Şimdi Ara

İLAN KAPANABİLİR...SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardware169 -- 22 Ekim 2011; 13:03:51 >

• Ayrıca bu ilan bütün tekliflere açıktır... bütün pazarlıklara açıktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardware169 -- 22 Ekim 2011; 4:59:33 >
  • Öncelikle hayırlı teskereler şimdiden ;) Fiyat iyi duruyor... Hayırlı satışlar...
  • ps3 takas dusunurmusun?
  • kardeşim başka zaman olsa kesin takas düşünürdüm fakat askere giderceğim için düşünmüyorum. tşk. ederim
  • PM attım
  • Arkadaşla anlaştık teklifimi kabul etti gelip almamı söyledi bende kabul ettim en son çıkmadan no istedim başkasıyla anlaştığını söyledi.

Gerekçe olarak benden önce mesaj atmış kim önce mesaj attıysa onla görüşüp diğerlerini beklemeye alınırsın herkesle aynı anda görüşüp anlaşılmaz.

Bu sebepten ötürü kendisini kınıyor ve tavsiye etmediklerim listesine ekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MsTmS -- 22 Ekim 2011; 12:57:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satıldı silinebilir.
    geçen yıl açıldı
    Satıldı-Silinebilir...
    9 yıl önce açıldı
    [SATILDI] silinebilir
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş benlede anlaşır gibi konuştu tamam gelip alıcam diyince forumdan bir arkadaş alabilir öncelik onda dedi size haber verecem dedi ama çıt yok. Şimdide satıldı yazmış.
  • Arkadaslar Sabah ilk mesaji Ben attim arkadasa ,Ben Biraz beklettim ,o yuzden arkadas arada kaldi ..Biraz benden kaynakli kusura bakmayin..URun tarafimdan alinmistir..
  • Senle hiç bir ilgisi yok kim önce mesaj attıysa öncelik onundur tartıştığımız konu aynı anda bir den fazla kişiyle anlaşmasıdır bide bunu gayet normal bir şeymiş gibi söylemesi.

quote:

herkesle anlşılır ve sıraya sokulur daha sonra işlem yapılır 2006 dan beri bu forumdayım hep aynı şey çünkü cevap vermeyin bi anda herkes gidiyor

Yorum yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.