Şimdi Ara

İLGİNÇ BİR RESET DURUMU ...ÇÖZEN OLMADI ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ARKADAŞLAR GERÇEKTEN SON DERECE İÇİNDEN ÇIKAMADIGIM BİR SORUNLA KARŞI KARŞIYAYIM...

ÖNCELİKLE MAKINAMIN ÖZELLİKLERİNİ BELİRTEYİM .

ANAKART BİOSLARI GÜNCELLENMİŞ / ÇİPSETLERİ GÜNCELLENMİŞ/ BAD SEKTÖR OLMADIGINA EMİN OLDUGUM HDD YE YENİ KURULMUŞ XP PRO/ NETWORK ADSL KABLOLARINDA SORUNN YOK/ DONANIM DRİVERLERİ EN GÜNCEL ŞEKİLDEDİR

THERMALTAKE SHARK TOWER KASA
    THERMALTAKE 480 W PSU
    AMD 939 3500/2200MHZ.CPU
    512X4 KİNSGTON CL.3.0 RAM
    SEGATE 200 SATA1+SEGATE 160 SATA2 HDD
    ASUS A8N5X ANAKART
    ATİ X1900XTX VGA
    ZALMAN SAF BAKIR CPU SOGUTUCU
    DVD/WR+CD/ROM
    SONY 19'1 LCD

OYUN TABANLI KULLANDIGIM BU MAKINEMDE BUGUNE KADAR OYNADIGIM OYUNLARIMDA HİÇ BİR SORUN YAŞAMZKEN SON BİR HAFTADADIR BELİRLİ BİR OYUNA GİRDİİGİMDE MAKINAM RESET ATMAYA BAŞLADI ...
    HİÇ BİR OYUNDA YAPMADIGI BU SORUNU NEDEN ÖZELLİKLE BU OYUNDA YAPTIGINI ANLAMIŞ DEİLİM .BUGUNE KADAR BU OYUNDA PROBLEM YAŞAMIYORDUM ..ONLİNE OYNADIGIM OYUNUMUN AGIR BİR GRAFİKLİ OLMADIGINIDA BELİRTEYİMwww.warrock.net HİÇBİR ONLİNE VE OFLİNE OYUNLARDA SORUN YOKKEN NEDEN BAZI OYUNLARDA SIKINTI OLABILIR ...ANAKART VE VGA KARTLARININ ÇİPSET UYUMSUZLUGU ÖNEMLİMİDİR? EN AGIR GRAFİK TABANLI OYUNLARDA BİLE ONLİNE OLSADA OYUNLAR BİR SORUN YOKKEN NEDEN BAZI OTYUNLARDA SORUN ÇIKIYOR...MAKINAMDA HERTURLU GUNCELLEMELERIDE YAPTIGIM HALDE BİRŞEYLERIN RESET ATMASINI NEYE BAGLAYABILIRIM ...ANAKARTLARIN EKRANKARTLARINA OLAN UYUMU BU KADAR ONEMLİMİ ? BU SOORUNU NASIL ÇÖZEBİLİRİM ....ATİ X1900XTX 'E Asus A8R-MVP (http://www.tomshardware.com.tr/motherboard/20060117/asus_dfi_msi_give_mobos_the_crossfire_treatment-02.html) BUNU KULLANMAM SORUNUMU ÇÖZERMİ ACABA ?

ÜSTADLARDAN ACİL YARDIM BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKURLER ... SAGLICAKLA KALIN

• BU ARADA OYUNUN SUNUMUNU YAPAN SERVERLARDADA SORUN OLMADIGINI BELİRTEYİM AYNI NETWORKA BAGLI KONUMDA IKINCI BIR BAŞKA MAKINABAGLADIGIMDA KESINTISIZ OYNAYABILIYORUM

EKRAN KARTIMI BAŞKA BIR MAK. DENEDIM SORUN YOK

MAKINAMA BAŞKA BİR EKRAN KARTI TAKTIM ATİ X300 PCİ EXP. GENE KİTLENDI WE RESET ATTI...?

ADSL SPEED TESTLER NORMAL BU ARADA

CPU VE VGA SİCAKLIKLARI SON DERECE NORMAL

ATİ TOOL FAN KONTROLU WAR
  • dostum ram lerle alakalı olabilir , ram ler ısınıyor mu ? yada uzun süredir temizlemediysen toz tutmuş olabilir anakartın üzeri, nemle birleşen toz iletken olabilir
  • Ekran kartını denediğin diğer makinadaki Anakartla senin makinandaki anakart aynımı?
  • degil diger anakart crosfire destekli ati çipsetli asus marka
  • ısınma sorunu olabilir. bence sistem araçları yükleyip donanımın sıcaklıklarını takip et.
  • arkadaşım geçen gün aynı senin gibi bir makinayla 2-3 gün uğraştım... uğraştığım şey de Battlefield 2142 oyununun sürekli reset atması...

bütün donanımları değiştirmeme rağmen bir sonuç alamadım. ama şöyle bir oturup rahat kafayla uğraşınca yarım saatte sorunu buldum...

oyunun ses kartı ile bir sorunu varmış. ses te VOIP diye bir seçenek vardı. onu disable yapınca bütün sorun ortadan kalktı...

makinayı sırf bunun yüzünden komple değiştirecektik..

makina da çok iyidi.. 2 gb ram 1600pro filan ...

demek istediğim şu oyunun özelliklerinden her ihtimali ddeneyerek başlıyabilirsin.. grafiği biraz kıs yada tam full aç.. ne bilim ses kartını aygıt yöneticisinden devre dışı bırak .. vs...

galiba oyunda bir çakışma yaşanıyor...

ayrıca FIFA07 de multi de sürekli kopuyordu.. onu da 1-2 haftada ancak çözebilmiştim.. bir makina FX5200 ekran kartı kullanıyordu diğeri ise 9600xt... ikisinin de görüntü ayarlarını HIGH yapınca hiç bir sorun kalmamıştı. FX5200 iyi bir kart olmadığından otomatik görüntüyü MEDIUM'a getiriyordu ve biz öylece oynuyorduk. ama sürekli kopuyordu oyun ortasında... şimdi ikisini de HIGH yapınca hiç bir sorunumuz kalmadı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acil bi sorunum var yardım.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyunu minumum özelliklerde açmayı dene önce. Ama bana daha çok yazılımsal sorun var gibi geliyor. Güvenli modda oyunu çalıştırınca aynı sorunla karşılıyor musun?
  • Ben daha çok ses kodeklerinden şüphelenmeye başladım ses kodekleri yuklemekle başlayacagım işe önce onu deneyecegim ve oyunun grafik ayarlarını tüm olasılıklarını optimize ederekte deneyecegim ama umutsuz omaya başladım sonuç alabilecegimide sanmıyorum .güvenli modu hemen deniyorum P.tesi anakartı deişecegim en çok onu merak ediyorum bu kezde düzelmesse hayal kırıklıgı yaşarım artık bugunumu tamamen yazılımsal araştırmaya ayıracagım..umarım düzelir. bu arada gösterdiginiz ilgiden dolayı çok teşekkur ederim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cicixx -- 24 Aralık 2006; 12:27:12 >
  • Asus A8R-MVP( ati çipsetli ) anakartı az önce montaj x1900xtx ile uyum içinde görünüyorlar ve sistemi kurdum 2 saatlik testen geçti oyunumda şimdilik sorun yok ama süprizlerede açıgım..Bu aradada Ati radeon ve Nvidia firmalarının son kullanıcıyı nasıl alt üst ettiklrinide görmüş olduk ... donanımların birbirine olan uyumlarını elbette biliyoruz ama birde oyunların donanımlara olan yazılımsal uyumsuzluklarını da burada görmüş oldum .... hepinize teşekkur ederim kolay gelsin
  • evet bence de tamamen yazılımsal sorunu vardı eski anakartın.. eğer ben baksaydım büyük ihtimalle sorunu bulurdum
  • binbaşım albayım generalım sen genede el at şu anakarta walla ne iyi olur yaa ... ayırdım bir kenera yosunlaşmadan bişeyler yapalım ne dersin ?
  • aha gene aynı şeyi yaptı lanet makına ... ya kafayı yicem sonunda yokmu bu işim piri arkadaşlar ? kirgiz bi el at şuna allahaşkına yaa......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cicixx -- 25 Aralık 2006; 15:15:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.