Şimdi Ara

İkonların Üzerindeki ! (ünlem işareti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
23.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.M.Office dosyaları ,jpg ve pdf uzantılı ikonların üzerinde kırmızı ünlem işareti var.Vista işletim sistemi ve mcafee virüs programını kullanıyorum daha önce bu sorunla karşılaşan arkadaşlar oldumu yardımlarınızı bekliyorum.

• Ünlem işaretlerinin sebebi Vista kaynaklı değil gibi. PC'nde yüklü herhangi bir uygulamanın koyduğu izler bunlar. Hangi uygulama olduğunu bulup hangi ayar değişikliğinden kaynaklandığını bulmak sana kalıyor. İşaretler çıkmadan önce PC'ye hangi proları yüklediğini veya sistemde ne değişiklikleri yaptığını hatırlamaya çalış. Ve hangi tip dosyaların üzerinde çıkıyor? O dosyalar ile ilgili patch, yama vs. yapıp yapmadığını düşün. Sistem geri yüklemeyi kontrol edip yakın tarihte kaydın varsa bacup da yapabilirsin. Kolay gelsin.
  • Yardımınız için teşekkür ederim.Fakat bir anda böyle bir durumla karşılaşdım herhangi patch vb gibi yüklemeler yapmamıstım.Bu tür bişeyle karşılaşan arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefretya -- 24 Nisan 2010; 2:38:48 >
  • Aynı problem bende de var ve sadece masaüstündeki simgelerde bu ünlem işaretleri var HDD nin diğer bölümlerinde yok.
    Benim bilgisayarda Mcaffee yüklü ve bundan şüpheleniyorum. Bilgisi olanlar arkadaşlardan çözüm önerisi bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nefretya

Merhaba arkadaşlar.M.Office dosyaları ,jpg ve pdf uzantılı ikonların üzerinde kırmızı ünlem işareti var.Vista işletim sistemi ve mcafee virüs programını kullanıyorum daha önce bu sorunla karşılaşan arkadaşlar oldumu yardımlarınızı bekliyorum.

Sorun program dosya v.b. kısayol ikonlardaki ünlem işaretiyle ilgiliyse Tuneup Utilities Sistem düzenleme programını deneyin. o programın ana menüsünde Tuneup Styler kısmı var.Oradan da icon repair bölümü olacak.Ona tıklayıp ikonların eski haline gelmesini sağlayabilirsin.Sadece ofis kısayollarındaki soruna çare olurmu bilmem.Denemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chingachgook -- 6 Mayıs 2010; 22:10:51 >

• öneriler için teşşekkürler.sorunu biçimlendirme yaparak çözdüm :)
  • Mcaffee yi kaldırınca ikonlardaki ünlem işareti problemim çözüldü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sarı ünlem işareti sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Sarı yuvarlak içinde ünlem
    geçen yıl açıldı
    @ işareti çıkmıyor...
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar aynı sorun bende de var. mcafee antivürs programını kaldıramam lisanslı para verdim ona. format ta atamam. nasıl düzeltebilirim??
  • bu mcafe ile alakalı bir sorun, bi sorun olmuyor öylece duruyor, bende 3 aydır öyleler ve alıştım artık, hatta gitzse o ünlemler gerçekten üzülürüm çünkü alıştım. :D
  • MCAfee'nin Online Backup olayı ile ilgili, backup yapılmayan şeyleri uyarmak için ünlem koyuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.