Şimdi Ara

İlan Sitesi Açmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bir ilan sitesi açmak istiyorum yurt dışından getiridğim ürünleri siteden satmak istiyorum online ödemeli olmayacak çünkü az araştırdım çok prosedür var koyduğum ürünleri havale yoluyla satmak isyorm bunu yasal prosedürleri varmıdır neler gereklidir yada kullanıcı gibi ilanı eklesem neler gereklidir şimdiden yardımlarınız için teşekkür eeederim arkadaşlar :)

• Özel mesaj yolluyorum..
  • bu soyledigin sahibinden .com gittigidiyor.com sanalpazar.com yapıyorlar.alıcı kredi kartıyla alabiliyor taksitle dahi alabiliyor
    oralarda dukkan acabilirsin

yok ben oraları zaten biliyorum diyorsan...

minimum özelliklerde 500e bir site yazalım ptt de kişisel hesap aç posta ceki hesabı ,ptt kargoyla urunu yolla...bu da bir alternatif.

bilgi@fulltasarim.com
  • sahibinden tarzi sitelerde dukkan acmak istemiyorum ayni ilan oradada olacak odeme yapilacagi zaman kredi kartiyla oraya aktarilacak yalniz benim sormak istedgn sitemde odeme modulu olmuycak sadece urunlerin ilanlari yani kullanicilar ilan ekleyecek urun disinda atiyorum is ilanlarida olabilir bunun icin yasal bir prosedur var mi birde sunu sorayim ben kendi yurt disindan getirdgm urunleri anasayfada yayinlayip sitenin belli bir yerine yazdgm hesap numaralarina eft havale isteyecegm
  • eger sitene hesap adı ve hesap nosu yazarsan sıkıntı yasabilirsin ..sirketin olmalı...
    sitende odemeyle ilgili bir nokta olsun direk mailine gelsin.ne biliyim odeme noktası yazılır.oraya tıklayan kullanıcı için size en uygun odeme seklini sunabilmemiz icin kontak kurunuz diyebilir...veya hazır bir form olusturulur..siz kontak kurarsınız..kısacası dediginiz durum biraz yaş..

ilan girebilirler sıkıntı olmaz...sirkete gerek yok.(orta vade de kazanırsanız en azından şahıs şirketi kurun derim,şirket bazen ayak bağıdır bazen de daha buyuk işler yapabilmek adına şarttır)

baska sorunuz varsa bilgi@fulltasarim.com mailim...buraya pek bakamıyorum mailime her dakika bakabiliyorum

saygılar
  • Ben yardımcı olabilirim. İzmirde özel bir firmada yazılım uzmanı olarak çalışmaktayım.

İrtibata geçmek isterseniz gokhan_ertastr@hotmail.com
  • herkes her siteyi vergi mükellefiyeti olmadan kurabilir,işletebilir.asıl sorun sitesi-siteleri hakkında incelemeye gidilirse ortaya çıkar.geriye dönük ceza çdemek durumunda kalır ki bu cezalar hakkında googleda arama yaparsanız nasıl bir yük olabilecegini gorebilirsiniz.bu yükü yüklenmek yerine firma kurmak çok daha mantıklıdır.

e-ticaret için vergi mükellefiyeti :

elbetteki bir urun bir hizmet pazarlarken fatura kesmek gerekir.e-ticarette ekstra olarak sanal pos gerekir.sanal pos -satıslarınızı gerceklestirebilmeniz acısından cok cok muhimdir.sanal pos alabilmek icin sahis firmanız veya sirketiniz olması yetmez.firmanızın banka tarafından pos cihazı alabilir katagorisinde degerlendirilmesi gerekir.

sahıs firmanızın varlıgı:

e-ticarette: firmanızın kuruluşu sırasında vergi dairesine faaliyet listesi verilir.firmanız meslek odasına kayıtlı sanırım? sahıs firması olmasına karsı ito ya da kayıtlı olabilir. itoya da faaliyet listesi verilir.e-ticarette firmanızın faaliyet listesi dısında faaliyetlerde bulunacaksanız muhasebeciniz ilgili merciilere bunları bildirmelidir.bu işlemler ucretsizdir.1 er dilekçe ile hallolur.

ilan sitesi:

ilan sitesinde sahıslardan ve firmalardan hiçbir ucret alınmayacaksa vergi mukellefiyeti sart degildir.

bizler ilan sitesi ve e-ticaret siteniz için teklif verebiliriz.

msn: bilgi@fulltasarim.com

www.fulltasarim.com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ilan siteleri
    12 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilana para alırsan.irsaliyeli fatura kesiceksin muhtemelen.ama dediğim üzere: ornegin elektrikli esya alıp satıyorsun veya imal ediyorsun sahis firmandan..gidip ilan faturası kesersen sıkıntı olur.muhasebecin firmanın iştigal konusunu gerekli merciilere bildirerek dicek ki..bu mukellefiniz artık ilanda pazarlıyor.ve sitesinde bunun hizmetini veriyor ...bu dilekçe paralı vb dgl.bu işi en saglam yapacak kişi muhasebecin.ama diyelim ona guvenmedin o zaman firman itoya baglıysa itoya mail at bilgi iste.meslek odasına baglı ise oraya mail at yada tel aç bilgi iste.yalnız dikkat et buralar birikmiş borc harc varsa seni görünce isterler:D malum bazen işlere kapılıyor insan unutuyor bazı ıvır zıvır ödemelerini.

saygılar,
  • ilan sitesi açmak öyle kolay değil. aslında bu işi ticaret için yapacaksanız çok profesyonel olmanız lazım. Piyasa da irili ufaklı ilan siteleri var. Çoğu taklit veya çok amatör. ilanlarabak.com sitesini yeni keşfettim. Bu gibi siteler iş yapar çünkü farklılar. Ortaya koydukları farklı özellikler var, kolay ve hızlı, tabi bu yetmez eminim ilanlarabak.com arkasında ciddi bir güç var, en azından profesyonel bir yazılım grubu var çünkü Mobil uygulaması da yapmışlar. Eğer Mobil yapmazsanız olmaz. ilan sitesi yapacaksanız bidaha ve bidaha düşünün derim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.