Şimdi Ara

!!İlginç bir Virüs Lütfen Yardım Edin!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayarıma birkaç ay önce bir virüs bulaştı, bu virüs normalde sisteme bir etki yapmıyor fakat virüs bulaştığı andan sonra hangi dosyayı açarsam ona bulaşıyor. ve bulaştığı dosyalarda sorunlar yaratıyor mesela fotoğraflarıma bulaştı normaldeküçük resimler seçildiği zaman dosyaya girmeden önce dosya üzerinde resimler görünür ya görünmemeye başlıyor ve bulaşan dosyayı listede en alt sıraya atmaya başlıyor. müzik dosyalarında da aynı etkiyi yapıyor winamp'a dosyayı sürüklediğimde (örn: shakira dosyasını atıyorum içerisinde bir sürü şarkı var) shakira dosyasını müzik olarak görüp onu atıyor içerisindeki şarkıları atmıyor, müzik dinleyebilmek için shakira klasörüne girip şarkıları seçip atmam gerekiyor. bulaşmış dosyalarda isim değişikliği yapıldığında dosyanın içi boş görünüyor sonra eski adını koymaya çalışınca da bu isimde dosya zaten var bu ismi koyamazsın diyor.. bilgisayara takılan flash belleklere de virüs bulaşıyor ve takılan diğer bilgisayarlarada geçiyor.. birçok Antivirüs programı kullandım temizlemek için fakat mesela fotoğraf dosyaları tek dosya olduğu için heralde ayıklayamıyor virüsü ya o dosyayı tamamen karantinaya alıyor yada siliyor dosyayı olduğu gibi virüsle dosyayı ayıramıyor.. gerçekten çok zor durumdayım 46gb fotoğrafım virüslendi ayıramıyorum 100gb civarı müzik dosyam yanlışlıkla silindi.. bu arada şimdi bilgisayarımdaki tüm fotoğraf vs belgeleri dvd ye çekip format atmayı düşündüm fakat sonra bu dvd deki fotoğrafları kullanmak için bilgisayarıma taktığımda ve bi dosyaya girdiğim anda veya oradan bi fotoğrafı kopyalayıp kullandığımda virüs yine bulaşır diye düşünüyorum.. onun için dosyalarımı kurtarmamın ve bu virüsten kurtulmanın bir yolu yok mu? lütfen yardım edin!!!



    _____________________________




  • Güncell!!
    _____________________________
  • aynı virüs 4-5 gün önce benim bilgisayarda da vardı artaştırdım klasör virürü olarak geçiyor nerdeyse bütün antivirüsleri çalıştrdım temizlenmedi c ye format attım d sürücündeler kaldı dosyalar 105kb gözüküyor.
    benden sana tavsiye git hemen bi harici hdd bul veya dosyalarını dvd ye çek sonra format atarken bütün diskleri birleştr sonra tekrar ayır çünkü c ye format atsan bile dierlerinde duruyor
    ikinci olarak dosyalarını atarken direk dosyayı değil dosyanın içine girip içindekileri at diğer türlü içindekiler atılmıyor
    _____________________________
    kicker L7*2 kicker 2500,1 mono anfi hertz esk 165 jbl 75.4
    canon sx20 digital foto mak
    2007 ford focus tdi ghia
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.