Arkadaşlar araç için anlaştık yarın satışını alacağım. Yetkili serviste her 15binde bakımları tam yapılmış, sadece farı değişmiş bir araç. İçime sindi ancak debriyaj çok sert ve yukarıda kavrıyor buna alışabileceğimi düşünüyorum.
İlgilenen arkadaşlara teşekkürler...
hayırlı olsun önceki kasa c4 lerde dahil debriyajı çok sert. ancak bu debriyajın neredeyse bitiği bile kaçırma yapmıyor. zamanla alışırsınız.
150.000 civarında baskı balata değiştirdim. Balata bittiğinden değil, bilya dağılmıştı. Debriyaj sertmiymiş bizim arabaların. 10 yıldır başka araç sürmedim. Belki serttir yeni araçlara göre.
Araci bugun teslim aldim arkadaslar donanimlar tabii cezbedici. Debriyaja da alistim biraz. Ilk etapta gordugum eksi durum cam kapandiktan sonra cikardigi ses. Tak diye kapaniyor keske oraya bi yumusatici malzeme koysalarmis. Kapi kapanmasindaki tokluk da focus gibi degil. Bunun disinda begendim. Fiyat da cok iyi oldu gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Hayırlı olsun, kazasız belasız. Bende c4 kullanıcısıyım, kesinlikle pişman olmazsınız.
İyi dilekleriniz için teşekkürler. İlandaki araç olmadı zaten pahalıydı biraz. 45.5bin tl oldu aldığım araç. İnşallah memnuniyetle kullanırım ilk izlenimlerim olumlu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme