Şimdi Ara

ilaçlı unity ile oyun yapmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar,malumunuz lise öğrencisiyim ve aklımda bir proje var.yavaş yavaş yapmak istiyorum bu projeyi ama bir sorun var.bildiğiniz gibi unity'nin lisansı $1.500 ve benim öğrenci halimle bu parayı verebilecek kapasitem yok.

merak ettiğim şey şu,oyunu tamamen ilaçlı unity'de yapsam,ardından projeyi kaydetsem ve 30 günlük deneme süresi içeren unity'nin sitesinden indirebildiğimiz bedava sürümü indirip projeyi ona atsam ve ufak bir şey değiştirsem yahut değiştirmesem ve oyunu kaydetsem,satışa sunsam,herhangi davalık bir durum söz konusu olur mu?çünkü bu oyunu satmak istiyorum aynı zamanda...

30 günlük deneme süresinde oyunu kesinlikle baştan başlayıp bitiremem,o yüzden ilaçlı versiyonunu kullanmak istiyorum.ne yapmalıyım hiçbir sorun olmaması için tam sürümünü almak dışında? yardımlarınızı bekliyorum

• Unity'nin free sürümünde gün sınırlaması yok diye biliyorum.Fakat uygulamanız belli bir indirme sayısını geçince satın almanızı istiyor galiba.
  • İlaçlı namı diğer Cracklı unity3d ile free unity3d arasında fazla bir fark yok
    Çalışırken ilerde anlarsınız.
    Ayrıca o 30 günlük pro sürümden Export etseniz bile unity3d para alıyor diye biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • peh,sıkıntı o zaman...amacım satmaktı zaten ^^ hiç uğraşmayayım o halde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vasvasi

İlaçlı namı diğer Cracklı unity3d ile free unity3d arasında fazla bir fark yok
    Ayrıca o 30 günlük pro sürümden Export etseniz bile unity3d para alıyor diye biliyorum

Pro olmayan sürüm için bir sıkıntı var mı? Yani çıkarmayı engelleyen durum var mı satışa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLck'

quote:

Orijinalden alıntı: Vasvasi

İlaçlı namı diğer Cracklı unity3d ile free unity3d arasında fazla bir fark yok

Pro olmayan sürüm için bir sıkıntı var mı? Yani çıkarmayı engelleyen durum var mı satışa?

Hayır
    Sadece geliriniz +100k$ olunca pro versiyonunu satın almak zorundasınız o kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e zaten $1.5k değil mi pro versiyonu?

eğer $100k kazanırsam rahat rahat veririm yahu o miktarı.eğer öyleyse bedava sürümüyle deneyebilirim hala
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

e zaten $1.5k değil mi pro versiyonu?

eğer $100k kazanırsam rahat rahat veririm yahu o miktarı.eğer öyleyse bedava sürümüyle deneyebilirim hala

Aynen öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.