Şimdi Ara

İktisat mı Yazılım Mühendisliği mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar 7-8 yıl önce bu forum sıralardan geçen bir doktor abiniz olarak herkese tercih döneminde başarılar dilerim umarım hepinizin gönlüne göre olur

Bu seferki sorum kendim içim değil... tercih döneminde olan kardeşim için. Üst düzey vakıf üniversitelerinde (koç,sabancı,bilkent) iktisat mı yoksa orta düzey üniversitelerde yazılım mühendisliği mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kendini insanlara liderlik yapabilecek bir potansiyeli olduğuna inanıyorsa iktisat. yok sadece arka planda olurum ortalığa görünmesem yeter diyorsa yazılım müh. istisnalar da çıkabiliyor tabi ki mühendislik okuyup da liderlik yapabilen.
  • Kardeşinize üst düzey bir okulda iktisat okuyup daima yazılımla ve teknoloji okur yazarlığıyla alakadar olması en iyi tavsiye olur sanırım. Fakat kendi kişisel becerileri yazılıma çok yatkınsa tercihi yazılım olsun.
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim.Lütfen biraz daha katılım rica ediyorum,sağlık dışı olduğu için bilmiyorum

• Iyi universitede yazilim muhendisligi

• Yazılım mühendisliği derdim ben

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mühendislik mi iktisat mı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam ben açıkçası matematik alanına çok yatkınım ea'da ben de hatrı sayılır bi şey yaptım akademisyenlerle ve öğrencilerle görüşmelerim doğrultusunda ekonomi yani iktisat seçip bilgisayar mühendisliğiyle çap/yandal yapmaya karar verdim. vakıf üniversitelerinde bu olanaklar daha esnek olduğundan tam burslu vakıf düşünüyorum açıkçası. kendimizi geliştirme imkanımızın daha rahat olduğuna inanıyorum düzgün vakıflarda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İktisat, işletme eskisi kadar iş kalmadı. Okul bitirenlerin çoğu ekstra olarak bilgisayar mühendisliği istiyor.

• İktisat ile işletme arasında fark var. İşletme'nin önü daha açık.
  • Yorumlar için teşekkür ederim ilginizi alakanızı bekliyorum

• Kesinlikle iktisat

• katılımlarınızı bekliyorum

• Koç gitsin Ekonomi+Bilgisayar çapı yapsın

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.