Şimdi Ara

Ileriye dönuk pc toplama tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar. Sistemlerden anlamiyorum fakat şöyle bir planim var Anakart Kasa ve Psu sağlam olsun, ileride diğer donanimlari yükseltmem icin. Geri kalanlar için f/p olsun simdilik. 5000 lira tutsa kasa, 600 civari da bi monitör patlatirim. Hazir sistemler baktim ama en kötu anakartlari koymuşlar sanki ?



  • https://www.incehesap.com/donanim-arsivi-epic-r5-3600-16gb-rx5700-gaming-bilgisayar-fiyati-43889/

    özelleştirme bölümünden daha güçlü anakartlara yönelebilir yada sistemin eksik noktalarını tespit edip daha etkili birimler ile bezenmiş bir sistem oluşturabilirsiniz.
  • Beyler,

    Hanımdan kesin izin aldım pc toplamama izin verdi. Fakat ben şu şurdan olsun bu burdan olsun anlamıyorum. Monitör dahil verebileceğim bütçe 5500 TL olarak belirledim.

    Tek bir siteden (hangi siteye güvenebilirim siz daha iyi bilirsiniz). ileriye dönük olarak işte anakart slot sayısı fazla olsun sonradan ram falan ekleyebileyim ve de atıyorum ssd sonradan eklenebilir onun için slotu vs.. olan bir şey arıyorum.

    Anlayabildiğim kadarıyla mesela MSI Mortar gibi bir anakart, yanına herhalde en önemlisi kaliteli kasa ve ileride güç sorunu yaşamamak adına bir güç kaynağı. Bunları bir siteden tavsiye eder misiniz ? Montaj vs.. hepsini de yapacak.

    Diğer parçalar için neler alınabilir. Öyle ultra hd imiş, fps si illa şu olacak vs.. veya o monitöre gerek yok şu olsun kafam pek basmıyor. (r5 1600 işlemci vs.. farketmez güncel oyunları orta seviye bile kaldırsa yeter).

    Sanırım ileriye dönük sistemlerde kasanın soğutmasının da güzel olması lazım. Anakart - Kasa - Güç kaynağı bunlardan kısmadan, güncelleyebileceğim parçalarla da 8-10 sene rahat götürebilecek pc önerebilir misiniz ? Bilgisayar adına tek bildiğim format atmak o seviyedeyim bios güncelleme vs.. bişi anlamam ama öğrenilmesi gerekiyorsa ileride upgrade için öğrenebilirim :)

    Teşekkürler şimdiden.




  • dj_shark D kullanıcısına yanıt
    Bende evlilikten uzak duruyordum bundan sanırım.
  • dj_shark D kullanıcısına yanıt
    Ram'i 2x8GB yapin, guc kaynagini High Power 80+ GOLD 600w ile degistirin, monitor olarak ise AOC C24g2u almanizi oneririm.

    https://www.teknobiyotik.com/amd-ryzen-5-2600x-3-6ghz-gtx1660ti-6gb-8gb-ram-480gb-ssd-oyun-bilgisayari.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.