Şimdi Ara

İl İl Tanitalim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
11
Favori
2.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam arsuz iskenderundan güzel eğlence mekanı mı olur.Gece hayat akıyor oralarda havası deniz havası mis gibi.18 senedir antakyadayım dışarı çıkıp sıkıldığımı hatırlamıyorum.En kötü sümerlerde eski antakyada saray caddesinde kafeye gider müziğimi dinlerim.En güzeli sevgilinle çık dışarı kimse dönüp bakmaz modern barlarına git istediğin kadar eğlen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocm iskenderun cok guzelde bu bahsettign bizm antakyami hocam insanlara yiyecekmis gibi bakiyrlar nasil kimse donup bakmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar sizlere bi sorum olacak aslinda akdeniz üniversitesi tip yazmak istiyordum fakat kontenjani bu sene 272 ek olarak alanya tibbi aliyorlar +60. Bir de gecen sene üniversitede hazırlık olduğundan dolayı bu sene hazırlığı bitirip 1.sinifa gecmis bir topluluk daha var. E bir de bu sene 1.sinifta kalanlar var. Boyle boyle sayinca bitecek gibi degil. Antalya ya da gazi yazmak istiyordum açıkçası ama ankara hakkında yazılan yorumlar da beni korkuttu. Ne düşünüyorsunuz, ne önerirsiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AhmetFaruk2 A kullanıcısına yanıt
    Emekte armutluda tabiki durum değişiyor.Ama genel olarak bu konuda hiçbir sıkıntı çekmedim.Bazen sosyal deneyler yapıyoruz videolar çekiyoruz biraz mal gibi bakıyorlar bizede türk insanına vermek lazım bunu.

• hocam reyhanli taraflarinada bekleriz sizi :D saat 8 den sonra disari kizlar kesinlikle cikmaz mini giyinme diye bir sey yok heleki sevgilini alip gezecen ikinci gunu babasi arkadaslarini toplayip gelip kaziga oturtruruyrlar

Biliyorum oraları aslen kırıkhanlıyım bende Oralarda durum değişiyor tabiki erkek halimle akşam sekizden sonra dışarı çıkmam oralarda

• ahhh ahhh hocm neler cektigimizi anla yani uniye gidecem diye o kdr seviniyrmki suradan kurtulacam diye gene hocam insan bakimndan kirikhan daha iyi ama oraninda belediye sarayindan baska gezilecek yeri yok amma ne guzel gezileck yer

Bizim insanımız kavgacıdır serttir tutucudur.İstediğin hayat onlara ters gelir.En iyisini yapıyoruz hocam gidip kurtuluyoruz.Kırıkhan reyhanlıdan her yer daha iyidir.Cebinde bıçakla gezen mi desem hayatı motordan başka bişey olmayan gençler mi desem.İnsan kırıkhanlıyım derken bir durum düşünüyor.Ama antakya iskenderunun hakkını yememek lazım gerçekten çok iyi yerler.

• aynn ya hocm

• Gaziantep ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esgrkn

Trabzon'dayım.
    Şehirde neredeyse hiç otobüs kullanılmıyor. Dolmuşlar her yerde dakika başı var fakat ciddi derecede pahalı. Ayrıca Üniversite öğrencisiyseniz şoför amcalarca öğrenci değilsiniz asla öğrenci parası almazlar.
    Bunun dışında kampüs havalimanı karşısında, görünüş olarak gayet iyi (temel bilimler okumayacaksanız tabii).
    Yürüme mesafesinde Avm var. Trabzon'un en büyük avmsidir ki üniversite hayatı ordadır. Kampüs çevresinde onlarca cafe bulunur.
    İnsanı tuhaftır. Bir şeye ihtiyacın olursa çekinmeden yardım istersin. İstediğinin 10 katını yaparlar karşılık beklemeden.
    Şehrin merkezine 10 dakika, terminale 5 dakika mesafede tek dolmuştur. Merkezde yine takılabileceğiniz çok sayıda yer vardır. Fakat öyle Trabzonda alem yapmayı düşünen arkadaşlar varsa gelmesin hiç :)
    Sinema, tiyatro vs bu yönden gelişmiştir.
    Bi konser dönemi var ki her hafta konserler oluyor bilet fiyatlarıysa uygundur. Sinema ve tiyatroda da öyle.
    Üniversite açısından söylenecek pek bir şey yok aslında.
    Karadeniz Teknik Üniversitesi, Trabzonluların tercih etmediği ama önerdiği üniversitedir arkadaşlar :)

Otobüs konusu hariç gerisine katılıyorum fakat ktü çok düşük seviyede insanların olduğu bir yere dönüşmeye başladı her tuvalet duvarı sümükle dolu amaçları olmayan insanlar var öğrenci profili olarak çoğu sigara içiyor dolmuşçuların topu rahatsız öğrenci diyosun normal alıyor ama kampüs gerçekten güzeldir.

• X Ray SF kullanıcısına yanıt
    Teknik Üniversite olmaktan çıktı, kalitesini düşürdü dediğiniz gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Göze Kaçan Sigara Dumanı

quote:

Orijinalden alıntı: SENOVİC

Konyadayım selçuk üniversitesi şehrin çok dışında tramvay ile ulaşım yaklaşık 40 dk. Büyükşehirlerden gelen ilk başta yadırgar. Sıkıcı bana göre. Mevlana üni de rixos otelin hemen yanında selçuk üni ye yakın bir üniversite ayrıca cemaatin ünisi. Karatay ünide çok garip bir yerde nezih bir yerde olduğu söylenemez. Kampüs ortamı kesinlikle yok. Anlıcağınız konyada okunmaz bana göre. Hayırlı olsun

ustad yerin dibine soktun yav konyayi. buyuk ihtimal konya gelecek. ankaradan gelen biri cok mu sikinti yasar ? pek gece hayatim yok okul ev hastane 3lusunde yasayacagim. ozel hastane var mi konyada calismak istiyorum bir yandan.

Valla hocam ankaradan gelmiştik bizde konyaya ilk geldiğimde çok sıkılmıştım. Özel hastaneler mevcut medicana medline dünya göz vs vs. Fakat çalışma imkanın olcağını çok sanmıyorum. Bunun dışında hangi üni olacak? Mevlana selçuklu meram?

• Eskişehir ile ilgili sorusu olan varsa yardımcı olmaya çalışırım

• quote:

Orijinalden alıntı: marjiiii

Ben cevap vereyim hataylıyım bende :)

Hatay tam bir medeniyetler şehiridir.Her türlü insan bir arada yaşar ve asla bir çatışma olmaz.İnsanları rahattır kimse kimseye karışmaz.Esnafı da çok iyidir.Üniversite antakyaya otobüsle 15-20dklık mesafededir.Antakyada 2 avm mevcut biri şehrin tam merkezinde diğeri ise hafif şehir dışında otobüsle 5-10dklık mesafede.Avmlerde her türlü yemek giyim mağazası var.Antakyanın merkezinde binbir çeşit kafe ve bar vardır hayatta sıkılmazsın.Gece hayatı burada bitmez gece 2de bile ortalık cıvıl cıvıldır.Ayrıyeten yemekleri türkiyenin en iyi yemekleridir tek kelimeyle mükemmel fiyatları da ucuzdur.Hatay bir öğrencinin en rahat yaşayabiliceği yerdir.Hayat burada pahalı değildir.

Üniversiteye gelicek olursak kampüsü gerçekten çok güzel ve sınıf geçmenin kolay olduğunu duydum eğitimi hakkında bir bilgim yok.Kampüs çevresinde lüks yurtlar ve çokça cafe mevcut.Gecenin geç saatlerine kadar gezip eğlenebilirsin.

Havasına gelirsek kışın kar olayı olmaz ve çok soğuk değildir.Çok rahat edersin.Yazın arada sıcak olur ama o da normaldir.Bana sorucak olursan türkiyede yaşanılabilicek en iyi şehirlerden biridir hatay derli topludur her şeye imkan var.Adım başı spor salonu mevcut hiçbir sıkıntı çekmezsin burada

hacim...nabersin...siralama ins istedigin gbidir

• APPY038 kullanıcısına yanıt
    Hocam egitim fakultesi hendekte hendege hic gitmedim bilmiyoum ama sehir merkezinden uzak kampuste degil o yuzden bi kac arkadasim ogretmenlik yazmadi hatta

• Bu hataysa ben heralde şırnağa filan gittim.

• kocaeli gebzede yaşıyorum 2 tane üniversite var yakında kocaeli ve gebze teknik ( eski adıyla gyte)

Gebze teknik : adından da anlaşıldığı üzere teknik üniversite eğitimi güzel diyorlar eskiten yüksek teknoloji enstitüsü olduğu için öğrenciden çok araştırma görevlisi var diyorlar gebzeye gelirsek büyük köy diyim insanları filan pek güzel bir yer değil eğitim ama istanbula yakın

Kocaeli üniversitesi : kampüsü büyük yemekler 1 yada 1.5 tl idi dağın başında çevresinde pek bir şey yok ama o da istanbula ve şehir merkezlerine pek uzak değil kampüs büyük olsun diyorsanız güzel yer eğitiminede iyi diyorlar

Not: anlattıklarım mekan hariç duyduğum şeyler bunlardan birini seçicekseniz sağlam araştırma yapın

• Tam olarak istediğim gibi değil ama mutluyum bu sıralamayla sizinki oldu inşallah :)

• -Kesha- kullanıcısına yanıt
    Hatayın her yeri böyle değil tabiki de.İskenderun arsuz ve hatay merkez tam olarak böyle.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.