Şimdi Ara

İklim Değişikliği Yalan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oktan Keleş 18 Ekim 2007 yılında yazmıştı: Küresel Felaketçilerin Yalanı http://www.onaltiyildiz.com/artikel.php?artikel_id=16 diye.

Oktan Keleş'in tam 7 yıl evvel açıkladığı bilgiyi şimdi konunun uzmanları da söylüyor. Ne diyelim: Günaydın!

Dünyaca ünlü meteorolog: İklim değişikliği yalan

Dünyaca ünlü hava durumu kanalı 'Weather Channel'ın kurucusu TV meteorologu John Coleman, "küresel ısınma diye bir şey yok" açıklamasını yaptı.Dünyaca ünlü TV meteorologu John Coleman, akademisyenlerin yıllardır üzerinde durduğu 'iklim değişikliği'nin tamamen bir yalandan ibaret olduğunu öne sürdü.

Aynı zamanda yazar ve komplo teorisyeni olan Coleman, hükümetler arası İklim Değişikliği Paneli'nin (IPCC) bulgularını eleştirdiği açık mektubunda, uzmanların öne sürdüğü gibi dünyanın her geçen gün daha da ısındığı ve buna bağlı olarak iklim felaketleri yaşandığı tezini reddetti.

OKYANUSLAR YÜKSELMİYOR
    Coleman mektubunda, “Okyanuslar yükselmiyor. Kutup buzulları tam tersine büyüyor. Kutup ayılarının sayısı da artıyor. Sıcak hava dalgaları gerçekte azalıyor. Söylenenlerin aksine artık daha az ve daha zayıf fırtınalar çıkıyor" diye yazdı.

BİLİM İNSANLARI DAR GÖRÜŞLÜ
    Coleman IPCC'nin öne sürdüğü bulgular incelendiğinde günümüzde insan eliyle oluşan bir küresel ısınma yaşanmadığını iddia etti. Princeton Üniversitesi'nden iklim uzmanı William Happer da, Coleman'ın iddialarına destek verdi. Happer, "Dar görüşlü bilim insanları yüzünden atmosferde karbondioksit kadar kötü bir üne sahip başka bir kimyasal madde bulunmuyor. Karbondioksit seviyesindeki artışla bağlantılı olduğu söylenen sözde felaketlerin inanılmaz listesi, dünyanın bilim adı altında bunlara inanmasını sağladı" diye konuştu.

http://www.ensonhaber.com/dunyaca-unlu-meteorolog-iklim-degisikligi-yalan-2014-10-24.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raz3rs -- 25 Ekim 2014; 11:38:15 >

• Heee o yuzden yazlari kavruluyoruz kislari sicak geciyor kuraklik var. Kuresel isinma bir yalan olabilir ama iklimlerin manipule edildigi ve belli basli yerletin isindigi birgercek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta bu açıklamaların yanında seninki çok nicel kalmış,ayrıca ben kendimi bildim bileli yazın kavruluyorum kışın üşüyorum insanların yaşadığı daha çok psikolojik bence birileri hava ısınıyor dediğinde ona inanınca ayrı bir sıcak gelir insanlara hatta bu sendromun bir adı vardı ama unuttum.Her ne kadar karışık bir durumda olsa 'hee'diye geçiştirmek yanlış bence
  • Okula gitmek için 6'da kalkıyorum ve kışı yaşıyorum.Okuldan gelince yaz.Öğleden sonra ise ilkbahar oluyor.Akşama doğru yağmur ve sonbaharıda yaşayarak 1 günde 4 mevsimi yaşamış oluyoruz.Nereye yok? İnsanın sahip olduğu en güzel şey dünya.Onuda batırıcak.
  • Bir tane bilimsel veri yok kurusel isinma yalanmis.Yav he he.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tayox06 kullanıcısına yanıt
    Usta ben zaten ben burada bir hipotezi çürütmeye çalışmıyorum sadece haber ilgimi çekti paylaştım isteyen ayrıntılı araştırsın :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.