Trance Techno müzikler dinliyordum bir süredir. Kötü hissediyordum kendimi ara sıra, şimdi İlhan İrem dinlemeye başladım yine yeniden. Çok iyi hissettim kendimi.
Hatta dinlediğim şarkıyı da koyayım. Hala dinliyorum.
Daha bir çok beğendiğim şarkısı var.
Bu da bonus olsun hadi.
Anlasana, Samanyolu, Yazık Oldu Yarınlara,
İlhan İREM dinleyicileri çok özeldir.
quote:
Orijinalden alıntı: Extralarge
Anlasana, Samanyolu, Yazık Oldu Yarınlara,
İlhan İREM dinleyicileri çok özeldir.
Benim ilk İlhan İremle tanışmam şöyle oldu; arabalarda CD olayı çok yeniydi daha, sene 2004 felan. Arabada giderken dinlemek için çokca CD yazıyoruz. Bir tanıdığımız da fazla CD yapmış, bize verdi, güzel şarkılar var dedi. Aynı zamanda bu kişi İlhan İrem hastası.
Diğer müzikleri çok beğendim, başlangıcı çok kötü ve gergin bir müzik vardı. Atlıyordum sürekli çalarken. Hatta 10.track olması lazım. Bir gün canım sıkılmışken sene 2009 felan herhalde (kaç sene geçmiş). Dedim şu şarkı kalsın bakalım ne çıkıcak. Sonra şarkının sonu geldiğinde baya fena hissediyordum. Ve o şarkıyla tanıdım İlhan İrem'i. Şarkının adı "Konuşamıyorum"
sürgün gibi masallarda'yı yüzbin kere dinlesem bıkmam.. olağanüstününde olağanüstünde bir parça
Favorilerim
Mükemmel bir şey yahu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 2 Ekim 2011; 23:04:22 >
Yukarıdaki yazılan tüm şarkılardan bir tek Yazık Oldu Yarınları bilmiyorum veya dinlediysem hatırlamıyorum. Onun dışındaki hepsini severek dinliyorum.
@Amen-Ra +9999 O şarkı insanı mahvediyor yahu.
@Kartal Göz İşte Hayat Sensiz De Yaşanıyor şarkısını kaç defa dinlediğimi tahmin bile edemiyorum onların arasından.