Şimdi Ara

İlginç donma problemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kısa süre önce sistemi yeniledidm.keşke yenilemez olsaydım diyorum bazı sıkıntılar yaşadım.oyunlarda kısa süreli donmalar yaşıyorum.oyuna ilk girdiğimde kısa süre sonra görüntü aniden donuyor.ancak ses devam ediyor arka planda oyun oynanıyor galiba ama görüntü takılı kalıyor.tesadüfen buldum;ctrl+alt+del yapıp mavi ekranı açınca hiçbirşey yapmadan geri iptale basıp oyuna dönünce ve bunu bir iki kez kadar yapınca düzeliyor bidaha yapmıyor kolay kolay.ama oyundan çıkıp tekrat girince yine yapıyor.far cry 2,lost planet 2 de yapıyor.pes 2017 de donmuyor fakat az bir takılma oluyor geri düzeliyor.çaresini bulamadım kafayı yiyeceğim.Sistemim:ryzen3 1200,asus prime b350 plus,corsair 2x8gb 2400mhz cl14,gtx 1050ti 4gb,fsp 600w supply.overclock falan yapmadım.haf912 kasa var buz gibi ısınma problemi yok.boşta 25-26 oyunda full detay 32-33 derece.güncel driverlar yüklü,virüs yok.windows 10 pro 64 bit yüklü.herşey normal gibi fakat böyle bir donma takılma broblemi var.çözemedim yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler şimdiden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Merhaba,

    sürücülerin hepsi güncel mi?
    Corsair Ramler genellikle uyumsuz olabiliyor.

    İşlemci soğutucunun termal macunun doğru yapıldığından eminseniz. ekran kartı montajında yerine tam oturduysa eğer Bios güncellemesinikontrol edin. tüm driverlar güncel olsun. Ekran kartı yada anakart DVD si ile gelenler eski olabiliyor.

    Son olarak oyunlar orijinal mi? yoksa ilaçlı mı?
  • Öncelikle cevabınız için teşekkürler.Driverlar güncel.Ramlar anakart destek listesinde var.bizzat bakıpta aldım.işlemci montajını termal macunu uygun bir şekilde sürerek yaptım.ekran kartınıda doğru takmışımdır herhalde.ancak windows ve oyunlar ilaçlı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • linkuei L kullanıcısına yanıt
    Oyunlar malum sürümse sıkıntı bundan olabilir. Virüs yok demişsiniz ama oyunlar malum sürümse virüs olma olasılığı yüksek ve sizin antivirüs yazılımını o virüsleri tespit edememiş olabilir. Kullandığınız antivirüs yazılımı nedir?
  • Lisanslı kaspersky internet security.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.