Şimdi Ara

İlk 100'e nasıl girilir ? (REHBER) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
24
Favori
18.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk 100e oynayan adamın buralardaki yazıyı okumaya ihtiyacı oldugunu sanmıyorum hocam, uğrasmıssınız elinize saglık bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarlonBrando123

iyi konunu aç anlat o zaman, bu rehber kardeşim benim deneyimlerim seni zerre ilgilendirmez beğenmiyorsan çıkarsın

İlk 100'e nasıl girilir ? (REHBER)
  • Bu marlon ilk 100 e girdiyse bizim dereceye oynamamız gerektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamdaki üsluba bak. Her şey ders çalışma değildir , insan olmakta önemli.

• 1)hocam edebiyat ve türkçe için elimde
    Simetri lys edebiyat
    sıradışı analiz 1001 soruda paragraf
    sıradışı analiz dil bilgisi tamamı çözümlü
    Limit lys edebiyat soru bankası
    fem lys edebiyat cep kitabı
    çözüm ygs türkçe soru bankası var sizce yeterli mi yoksa sunu mutlaka almalısın dediğiniz bir kitap var mı ?
    sıradışı analiz paragraf ve dil bilgisi kitapları benim türkçedeki paragraf ve dilbilgisi eksiğimi kapatır mı ?

2)coğrafya için lys/ygs 2si bir arada simetri var bu yeterli olur mu yine sunu al dediğiniz ssoru bankası var mı

3)felsefe için ygs simetri var birde 1 tane soru bankası var geçen seneden kalma bence bunlar yeter.

4)ygs mat için siz ne çözdünüz ben su an biray konu anlatımlı soru bankası var yaz bitinceye kadar onu bitiricem yazdan sonra okyanus özel ders konseptli ssoru bankası ve güvender 100% mat var onu çözmeyi düşünüyorum sizinn mutlaka sunu al 38 net garanti dediğiniz kitap var mı

Geometriti full birey gidicem suan konu anlatım soru bankası var yaza kadar onu bitiricem.

5)LYS matta behzat rasuliden konu anlatımları dinleyip Fem beyaz sb çözüyorum yaza kadar o biticek üstüne trigonometri 0 karekök yayınları aldım trigonometriyi onla halledicem. lys yaklasınca Karekök s.b çözmeyi düşünüyorum en ince ayrıntısına kadar. sizce bunlar yeterli olur mu ?

6) hocam deneme olarak fem kapsül sipariş ettim karekökün mat denemelerini vs aldım birde özdebirin denemeleri var sizin şu şu denemeyi almalısın dediğiniz bir deneme var mı ?

Hocam k.b çok şey sordum yalnız ilk 100e giren bir sizi biliyorum :) birde ygs fenlere ne zaman başlıyım daha hiç baslamadım.

• işe bak adam ygsden sonra 4.5 - 5 saat çalışmış ilk 100e girmiş, biz minimum 8 saat çalıştık 12k olduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony.Stark

işe bak adam ygsden sonra 4.5 - 5 saat çalışmış ilk 100e girmiş, biz minimum 8 saat çalıştık 12k olduk

Adam haklı dağılın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muaz_35 -- 1 Ağustos 2014; 4:03:20 >
  • Arkadaş emek vermiş yazmış her şeyden önce onu bilerek teşekkür etmek gerekiyor ama sanki biraz daha üslüba dikkat edilip gerçek anlamda ince noktolar ortaya çıkarılmaya çalışılmış olsa çok daha güzel bir rehber olurdu bu şekilde biraz ego tatminine doğru kaçmış olay son kısımda ki ss için açılmış gibi duruyor.

Ve benim yorumum ilk yüz ne çalışma işidir ne de o ikişinin zekasının bir ölçütüdür ilk 5k özellikle 1k büyük ölçüde şansa sınav anına kalmış bir durum yani o banttaki töğrencilerin zekası veya çalışma şekli sonucu belirlemez,bunlar zaten çalışmışlık düzeyi en üst düzeyde ve konu eksiği olmayan öğrencilerdir tabi hiç mi istisna yok var ama hiç birimizi o istisnalardan değiliz ona emin olabilirsiniz.O yüzden ilk 100 rehberi diye bir rehberin kimseye faydası olmayacaktır onun yerine çalışılan kaynakların verilmesi onlar hakkında yorum yapılması çok daha doğru olucaktır çünkü herkes ilk 100'e girebilen bi adamın çözdüğü sorulara ve kaynaklara güvenir.

Bu arada amacım seni yermek filan değil dostum öncelikle başarın ciddi bir başarı bunun için de tebrik ediyorum sadece amacın gerçekten insanlara bir rehber sunup fayda sağlamaksa nasıl yapabiliceğin konusunda yardımcı olmaya çalıştım tabi elimden geldiğince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unborn -- 1 Ağustos 2014; 5:57:18 >

• sınav sonucunun zekayla alakası yok diyen sallıyodur. evet ortalama zekaya sahip biri günde 10 saat çalışıp derece yapabilir. ama zeka seviyesi arttıkça daha az çalışmayla derece yapılabilir. hayatın gerçekleri. herkes eşit değil.
  • Lord Nibbler kullanıcısına yanıt
    3k daki adamla 10'ncu adamın da zeka farkı yoktur varsa bile bunu bu sınav sonucu belirlemez yani o aralıkta zekanın sınav başarısına hiç bir katkısı yoktur.

• Herkesin farklı bir zekası gelişmiştir
     İlk 100'e nasıl girilir ? (REHBER)

• Tebrik edenlere Teşekkür ediyorum , üslubum beni ilgilendirir adamına göre adam olmak temel prensibimdir.Zekayla lys başarısının kesinlikle bağlantısı var soruyu anlama hızı işlem yapma yeteneği bile lys matta sizi cok iyi yerlere getirir. evet zeki olmayan birisi de derece yapabilir lakin çok ciddi zaman harcaması gerekir kendinden zeki olan kimseye göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: Unborn

3k daki adamla 10'ncu adamın da zeka farkı yoktur varsa bile bunu bu sınav sonucu belirlemez yani o aralıkta zekanın sınav başarısına hiç bir katkısı yoktur.

Ben 10. adam daha zekidir demiyorum zaten. Zeki adam günde 1 saat çalışır 10. olur normal adam günde 5 saat çalışır 10. olur.

• Bu kadar mütevazi olma ya

• tebrikler hocam hangi liseden mezunsun acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PadisahınSolTwixi -- 1 Ağustos 2014; 16:24:39 >
  • PadisahınSolTwixi kullanıcısına yanıt
    Özel bir sosyal bilimler lisesinden

• MarlonBrando123 M kullanıcısına yanıt
    hocam benim yukarda sorular vardı bi baksanız.
  • tamda benm gibi
  • kai96 kullanıcısına yanıt
    kardeşim ygs mat ve lys mat çok önemli sana tavsiyem bu ikisini hallet gerisi hallolur inşallah. ygs matta ben deneme çözdüm birde konu özetli sb nın son 3 testlerini çözdüm yeterli oldu fem 25 ili deneme ve final 20li mat deneme çözdüğm ygs matta . coğrtafya çok çalışmana gerek yok lysde yorum çıkıyor artık hep
  • Bu sene mf den tm ye geçiyorum (11. Sınıf)
    11. Sınıfta tm ci birinin yapması gerekenler belli sanırım. Mat ve edebiyata ağırlık versem yeter diye düşündüm(ygs-lys olarak).Diğer dersleri 11in konuları olarak çalışırım. Belki coğrafyaya da çalışırım ygs lys olarak.
    Sizin farklı bir öneriniz var mıdır? Sınav Sisteminin değişmeyeceğini varsayarsak

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.