Şimdi Ara

İLK 10 MAÇ GİRMEK İÇİN EN GÜZEL SAAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gece 12 sabah 5 arasi atmayi dusunuyorum.Adamakilli kaybedelim koymaz yetet ki troll feeder afk olmasin.12-5 aradi sizce bunun icin uygun mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarican10 -- 21 Ocak 2015; 10:29:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gece 3 te başla sabah 7ye kadar çocuklar uyuyor olur
  • Ben yaklaşık 4saat önce ilk oyunumu attım.Belki hayatımın en iyi oyunuydu yani iki takım da çok akıllı işler yaptı oyun başı 4vs2 bot lane baskını ejder çalarken 3te3 yapan ADC'miz.Karşı takım 12level da ilk baronu falan kesti.Uzun süre önde götürdüler.Bi an kendimi turnuvada hissettim.Tabi sonunda bir TF sonrası bizde baron aldık yendik.Şu an 1de1.

Support oynuyorum
    ShreddedStyle ekleyebilir isteyen geceleri girebiliriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk macı attım ezdigim macı gene kaybettim lanet olsun bu 10 maça her seferinde kaybediyorum bu sene de gene gold silver baslıcez :S
  • Okullar cuma günü tatil oluyor istediğinde saatte at onlar seni bulucak

• Bu gece 11-12 gibi başlayıp oynayabilidiğim kadar oynayacağım.Kalanını yarın gündüz oynıcam.Hayırlısı artık
  • Mutlaka duo girin taşıyacak herolar alin bota gidebiliyosaniz gidin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pes 11 En fazla kaç kişi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her saatte kötü takım gelme ihtimali aynı. Yaş ortalaması oynanan oyunun kalitesini tepeye atmıyor ki zaten sömestr döneminde gece de pek bir fark göreceğinizi düşünmüyorum.

• Gece 4te tüm eloboost isleri yapilir asil. Kimse olmadigi icin oyunda adam iki hesabibi oyuna sokar karsi karsiya düşünce afk kalir asil hesabini kasar böylece

En uygun saat bence 21:00 - 01:00 arasi

• quote:

Orijinalden alıntı: mercekaltinda.com

Mutlaka duo girin taşıyacak herolar alin bota gidebiliyosaniz gidin.

Giricek duo'm uyok :( Kasımda ilk 10 maçı atmıştım bronz 1'e attı bende çok zorlamadım gümüşe çıkacam diye nasıl olsa sıfıtlanıcak diye.Şimdi yine solo giricem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.