olduğu gibi anlayacaktık. ODTÜ'de okuyup da ifadenin içeriğini farklı anlama gibi birşey sözkonusu değil. :)

• Up beyler altta kalmasin

• UP
  • Ygs iyi gelirse dilden denemeyi dusunuyorum basarilar herkese 900tl burs icin

• up
  • Yaz dostum gecen sene 2000 lerdeydim bakalim bi sene nolcak

• Sonuna 2 sıfır koyun hedefim orası, herkese kolay gelsin
  • quote:

Ya arkadaşlar hevesinizi kırmak istemiyorum ama gerçek şu ODTÜ İŞLETME de okuyan abiniz olarak söylüyorum bunu ilk 100 için hazırlanmak diye bişey yoktur zaten 100. olan la 1. olan arasındada öyle bi bilgi uçurumu yoktur tüm olay gününde olmak ve şansının yaver gitmesidir. İstedigin kadar bilgin tam olsun herşeyi bil yinede yapamassın ilk 100 böyle bişey örnek vereyim sizi 2010 ygs 1 veya 2. cisi 2011 dede girdi bu seferinde 423. cü oldu böyle bi olay ilk 100 şansa kalmış bi iş

Peki güzel de bunun odtü işletme okumayla ne alakası var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmesen -- 14 Ekim 2012; 15:42:09 >
  • Gencler ilk 100 dh den çıkacak inşallah dediydi dersiniz ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

quote:

ya arkadaşm ben burda hava olsun vs. olsun diye atmadım bu mesajı sadece mesajımın takınırlığı yüksek olmasın uyguladım ve başardım deneyimim buydu ve aktardım bunu belirtmek için attım boş söz söyleyenlerden değilim ..siz cok yanlış anlamışsınız beni böyle bi insan değilim zaten mesajım yanlıs anlasılmasın lütfen.

• bu sene ilk 100 de 250 tane dh li bekliyoruz
  • quote:

quote:

ben de ilk 1000 e girmiş biri olarak söylüyorum dostum, biz de şansımızı deniyoruz. ama unutma ki insanlar şanslarını kendileri yaratırlar. ilk 1000 ifadesini neden söyledim? hava atmak için değil. ODTÜ'de okusan da okumasan da sözünü olduğu gibi anlayacaktık. ODTÜ'de okuyup da ifadenin içeriğini farklı anlama gibi birşey sözkonusu değil. :)

geçen sene günde kaç saat çalıştın hafta içi, hafta sonu çünkü 5 kitap bitirmişsin şaşırdım birde arkadaşlar arkadaş yukarda yazmış mat1de örnek soruları çözün mat2 formülleri çalışın diye vs... sizin tavsiyeleriniz varsa yazın diğer dersler içinde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

quote:

ya arkadaşm ben burda hava olsun vs. olsun diye atmadım bu mesajı sadece mesajımın takınırlığı yüksek olmasın uyguladım ve başardım deneyimim buydu ve aktardım bunu belirtmek için attım boş söz söyleyenlerden değilim ..siz cok yanlış anlamışsınız beni böyle bi insan değilim zaten mesajım yanlıs anlasılmasın lütfen.

Kızmana gerek yok hocam, mesajına hak verdim sadece odtü işletmeyle alakasını çözemediğimden yazdım orda arel ekonomi ya da ne biliyim erciyes at biniciliği yazsa yine yorumum aynı olurdu.

• quote:

Gencler ilk 100 dh den çıkacak inşallah dediydi dersiniz ;)

Dostum bende sınava hazırlanıyorum bu sene mezun oldum.Gözlediklerime bakılırsa sen çalışkan bir arkadaşa benziyorsun.Bana biraz taktik verirmisin.Pm den olsa daha güzel olur.

• quote:

Gencler ilk 100 dh den çıkacak inşallah dediydi dersiniz ;)

Haydi bakalım inşallah

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.