Şimdi Ara

İLHAN MANSIZ EVY LADY REKLAMIIII (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
54.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tek resimle karar vermemek lazım.
  • Kıza laf yok,, malum brezilyalı,, ben Türkiye çapında böyle birşey görmedim vesselam
  • kız güzel ben de biliorum ama bu fotolarda pek ii deil en azından reklamdaki kadar.....kıza 5 basanlar war o kadar güzel deil die biri yazmıştı her ne kadar ona beş basacak kızlar olsada-ki bunun herkes farkında- kızı gülümserken ki hali süperrrrrrrrrrrr...
  • Reklamda güzel çıkmış ama televizyon insanları farklı gösteriyor.Dışarıda yanınızdan geçse tanımazsınız bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: | Spooky |

Kıza laf yok,, malum brezilyalı,, ben Türkiye çapında böyle birşey görmedim vesselam

abartma

• bence de abartmayın yaw nesi güsel bu kızın

ıyh sinir oldum iyce
  • walla bu kız senin yanında olsa kesin sen bu sinirle onu gebertirsin tamam belki abartıyo olabiliriz ama bu kadar sinir olmanın ne alemi war dimi ama
  • tek kelimeyle iğrenç bi reklam alakasız alakasız şeyler izliyoz zaten reklamlarda
  • Onu bunu bırakın.Reklam güzel ama değil mi?
  • ne beklıodun ki reklamlardan reklamda öle içeriğe bakmıolar ilgi çekmesi önemli sanırım herkesin ilgisinide cekti o markaya bilmeyen yok sayılır bu da onlar için büyük başarı haksızsam söleyin sayın DONANIMCILAR
    quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan_GS_1905

tek kelimeyle iğrenç bi reklam alakasız alakasız şeyler izliyoz zaten reklamlarda
  • ben bu resimleri nasıl koyabilirim burayaaaaaaaa?
  • anti jimena...
  • abicim kız güzel işte , muhalefet yapıp çamur atmaya çalışmayın ltf..
  • ne muhalefet yapçam hacu ya amma abarttınız şu hatunu..yok görmedim bölesini fln..hadi joss stone deseniz harbiden çok tatlı hatun ama yok be abicim anti jimena işte..uyuz olmaya başladım hatuna..
  • yandaşlarım artıyo

@arkadaş a ve onu gibi düşünenlere

anti jimena

•  İLHAN MANSIZ EVY LADY REKLAMIIII

İLHAN MANSIZ EVY LADY REKLAMIIII

• kusacam ya bu kız o kızmı öğğğğ

bence alakaya balta sapı ne alakası war be photoshopla yamultmuslar bence
  • kız orda mansızın hareketini yapıyo ve dumi voleye kalkıyo ya ben oan bitiyorum
  • Off be.Ne reklammış bu ya.Hala gündemde.
  • Helal be Arkadaş be.Resimleri de buldun, tamamladın konuyu.Helal be

Reklamdaki daha güzel ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 18 Aralık 2005, 0:45:54 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.