Şimdi Ara

ilginç Fiyat farkı?? Yoksa sahtekarlık mı yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mp3 almayı planlıyordum ve ipod lara bakarken 4 gb nano nun heryerde 550-600 ytl fiyat aralıgında oldugunu gördüm .Sonrawww.koysepete.com da 435 ytl ye gördüm ve onu aldım. 2 gün oldu inşallah bi yamukluk çıkmaz. Fiyat çok farklı bende kokmaya başladım şimdi .
    ayrıca sitede 4 gb ipod nano 2 gb ipod nano dan daha ucuz
    buda adres

http://www.koysepete.com/Kategori.aspx?cot=8031&cat=8023

• hakkaten ilginç
  • ama bence kalite farkı muhakkak vardır. Bence iyi incele iki makineyi de
  • İlginç

istersen bi siteye mail at sor tuhaf ya
  • ikisi de aynı ürün bunların nasıl kalite farkı olabilir ki? sitede hata vardır, yanlış yazılmıştır...
    Birisi euro diğeri dolar olarak hesaplanmış neden anlamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napoléon_Bonaparte -- 30 Ağustos 2006; 18:34:07 >
  • kalite farkı olacagını zannetmem çünkü 2 yada 1 gb lik nano larla tek farkı Hafızası. galiba USD üzerinden oldugu için ama hala emin değilim. heryerde koysepete.com iyi bi site diyorlar ama bilemiyorum dediğim gibi.Bugün 30 Agustos Ta onlar tatil mi acaba??
  • quote:

Orjinalden alıntı: electrocity

Mp3 almayı planlıyordum ve ipod lara bakarken 4 gb nano nun heryerde 550-600 ytl fiyat aralıgında oldugunu gördüm .Sonrawww.koysepete.com da 435 ytl ye gördüm ve onu aldım. 2 gün oldu inşallah bi yamukluk çıkmaz. Fiyat çok farklı bende kokmaya başladım şimdi .
    ayrıca sitede 4 gb ipod nano 2 gb ipod nano dan daha ucuz
    buda adres

http://www.koysepete.com/Kategori.aspx?cot=8031&cat=8023

bu tür şeyler olabilir kesinlikle bir sahtekarlık söz konusu olduğunu sanmıyorum.4gb liğin 2gb likten ucuz olması bu siteye mal sağlayan tedarikçinin elindeki stoğu bitirmek yada başka sebeblerden ötürü indirime gitmesidir.bu şekilde 4gb olanın fiyatı diğerinden ucuz olabilir ancak kesinlikle geçici bir durumdur.Bu tür indirimlere rastlanabiliyor hoş tesadüfler ürünüde almayı düşünüyorsanız çok güzel oluyorlar.Ayrıca endişelenmeyiniz siteye güvenilir diyorsanız ipod nanonuz mutlaka hasarsız ve eksiksiz elinize geçecektir.Bende geçen hafta piyasada 200 ytl internetteki online alış veriş sitelerinde 180 ytl altına satılmayan samsung yp-u1z yi hepsiburada.com dan 80 ytlye aldım(yine kendilerinin gönderdiği 15 ytllik hediye çeki ile) ürünün diğerleri ile hiç bir farkı yok ve ithalatçı ana distribütör kalitesi altında.Rahat olunuz iyi kullanımlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir yanlışlık mı var ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adamlar fiyatı yanlış yazmıs birini euro birini dolar yazmıs eger anlarlarsa siparişi iptal edebiirler.
    Bu arada site saglam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurmad

adamlar fiyatı yanlış yazmıs birini euro birini dolar yazmıs eger anlarlarsa siparişi iptal edebiirler.
    Bu arada site saglam.

Hakikaten ya.İlk baktığımda usd olarak görmüş ve pek dikkat etmemiştim.hepsi euro sadece o usd olarak yazılmış ürünün gerçek fiyatınında o civardaki euro olduğu düşünülürse bu olasılık artıyor(aynı ürün hepsiburada.com da 249 euro+kdv bunlar hakkaten yanlış yazmışlar ya yok böyle bişey) ancak profesyonel bir online satış mağazasında böyle bir hata yapılmışsa eğer çok gülerim ilginç gerçekten

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=94200&productid=BD60730

kampanyaya bak ya helal olsun euro ları dolar yaptık gel vatandaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigin_ -- 31 Ağustos 2006; 4:47:56 >

• eger gercekten saglam bir siteyse, fiyatta hata bile yapmış olsalarda bu değişikliği sana yansıtmamaları gerekir.

quote:

Orjinalden alıntı: ugurmad

adamlar fiyatı yanlış yazmıs birini euro birini dolar yazmıs eger anlarlarsa siparişi iptal edebiirler.
    Bu arada site saglam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punChau -- 31 Ağustos 2006; 9:06:25 >
  • bu kadar fiyat farkı olması normal değil
  • su an euro ya çevirmiş durumdalar ..

ve durum bana yansımayacak .Müşteri temsilcisi öle dedi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrocity -- 31 Ağustos 2006; 15:58:26 >
  • quote:

su an euro ya çevirmiş durumdalar ..

ve durum bana yansımayacak .Müşteri temsilcisi öle dedi :D

Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun 120 ytl indirimle kaptın ipodu.Güle güle kullan
  • sagolasın.Herkese yardımlarından dolayı çok tesekkürler!!
  • gercekten saglam siteymiş. güle güle kullanırsın inşallah

quote:

sagolasın.Herkese yardımlarından dolayı çok tesekkürler!!
  • gerçekten helal olsun siteye kalitesini göstermiş. sanada hayırlı olsun 4 ayak üstüne düşmüşsün. :D
  • çok pis kıskandım şu an seni haberin olsun...insan adamları uyandırmaz bari de biz de yararlanırız...
  • VAY BE.. HELAL OLSUN...
  • beyler o kadar sevinmeyin.O kadar büyük bi firma değilmiş .Sözünün eri olamadılar.bende suç arayacaksınız hatayı suistimal ettin diye ama ben müşteriyim sonucta yani.gönderdiklei mail bu ..

(sipariş yapıldıktan sonra 4 gün geçti ve bu geldi)

Sayın eLectroCity

Koysepete.com'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.
    Siparişiniz temin edilemediğinden iptal edilmiş kartınıza para iadesi
    yapılmıştır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
    Koysepete.com Müşteri Hizmetleri

şimdi bankaya gidip paranın geri gelip gelmediğine bakacam.eğer gelmediyse bunlardan 15 ipod parası alana kadar peşlerini bırakmam.SU anda ÇOOk sinirliyim

• senin bu olayla ilgili hiçbir suçun yok. sorun tamamen onların problemi. site hakkında düşündüğüm bütün iyi fikirleri sildim. alışveriş yapılmayacak internet siteleri listememe de ekledim

quote:

beyler o kadar sevinmeyin.O kadar büyük bi firma değilmiş .Sözünün eri olamadılar.bende suç arayacaksınız hatayı suistimal ettin diye ama ben müşteriyim sonucta yani.gönderdiklei mail bu ..

(sipariş yapıldıktan sonra 4 gün geçti ve bu geldi)

Sayın eLectroCity

Koysepete.com'a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.
    Siparişiniz temin edilemediğinden iptal edilmiş kartınıza para iadesi
    yapılmıştır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
    Koysepete.com Müşteri Hizmetleri

şimdi bankaya gidip paranın geri gelip gelmediğine bakacam.eğer gelmediyse bunlardan 15 ipod parası alana kadar peşlerini bırakmam.SU anda ÇOOk sinirliyim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.