Şimdi Ara

İlk 10 maçı atıyorum( 7 Win 3 Lose-GOLD 5 ATTI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
1.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 senedir süren normal game denemesinden sonra ilk 10 maçı atmaya başladım bugün. topda cassi midde 3-4 tane hero sup da 2-3 tane hero adam akıllı oynayabiliyorum. mid salarlar diye tahmin ettim de olmadı.

bu 1. maçımız.

ilk maçımda çok güvendiğim midi salmadılar. threshle geçtim bota. adc de sağlamdı. 3-0 feedlenmiş dariusa rağmen kazanmasını bildik. inşallah bundan sonraki takımlar da az önceki gibi anlayışlı oyun bilgisi yüksek kişiler olur. first pick mid morgana vardı adam dia smurf dedi. bayağı itiraz etsek de taşımasını bildi. helal olsun diyorum. devamını da eklerim dualarınız eksik olmasın.

bu 2. maçımız

çok şükür main hero ve laneyi saldılar. herşeyden önemlisi syndrayı saldılar. skora aldanmayın. takım ağır noob. ezilen ezilene. tek başıma taşıdım desem yeridir. gp jungle da sağolsun yardım etti. geri kalanları taşımak çok zor ya. tek başına baron deneyen mi dersin. ryze sup yapan mı dersin. cidden kötüydü. ve yazmaktan oynayamıyordum. çok şükür heronun verdiği ustalıkla taşıdık. bayağı tebrik almışımdır. inşallah böyle devam eder.

bu 3. maçımız

5-6 tane odadan çıkıp girdikten sonra oyuna başlayabildik. kaybedeceğimden emindim. zaten oyun başında küfürler havada uçuşmaya başladı. buradan bir arkadaş da vardı. mid beklerken yine sup kaldı. janna alıp pasif oynamak zorunda kaldık. top lanedeki jax satmak için çok uğraşsa da mid yasuo taşıdı sağolsun. gitti dediğimiz oyun döndü. burdan bir kez daha yasuoya teşekkürler. 3te3 oldu. devamı da gelir inşallah

bu 4. maçımız

4. pickten midi saldılar. acımadan bastım syndrayı. erken sur verdiler. alçak gönüllülük falan yapacak değilim ezdim geçtim bu kadar basit.

bu 5. maçımız

yine kanser olarak sırılsıklam ter içinde yine egoysa ego kardeşim taşıdığım bir oyun. ward nedir bilmeyen support mu dersin. dakika 40da 1v3 giren jax mı dersin. pushalamak yerine orman temizleyen mi dersin ne dersen de. laf anlatmak bile çok zor. kendi laneni kazanman yetmiyor. botu topu sürekli kontrol edeceksin. sürekli yardım sürekli kill salma derdinde olacaksın. skor sizi yanıltmasın. yapmadığım hareket kalmıyor. stres yapmaya başladı ama 5te5 oldu sonunda. 6. maçı hep beraber görücez

bu 6. maçımız

konuşmaya gerek yok. last pick kaldı. yalvarsam yakarsam sonuç değişmedi. kala kala jungle kaldı. mid ve sup dışında oynyamadığımı söylemiştim defalarca değişen birşey yok. hadi mid aldı adam da seri feedledi bide. bot da kötüydü yapacak birşey yok. kimseye çamur atmaya gerek yok. bana jungle bırakırsan yenilmen de normaldir. seri bozuldu ne güzel 5te5 gidiyorduk. tr serveri böyle malesef. ilk lose oldu

bu 7. maçımız

az önceki oyunun vermiş olduğu intikam duygusuyla girdik. sağolsunlar mid saldılar. acımadım o kadar moralim yerine geldi. karşımda ryze vardı. zaten 11-0 oldu seri. ondan sonra kil verdik mecbur. zor oldu ama taşıdık. inş bozulmaz seri. kda tavanlarda şu an. 8. oyunumuz da ne olacak görücez.

bu 8. maçımız

sağolsunlar first pick geldi. aldım syndrayı karşıda annie. adcmiz sağolsun seri feedlese de (1-9 bitirdi oyunu) win aldık. bu sefer tek değildim. solo akali de çok yardımcı oldu. beyni olan 1 kişi yetti bu sefer. zorlandık kan ter içinde kaldık ama sonuçta 7. win aldık. darısı diğer maçların başına.

bu 9. maçımız

birşey diyemiyorum. isteyene maç sonucunu da atayım. bu kadar feedlenmeye bende birşey yapamam. kolları sakat kişilerle aynı takımdaydım.odadan kaybedeceğim belliydi zaten. tek üzüldüğüm yan kda bozuldu. saat olarak da biraz erken girmenin cezası da bu. benden bu kadar. 10. maçı ne zaman atarım bilmem. ama şu oyunda ranked oynayanlara Allah sabır versin diyorum. yenilgiyi kabullenemedik doğrudur ama benden kaynaklı bir sorun olsa bu kadar üzülmem. aşağıda takımın hali ortada. vesselam.

derseniz ki syndrada akarım coşarım diyordun ne bu hal buyrun oyun sonu takımın hali.

Bu da son maç 10. maçımız.

girmeyeceğim dememe rağmen olsun da bitsin diye girdim az önce. olmadı malesef. 2 levelde gank atan jungle vardı. o derece camp yedim. nidale sup yapan arkadaş sağolsun hüsrana uğrattı bizi. mazaret değil. çok iyiysen taşıyacaksın. farm da falan fark atsak da sonuç değişmedi. sağlık olsun. gold 5 olarak başladık. haydi hayırlısı. yorum atan destek olan herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calibrane -- 24 Haziran 2015; 0:07:03 >

• Gold yolunda başarılar. Tahminim gumus2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi gazan mübarek olsun xd
  • 2. oyunu da ekledim arkadaşlar iyi gidiyoruz şu an
  • hadi bakalım tahminim gold 4
  • teşekkürler arkadaşlar. yalnız şunu farkettim ki. sen istediğin kadar süper oyna. takımda beyin yoksa olmuyor. bana beyni olan 1 kişi yetti. ama bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum. laf anlamıyorlar. harita kontrol 0. drake baron red blue kontrol 0. 1 sene normal game yapmanın faydasını görüyorum. 1 kere öldüm o da kule altı girdim 1vs3
  • Silver başlarsan gold çıkmana yardım ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lol e win 8.1 ile girme
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roxio

Silver başlarsan gold çıkmana yardım ederim

hocam rakamları bilmiyorum da tahmini olarak kaçta kaç yaparsak nerelere atar
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

quote:

Orijinalden alıntı: Roxio

Silver başlarsan gold çıkmana yardım ederim

hocam rakamları bilmiyorum da tahmini olarak kaçta kaç yaparsak nerelere atar

10/10 gold 2-3 civarı, 10/9 gold 3-4-5 civarı, 10/8 gold veya silver1 gerisini bilmiyorum. Ayrıca 10/8 silver atmayabilir emin değilim. Rivayetlere göre bu ilk 10 maçta her şeyi hesaplıyorlarmış. Karşıya gelen adamların eloları dahil.

• !0/8 ile gold 3 mü 2 mi ne atmıştı şimdi bende yeni hesap kasıyorum 27lvl olucak bakalım bende atarken böyle bişey yaparım heralde :D sürekli mid oynarsan güzelde oynayıp görevleri yaparsan unrank maçlarında taşırsın büyük iht başarılar :)
  • buyuk ihtimal 10 da 7 veya 8 yapip gold 5 - 4 civari baslayacaksin

• isteyene atarım beyler
  • Gol5

• S1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuzenin 10da 5 yaptu silver 3 atti ss isteye varsa kuzene gidince alip atabilirim tr serverinde

• 10 da 7 yaparsan gold 5 atar büyük ihtimal. Tabi karşının ve sizin takımın mmr ları da etkiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kreasyon

hadi bakalım tahminim gold 4

Gosu naber knk

• Allah seni ward almayan supportlardan korusun basarilar

• 6_4 yaptım silver||| atti.

Öyle cok oynayamiyorum da. Sonumuz ne belli degil

• teşekkürler main mid oynuyorum. o kalmazsa support o da kalmazsa top lane ap büyücülerle oynarım. adc ve jungle oynayacağıma 2 mid yaparım daha faydalı. 2 maçta da 3. sırada pick geldi. bayağı yazdım. bazıları anlayışlı bazıları spamlıyor sadece. akşam 11den sonra 2-3 maç atarım o saatlerde biraz daha iyi kişiler geliyor. bana mid verdiklerinde her daim ezerim diye düşünüyorum kader kısmet. adc ve jung bırakmasınlar da idareten diğer yerlerde de oynarım
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.