Şimdi Ara

İletişim sorunlu ersun hoca (!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi gunler beyler Aziz bey(artık benim için baskan degil her ne kadar resmi olarak baskan olsa bile)... bir kac fotografla kanitlicam :)

İletişim sorunlu ersun hoca (!) İletişim sorunlu ersun hoca (!) İletişim sorunlu ersun hoca (!)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Devami gelicek
     İletişim sorunlu ersun hoca (!) İletişim sorunlu ersun hoca (!) İletişim sorunlu ersun hoca (!)

• Iletisim sorunu falan yalan tek sebep azizin egosu

• Ersun hocanın iletişimi futbolcularla iyiydi. Sadece abi tayfasıyla anlaşamadı sanırım. zamanında diğer adamları ve hocaları satan futbolcular Ersun Yanal a da aynısını yaptılar. Ayıp. Aldığınız para, gördüğünüz saygı haram.
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Gunahlarini almak istemem falan emre falan cekiyo basi belli ayda bunlara minnet borcu var futbolculari secti umarim hepsi gider

• !sTaNbLuE ! kullanıcısına yanıt
    Eskiden hapise duserken akrabam dusmus gibi uzulen ben simdi dusse gram uzulmem cidden aynin yakinda seveni kalmicak

• O resimlerden anlaşılmaz hocam. Birisi de buraya Yanal'ın Emenike'ye azarını koyar. Ama mesele o değil Yıldırım Yanal'ın otoritesini darma dağın ederse kimse hocayı saymaz tabi ki bu daha mühim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ahaha ne güldüm ya yasin kardeşime. Heyt koçum benim özlü söz üretme çabaları ha, aynen devam güzel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.