Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav Fenerbahçe Spor Kulübü’ne 30 bin YTL tazminat ödeyecek. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün tüzel kişiliğine yaptığı uygunsuz saldırılardan dolayı hakkında dava açılan Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav’ın, bugün 5. Asliye Hukuk mahkemesinde görülen davası karara bağlandı. Mahkeme İlhan Cavcav’ın Kulübümüze 30 bin YTL tazminat ödemesine karar verdi.
İyi olmuş.. Bence parayı hayır kurumlarına bağışlasalar iyi olur.
Cavcav'a açılan davalardan gelen paralar, PKK ile çarpışan askerlerimizin tedavisi için ilgili kurumlara verilecekmiş.. Geçen gün gazetede okudum. ( Sanırım Akşam gazetesiydi.)
FB yönetimini bu davranışından dolayı kutlarım..
aman ha sanki çok para aldık, deniz barış tan geçirdiğinin yanında çıtır çerez niyetine olur ancak bu para
konuşmasını öğrenmediği sürece,daha çokk parasını alırız biz cavcav'ın.
fb'li yöneticiler,kendilerini ne sanıyor diyerek yorum yapan herkesin,bu soruyu kendilerinede sormaları gerektiğine inanıyorum hala azimle
quote:
Orjinalden alıntı: BatuhanK
aman ha sanki çok para aldık, deniz barış tan geçirdiğinin yanında çıtır çerez niyetine olur ancak bu para
Hocam bu konu ayrı o konu ayrı. Cavcav efendi önüne gelene PKK damgası yapıştıramayacağını öğrenmiş oldu böylece..
daha bir sürü dava var aynı konu hakkında
benim bildigim tüm yonetim kurulu teker teker dava actı
hali hazırda dava acan bir sürü dernek ve bireysel taraftarda mevcut
insallah donuna kadar alırız cavcavın
ayrıca gelecek tüm tazminatların degerlendirilme sekli olaganustu bir fikir
Tüm tazminatları bu şekilde değerlendirmek iyi hoş ta yan etkileri olabilir, örneğin Cavcav bundan sonra örneğin TSK vakıflarına yapacağı bağışları direkt Aziz Yıldırım üzerinden yapabilir, uyarması :)
Ayrıca büyük klüplerin bu tür bağışlar için illa mahkemelerden gelecek tazminatları beklememesi gerekir diye düşünüyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: emptyrean
Ayrıca büyük klüplerin bu tür bağışlar için illa mahkemelerden gelecek tazminatları beklememesi gerekir diye düşünüyorum.
Hocam haklısın ama. Bu da en azından iyi bir olay.
Gerçi birilerini eleştirmeden önce kendimize de bakmamız lazım.
Ben kendi adıma söylüyorum. Gazi ve şehitler için bugune kadar yardım yaptığımı pek hatırlamıyorum.
Ama bu bir başlangıç olacak. Elimden geldiğince bütçeme göre 3-5 artık ne kadar olursa yardım yapmaya çalışacağım.
bu ceza ilhan cavcav ve onun gibi düşünenlere bir ders olsun.
cavcava bu ara az gelmistir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme