Bildirim
İletişim sorunlu ersun hoca (!)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
-
Ersun hocanın iletişimi futbolcularla iyiydi. Sadece abi tayfasıyla anlaşamadı sanırım. zamanında diğer adamları ve hocaları satan futbolcular Ersun Yanal a da aynısını yaptılar. Ayıp. Aldığınız para, gördüğünüz saygı haram. -
Gunahlarini almak istemem falan emre falan cekiyo basi belli ayda bunlara minnet borcu var futbolculari secti umarim hepsi gider
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskiden hapise duserken akrabam dusmus gibi uzulen ben simdi dusse gram uzulmem cidden aynin yakinda seveni kalmicak
O resimlerden anlaşılmaz hocam. Birisi de buraya Yanal'ın Emenike'ye azarını koyar. Ama mesele o değil Yıldırım Yanal'ın otoritesini darma dağın ederse kimse hocayı saymaz tabi ki bu daha mühim.
Ahaha ne güldüm ya yasin kardeşime. Heyt koçum benim özlü söz üretme çabaları ha, aynen devam güzel.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X