Şimdi Ara

ilex rat sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar cydia dan ilexrat indirdim daha sonra açıp işlemlere başladım cihazı kapatıp açtı tweakleri silmişti daha sonra cydiaya gireyim dedim ama sürekli atıyor diğer uygulamalara girerken bile atıyor jb gitsin istemiyorum bunu nasıl düzeltebilirim bu arada safe mode girmeyi denedim gene olmadı

• Hocam aynı sorunu yaşayanlardan biriydim telefonu restore den başka çare yok geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane2bin6

Hocam aynı sorunu yaşayanlardan biriydim telefonu restore den başka çare yok geçmiş olsun

Son çare bende restore edeceğim baya araştırdım ama bi çözüm bulamadım jb dende olduk şimdi çıkmasını bekleyeceğiz
  • semi restore arattır googleda ve indir onunla dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilko

semi restore arattır googleda ve indir onunla dene

Semi restoreyi indirdim ama tıklıyorum tepki yok yönetici olarak açmayıda denedim pc win 8.1 uyumlumu değil acaba
  • reddit'te görmüştüm, bakayım bi sizin için editlerim mesajı.

Edit :

quote:

Step 1: Mess up your iPhone with iLex Rat

Step 2: Your wifi wont work and pretty much cydia closes.

Step 3: Reboot your fcuked up iPhone.

Step 4: Rejailbreak with Taig on the latest version thats out,let it work its process.

Step 5: After rebooting now Restore with SEMI-RESTORE !!!

Step 6: Now your greyed out WiFi should start working and now you can launch cydia.

Step 7: just to be sure, i installed iCleaner and cleaned out everything,but this is upto you.

Cheers.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronotide -- 15 Mayıs 2015; 15:08:45 >
  • Olan olmuş ama anlatayım yinede.iLex RAT indirince onu MobileTerminal'den yapmanız gerekiyor.İnsanelyi reposunda var kullanıyorum sorun yaşamadım.İndirdikten sonra Terminale girip "rat" yazın. (Tırnak ışaretsiz ) Birkaç tane sıfırlama seçeneği çıkacak.Kalvyeden 12 yazın sonra size soracak emin misiniz diye (y/n). Y'ye basın. (Yedeklerinizi alın önceden.) Ardından telefon sıfırlanacak sürüm yükselmeden ve jailbreak silinmeden, sadece tweakler gidecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediSesi -- 16 Mayıs 2015; 15:27:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Odin'de Setup Connection Problemi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuzenmal

Olan olmuş ama anlatayım yinede.iLex RAT indirince onu MobileTerminal'den yapmanız gerekiyor.İnsanelyi reposunda var kullanıyorum sorun yaşamadım.İndirdikten sonra Terminale girip "rat" yazın. (Tırnak ışaretsiz ) Birkaç tane sıfırlama seçeneği çıkacak.Kalvyeden 12 yazın sonra size soracak emin misiniz diye (y/n). Y'ye basın. (Yedeklerinizi alın önceden.) Ardından telefon sıfırlanacak sürüm yükselmeden ve jailbreak silinmeden, sadece tweakler gidecek.

Zaten ilk başta direk ilex rattan denedim tam temizlemeyince mobileterminali indirdim resping yaptı ondan sonra ne olduysa tüm uygulamalardan atmaya başladı safe mode alıp sileyim dedim ama olmadı bende işim acele olduğundan restore etmek zorunda kaldım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.